Sämre än sämst ..

Ja som sagt uppdateringen här är sämre än sämst just nu .. I helgen var det nästan inte en enda lugn stund då det var en hel del med företaget som både tillverkning och försäljning men även lite fest med vännerna, ja som sagt fullt upp. Sedan har internet på min data slutat att fungera men lämnade in den idag för datorerna skulle visst ändå uppdateras så får tillbaka den imorgon.

Ja vad har mer hänt under dessa dagar? Jo det har kommit masssssor med snö som jag verkligen gillar. Längtar till att få knäppa fast brädan på fötterna och susa nedför backen, ja åhh vad man längtar!

Kom på att jag inte heller lagt upp bilderna från Stockholm, hm måste göra det nu en dag men det får vänta tills min lilla data är tillbaka!
Nehe men det var nog allt just nu, men SKA bli bättre på detta med uppdateringen!

i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå.



Okej torsdag idag och snart helg, skönt! Det har inte hänt så speciellt mycket, råkade visst somna en sväng när jag kom hem, hm bra Elin! Nu sitter jag här och är jätte pigg så får väll se när jag somnar ikväll, som tur är så har jag sovmorgon imon så kan sova lite längre iaf.

Nehe nu ropar mammsen så nu blir det varma mackor, mums!

Julkänsla



En månad kvar till julafton idag och jag har verkligen julkänsla! Det snöar för fullt och jag sitter här inne och lyssnar på lite jullåtar, ja härligt!

Take me around the planet, take me through space and time




Kan beskriva denna dag som väldigt bra. Egentligen har inget speciellt hänt men humöret är på topp och ja det är bara bra helt enkelt. Rättskunskapen är inskickad och har även hunnit med att byta lite kurser idag med vilket jag trodde skulle vara försent men det gick så det känns väldigt skönt.

Nehe dags för onsdagens höjdpunkt nämligen bonde söker fru och till det blir det lite varm choklad, vilken härlig kväll!

Studiedag

Jaha studiedag och det har varit en väldigt bra dag tycker jag, har hunnit med en hel del. Jag har städat hela rummet och det innebär dammat, dammsugit, städat garderoben, bytt lakan och rensat en massa, ja jag är riktigt stolt nu och det är som ett helt nytt rum hehe! Ska bara försöka hålla det såhär som inte är min starka sida då det bara efter en dag ligger kläder överallt, mamma blev så glad förut när hon äntligen kunde se min fåtölj och jag kan nog hålla med henne hehe! Pluggat lite med så rättskunskapen är klar, lite finputsning imon bara innan jag skickar in den.

En annan positiv sak med denna dag är all snö som har kommit, ja jag gillar det!!

Allting börjar om, Jag kan börja om



Måste säga att jag redan efter en dag här hemma längtar tillbaka lite till Stockholm, hm bra stad det där.
En skön måndag och studiedag imon vilket betyder sovmorgon, det kan jag behöva då jag måste sova ikapp helgens timmar. Funderar på att krypa till sängs nu och kika på en bra film innan det är dags för att sova, hm ja det får nog bli så för har inget intressant att skriva om direkt idag.

Godnatt

Kanon helg

Hemma ifrån Stockholm och helgen kunde inte ha blivit bättre! Väldigt trött just nu så bilder och annat från helgen kommer en annan dag men som sagt det var en riktigt bra helg på alla sätt och vis!

Men nu säger jag godnatt ♥

Sjuuuk

Trodde att min förkylning var på väg att gå över men icke. Vaknade med en sådan hemsk huvudvärk och har knappt sovit något i natt så ingen skola idag. Åhh vill inte vara sjuk nu för måste vara frisk till helgen men det ska jag vara, ska ligga här hemma nu och inte göra något alls! Kanske bara slöa framför en film, men måste plugga lite också men vet inte om orken finns för det idag. Ne vi börjar med en film och så får vi se sen :)

Nehe kanske dags för lite frukost iaf nu, magen börjar kurra ..

