OVERALLINVIGNING!






Igår var det äntligen dags att ta på oss våra gula ovaraller och ha vår overallinvigning. Det blev snurrigt, skitigt och BLÖTT men grymt kul hade vi och all värk i kroppen idag är så värt det!

...




Härligt väder, massa mys med vännerna, klarade den hemska tentan i pedagogiken och jag går nu in på den sista skolveckan, ja det känns väldigt bra nu. Skriver den sista tentan på lördag så försöker göra en sista plugginsats även om det är väldigt segt just nu men efter lördag har jag sommarlov och behöver inte pugga på tre månader, kämpa Elin!

BALEN 2012






Simon & Kajsa, så fina!!

BALEN 2012








Några bilder från balen igår där alla var så himla fina!

ETT ÅR TILLSAMMANS



Hade ett år med min fina igår och dagen blev verkligen kanon, middag på Moliljan och sedan en massa mys med min pojk. Älskar dig så otroligt mycket Richard! ♥

ALLKÅR-OVERALLSITTNING












I torsdags var det dags för vår första overallsittning, lite synd bara att våra overaller blev försenade men istället fixade vi gula t-shirtar och skrev på så det blev bra i alla fall. Hade en sjukt rolig kväll med fina klasskompisar och träffade även en massa nytt härligt folk så kvällen blev verkligen bra!  

ALLKÅR-VINBRÄNNBOLL





Allkårsveckan är igång och idag var det dags för vinbrännboll med PAX. Hade en väldigt rolig dag med ett härligt gäng och även om vissa matcher kunde ha gått lite bättre så hade vi i alla fall väldigt roligt! Nu blir det att ladda inför imon då nya aktiviteter står på schemat. Gillar veckor som denna!

RSS 2.0