Grattis pappa




Idag fyller pappa 47 år så ett stort GRATTIS till dej min älskade pappa!

Du betyder så extremt mycket för mig, min förebild som jag verkligen ser upp till i alla lägen. Du är nog den personen som jag är mest lik till sättet, som kajsa säger; det är lika mycket jäkelskap i dej som i din pappa men nja pappa är värre helt klart haha! Men som sagt du är verkligen min förebild, du finns alltid där och bryr dej extremt mycket om än vilket jag alltid uppskattar. Du är våran egna svensson svensson som alltid har ett skämt att dela med sig av och om inte så ser du till att få alla att skratta ändå. Men visst ibland har jag bara velat försvinna för stunden då du har satt igång vid tillfällen man absolut inte vill att du ska komma med dina skämt och allt vad du hittar på men ja antar att jag vant mig nu med tiden ;) Jag är så stolt över att ha dej som min pappa och hoppas att denna dag blir riktigt bra!

Ingen är som du och jag älskar dej pappa, du är mitt allt ♥

Så säg det och få det gjort

Detta har varit en väldigt seg och inte allt för rolig onsdag men ja alla dagar kan inte vara lika roliga. Andra delen i tyska nationella är gjord idag iaf och denna var inte lika svår som denna förra som tur var. Kvällen kommer bli lugn, plugga lite men ne inget mer utan det får räcka för kvällen.




En Dagens

21:01



Känner min lite stolt över mig själv just nu hoho! Simmat 3 km idag och sen gjorde Julia och jag klart ekonomin som strulade väldigt mycket och fick göra om den men nu är den gjord iaf. Men ja det tog evigheter haha, blev så mycket annat prat och julia är inte den snabbaste på att förklara eftersom hon aldrig kommer ihåg något utan man får hoppa mellan olika samtal hela tiden ;) Fick också reda på de båda arbetena i religionen som vi haft nu med, MVG på båda två åhh så gutt! Detta är en bra dag!

Speedway ikväll med men det blev inget med det, får åka på nästa match och det ser jag fram emot för det ger sommarkänsla att åka dit och sätta sig! :)



It´s like my iPod stuck on replay



Nu räcker det med plugg för idag, mitt huvud hänger inte med så det får vara nog nu.
Istället har jag nu lagt mig i sängen och musiken spelas för fullt, just nu hörs winnerbäcks låtar ur högtalarna och det får mig verkligen att längta till sommaren då jag åker med fina vänner till borgholm för att lyssna just på den mannen. Lääängtar!

Men nu säger jag godnatt ♥

Because I'm leaving On Monday morning



Huvudet bara dunkar och dunkar just nu, vill bara gå och lägga mig men ne det går inte. Måste skriva på samhällen så den blir klar någon gång men sen får det bli sängen tidigt ikväll! Dagen har annars varit hm ja väldigt lugn, hade nationella i tyska idag som var väldigt svår men hoppas på det bästa sedan har dagen bara flytit på som vanligt.

Inte långt kvar nu i skolan som tur är för jag är så jäkla trött på att nu och har massor med saker som ska göras innan vi får lov, åhh! Men aja ta en sak i taget så blir nog allt bra, man får se positivt och tänka att sommaren snart är här och då väntas en massa roliga saker :) Jag längtar verkligen!



Får jag veta vad du tänker på?

Härlig dag detta! Tog en sovmorgon och sedan har jag fixat lite här hemma och pluggat, känns inte sådär jätte kul att plugga en sån här dag när man bara vill vara ute i solen. Men har hunnit med det med en sväng och nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan grilla, mumma!




here we are at the finish line

En mycket skön fredag har detta varit, mest tagit det lugnt vilket behövdes efter dessa dagar i tyskland så nu känner jag mig lite piggare :)
Tror att det snart får bli att krypa ner i sängen för har match imon kl 11, seriepremiär så känns lite nervöst måste jag säga men det ska man väll vara antar jag. Hoppas bara på att det går bra och att mina ben håller men det ska dom fasen göra!



Inköpen från Lübeck/Köpenhamn och det som kom i mitt H&M paket nu i veckan :)
Så nu väntar jag på badsäsongen med sol och värme så jag får användning av allt!


dag 1

Nu istället för att skriva om de tre dagarna så kommer en määängd med bilder!

Dag 1: Ditresan och utgång i Burg på kvällen
Dag 2: Åkte till Lübeck, besökte bla en känd kyrka och sedan shopping på stan. På kvällen utågång i Burg.
Dag 3: Hemresa, stannade i Köpenhamn och gick på stan.















dag 2

















dag 3










Så nu blev det väldigt mycket bilder men de får beskriva dessa tre dagar som verkligen vra toppen!

Hemma !!!

Hemma nu efter 3 dagar i tyskland och det har verkligen varit kanon bra! Haft det jätte kul med ett jätte härligt sällskap, ja det blev bättre än mina förväntningar. Men orkar inte lägga upp alla bilder och berätta om allt idag utan det gör jag imon, för det är runt 400 bilder som jag måste kolla igenom så det orkar jag inte ikväll ;)



Detta får räcka för dagen så kommer mer bilder imon :)

Packat och klart

Så nu var det mesta packat och klart tills imon, bara det lilla sista som måste packas ner imon. Nu måste jag säga att jag är riktigt sugen och ser fram emot dessa dagar i tyskland med mina tyska vänner haha! ;) Men en sak jag inte ser fram emot är den långa bussresan men ja med trevligt sällskap så tror jag det kommer bli riktigt bra, skönt att slippa skolan ett par dagar nu med!

Så nu blir det ännu sämre uppdatering här i ett par dagar, men ha det så bra här hemma nu! :)

You give me my Sunday smile



Uppdateringen har verkligen varit usel nu ett tag men har inte haft tid och orken har verkligen inte funnits där. Kan dra lite om helgen för har inget annat intressant att skriva om.

I fredags åkte jag med Kajsa till Hultsfred och kollade på fotboll då Hultsfred och Virserum möttes och virserum vann, riktigt gutt haha! Igår åkte vi till Kalmar med släkten för att fira farmor som har fyllt 70, vi gick och kollade på teatern virus i bataljonen med jojje "dag otto" och ja det där härliga gänget. Och fy sjutton så roligt det var, ibland skrattade jag så jag knappt fick luft kändes det som haha min humor ;) Efter det åkte vi hem till mina kusiner och åt riktigt god mat, ja det var en riktigt bra dag! Idag har man varit och städat fotbollsplanen och tagit kort och resten av kvällen kommer att bli väldigt lugn.

Ja det var väll helgen och den har varit mer än bra!

-----




Idag får en bild räcka ..

one of us is sure, one of us wants more

Dagen har gått väldigt fort tycker jag, snart dags att krypa till sängs hehe okej inte riktigt kanske ;) Ingen träning ikväll blev det för måste plugga naturkunskap tills imon, tråkigt för vill träna. Men en sak som är ännu tråkigare är att jag har benhinneinflammation som jag trodde att jag hade fått, åh skiit! Seriepremiär nästa helg och jag måste träna men ja nu vet jag inte hur det kommer bli, fast ska vila från träning denna pga av plugg och tyskland nästa vecka så får vila ett litet tag iaf :)

Lars Winnerbäck biljetterna är beställda nu med, så sjukt härligt! En helg med Emmy, Micha, Elin och Lisa på Öland ja det kommer bli kanon! :D



Ja nu ska jag bege mig och försöka göra lite nytta ..

feels like the first time

Skulle ha pluggat den största delen av eftermiddagen men ja det slutade med att jag somnade efter en liten stund, bra elin! Men har hunnit med att lite plugga iaf, läst på naturkunskapen och den känns inte så svår faktiskt skönt det.

Nu ska jag ta och äta lite med emil sedan får det nog bli tv och sedan sängen!




a beautiful lie

Måndag och man är tillbaka till skolan och denna vecka är det määängder! Hm ja ingen mjukstart här icke bara att ge sig in i allt direkt, men men får göra det bästa :)

Härligt väder idag och detta gillar vi till tusen, men blir ingen promenad trots att det hade varit väldigt skönt. Istället sitter jag inne med mjukiskläderna på och håret uppsatt i en knut på huvudet ja det är så det ska vara ;) Men nehe kanske dags att börja plugga lite nu då, tre prov denna vecka så kanske bäst antar jag ..



Jaha företags ekonomi B, naturkunskap A eller matte B vad ska jag börja med ..


because tonight belongs to us

Sitter här nu och musik spelas för fullt, åh längtar till kvällen den kommer bli riktigt bra tror jag!
Först ska jag bege mig till Tilda och sedan iväg till hultsfred och efter det vidare till vena, ja det kommer bli bra!
Varit nere hos Kajsa med nu och gjort lite byten av kläder, vi borde ha ett rullband mellan våra hus där vi bara kunde lägga på kläderna och sedan skicka dom till varandra ;)



Med dessa två ska jag tillbringa denna kväll med, kommer bli kanon! ♥

Oh boy you left me speechless


Fredagskväll och ja jag börjar bli trött nu, men ska hämta emil och han har inte hört av sig än så får vara vaken ett tag till antar jag. Men ja sa att jag kunde hämta han så ska väll inte klaga antar jag ;)

Det har ordnat sig inför morgondagen med nu vilket är riktigt skönt, det mesta är nog klart nu tror jag och det ser ut att bli riktigt bra! :D

Nehe man kanske skulle kolla på någon film medans jag väntar för känner att ögonen snart faller ihop :)


Just don't give up

Sitter just nu här i sovtröjan och äter frukost samtidigt som musiken spelas för fullt. Känns som att denna dag kommer bli riktigt bra, ska plugga lite nu på dagen, försöka ge mig ut och springa och sen ikväll vet jag inte om det blir att vara hemma och ladda till morgondagen eller om vi börjar redan ikväll på harrys ja det återstår att se :)

Men känns lite surt att lovet snart är över, bara helgen kvar och den är fullbokad så den kommer gå väldigt fort. Jag trivs med detta, ligga och dra sig i sängen till 12 om inte längre och sedan göra vad man bara känner för fast vem gör inte det. Men ja blir bara en vecka i skolan sen bär det av till tyskland med tyskagruppen, fin fint! :D

Nehe kanske skulle försöka få i mig min frukost nu för nu är snart klockan halv 2, hoppsan ;)


Cause you're all i want, you're all i need

Kom hem från träningen för ett litet tag sedan så sitter här nu i sängen ny duschad och dricker lite drickyoghurt, mumma!
Ska ta och lägga mig snart och kolla på någon film tror jag, känns som det blir ett bra avslut på denna kväll.

Imorgon måste jag ta tag i mitt pluggande med men jag vill verkligen inte men är väll tvungen .. Men kanske harrys på kvällen så det piggar upp dagen lite iaf, tur det!




Girlsnight

Kvällen igår blev riktigt bra och jag trivs verkligen super dunder bra med mina vänner, ni är toppen!
Nu låter jag bilderna stå för kvällen











Underbara vänner ♥

Shoppingtur i Växjö

Åkte iväg till Växjö idag med familjen för emil var tvungen att införskaffa sig lite men jag hittade lite jag med. Ikväll blir det fest så bäst att hoppa in i duschen nu snart så jag hinner bli klar tills vi ska åka, ja så detta får inte bli något långt inlägg.




Dagens inköp, nu kör vi tjejer ikväll! :D

Your arms feel like home



Bild på färgningen men ja ingen bra bild, men får duga!

Kajsa lyckades med färgningen så nu är jag ett snäpp mörkare, göttans! Ser fram emot morgondagen nu, först växjö sedan fest på kvällen ja det låter riktigt bra tycker jag :)

Nehe har inget intressant att skriva så kanske bäst att jag lägger mig så jag orkar med morgondagen :)


Believe me, it's true



Springturen är gjord och det var riktigt skönt men något fel är det på mina ben! Kände det igår på matchen med, de vill bara inte utan det gör så satans ont men ja får hoppas att det släpper :)

Var nere och köpte hårfärg förut för jag orkar inte vänta på att jag ska göra det hos frisören nu så gör det själv eller ja Kajsa ska göra det på mig. Fick bevis på att en biltur ner till ica kan bli väldigt händelserik haha! Tog våran andra bil som jag aldrig tidigare har kört och den bilen lever sitt egna liv. Så när jag skulle backa ut från parkeringen så hittar vi inte backen så fick ringa pappa haha! Men nu vet jag hur man gör med den iaf men den bilen tänker jag undvika så mycket som det bara går, jag trivs bättre med den andra ;)


I know I'll see your face again

Åh vilken härlig dag detta är känner jag! Sov till halv 12 sedan åkte jag ner till banken och fixade lite till sommarjobbet och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och skriver lite samtidigt som solen skiner in, åh vad jag gillart! Men min kropp värker lite från matchen igår, aj aj men ska ut och springa en runda sen så fårse kanske känns bättre sen eller värre det återstår att se ;)





Jobb & Match

Jaha lov var det ja, klockan ringde 05:50 idag skulle börja jobba vid 7:00 så det var bara att ge sig upp. Seg var jag hela dagen men det gick fort som tur var. Sedan hem och packa ner fotbolls sakerna för att åka till mörlunda för att spela fotbolls match mot guldringen. Tyvärr blev det förlust men ja vi kämpade bra tycker jag, dom ligger en div högre och som sagt vi gav dom för mycket möjligheter men det sätter vi stopp för nästa gång ;)

Ska inte göra ett dugg mer nu denna dag ska bara ta det lugnt och kolla på någon film kanske, ja det låter lockande!



Du ger mig samma känsla som igår

En lång sovmorgon fick det bli idag och sen upp och fira farmor som fyllde 70 år idag, så grattis till dej!
God mat och massa prat och skratt, men ibland undrar man vad det är för släkt man har haha!

Kvällen blir lugn väldigt lugn för börjar jobba imon vid 7 till halv 2 sedan är det direkt hem och åka till mörlunda för att spela match. Så känner att det får bli sängen tidigt ikväll så jag orkar med allt imon :)



Nu har mamma gjort varma mackor med så bäst att kila iväg ♥

Lektant

Hade tänkt att åka till metro ikväll men nja det blev att jag stannade hemma och får vara lite lektant istället hehe ;) Mamma och pappa har gäster och då är deras barn med som är 4 år så det är fullt upp nu hehe, vi kollar på björn bröder just nu och leker med lastbilar. Fast nu börjar det visst övergå till speedway haha, ja efter denna kväll kommer jag nog vara rätt trött ;)
Fast jag tror att det är jag som tycker filmen är roligast haha, man blir då aldrig för gammal ;)



Jag en vanlig lördag :)

you make me crazy, serious

Härligt väder idag och det fick det bli premiär för min jeans jacka, gillart!
Var ute på en promenix med Kajsa nyss och det var lika trevligt som alltid :)





vi skulle klara vad som helst

Uscha jag är riktigt seg idag så därför har det blivit en väldigt lugn och skön dag.
Varit uppe hos mormor och morfar och ätit lite påskmat och fått påskägg, hehe det blir man aldrig för gammal för ;)
Men den lugna dagen fortsätter för nu ligger jag i soffan insvept i en filt och kollar på film med mamma och pappa och jag ska inte röra mig ur fläcken, eller jo ska hämta emil sen bara men inte något mer än det.



Photo; lelove


En mycket bra kväll!

Kvällen igår blev riktigt lyckad på alla sätt!
Var i Hultsfred ungefär vid halv 11 så blev lite stopp på metro men ingen längre stund utan åkte sedan vidare lite här och där och det slutade sedan hemma i Robins lägenhet där vi hade det väldigt trevligt :)
Åkte sedan till metro igen ungefär vid 1 men nja det var fortfarande ingen höjdare, så det var nog bra att vi inte gick in iaf :) Var hemma ungefär vid halv 3 i natt och då var det bara bums i säng! Men hade en jätte rolig kväll så detta måste vi göra om tjejer! :D






Mina fina flickor ♥



I gotta feeling

Nu bär det snart iväg mot Hultsfred för lite party but not for me, jag ska köra ;) Åker med Nicklas, Jakob, Lisa, Julia och Hanna B så vi drar en sväng till Ida först och sen får vi se vart vi hamnar under kvällen, utanför metro skulle jag tro men man vet aldrig haha!

Tror kvällen kan bli riktigt bra, fast känner mig inte så där jätte fest fin tvärtom! En varm mjukiströja är på och håret åker snart upp i en bulle, men va fasen jag ska inte frysa ikväll och inte riktigt festa heller så va fasen ;)
Nehe nu kommer snart grabbarna så bäst att göra sig klar :D

Ha en bra kväll alla!

LOOOOV

Nu är det äntligen påsklov, tummen upp på det för fy satan vad jag gillart!
Hade bara en redovisning idag och sen satt vi bara den andra lektionen och lyssnade på andra som skulle redovisa så en väldigt skön och kort dag :)

Ikväll blir det inget festande men ska åka upp till metro ikväll ändå men inget festande för min del, ska köra så bäst att låta bli hehe ;) Men känner att kvällen kan bli riktigt bra med fint sällskap nämligen Julia, Lisa och Hanna Biff så kommer bli fin fint!

Men ska försöka att göra lite nytta innan jag åker iväg fast är ett bra tag tills dess haha! Men måste plocka i ordning lite på rummet och kanske ta en tupplur så jag orkar med kvällen/natten :D




RSS 2.0