Just the way you are

Gårdagen spenderades återigen i Oskarshamn men denna dag stod det hockey på schemat. Åkte in med Jakob och Johanna och innan matchen hann Johanna och jag med en tur på stan och jag hittade mig en jacka som står rätt högt upp på listan nu.
Matchen slutade iaf 9-1 till Oskarshamn, bra jobbat! Kanske inte den mest spännande matchen resultatmässigt men hände en hel del och Johanna och jag hade våra teorier om Mölndals förslust och även om de "små" fel som skedde .. Kanske skulle kunna bli kommentatorer? Ja varför inte .. ;)
Men som sagt en bra dag i Oskarshamn och tack Johanna för ett mycket bra sällskap!

Dagen idag är riktigt bra, vet inte riktigt varför men känns väldigt bra. Ska snart bege mig till mormor och morfar för lite mat så dags kanske att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning. Ja det får nog bli så.


Bowling i Oskarshamn

Bilder från i fredags













jag kan se dig Men vi kommer aldrig se varann




Här sitter det just nu en trött tjej och skriver ..
Hade planerat in en väldigt lugn och skön kväll framför brasan med en bra bok och lite men nu kommer Emil och frågar om jag ska med och träna .. Hm varför ska han alltid komma med dessa ideer när jag har siktat in mig på en lugn kväll? Nu blir min planering helt fel och jag vet inte vad jag ska göra nu.. Ska jag sitta framför brasan i mjukiskläder och läsa twilight och riktigt bara njuta eller ska jag med han och köra ett jobbigt styrkepass? Hm ja det där får jag tänka på ett tag till tror jag.. Måste säga att det där med brasan låter så mycket bättre ikväll fast ett styrkepass är inte heller fel, åh varför ska dessa bröder komma med så mycket ideer .. ;)


Grattis Grattis !



Min fin fina vän fyller 17 år idag så ett STORT Grattis till dej!

Ja jag skulle kunna skriva en massa saker om vad du betyder för mig och allt sånt där men det vet du redan så jag ska inte skriva en massa om det. Men om man för ca 5-6 år tillbaka hade sagt att vi skulle bli såhär nära vänner som vi är idag så hade jag inte trott på det och det hade nog inte du heller gjort. Du var den personen som jag tyckte var rätt konstig och jag var den du var rädd för, vi spelade bara i samma fotbollslag men sen var det inget mer med det. Men mycket har växt fram och vi fick visst se att vi var väldigt lika varandra istället och idag är du den som vet mest om mig och förstår mig till tusen. Ja du är en av mina bästa vänner och det finns banne me ingen som dej. Med dej kan man prata om allt, skratta åt ingenting tills tårarna rinner eller bara sitta tysta och bara vara och allt känns så bra. Ja det är så jag tycker en riktig vänskap ska vara och jag är så otroligt glad att jag har dej och att vår uppfattning om varandra ändrades haha ;)

Men grattis på födelsedagen min bästa vän, älskar dej! ♥

Jag är kär i bilden av dig, Inte i dig




Mjukiskläderna är på och inget plugg så ligger under täcket och bara slöar, ja detta är riktigt bra!
Ligger och lyssnar på daniel adams-ray's album, ja detta är riktigt bra det med!
Så om vi ska sammanfatta denna kväll så kan vi säga så här: En RIKTIGT bra kväll!


19:59

Då var sista dagen på ALV gjord och lovet är snart slut det med men jag vet inte direkt om jag är så utvilad utan istället är jag helt slut. Men det har varit en mycket bra vecka och försäljningen har gått över förväntan så det var helt klart värt det. Marknaden har verkligen varit super mysig, lite kallt dock om dagarna då man knappt har haft någon känsel i fötterna. Men har kollat på en massa föreställningar som Pippi, Emil och Rasmus har haft och så kul och mysigt! Ja vi fyra har sprungit där på alla föreställningar hit och dit och de nya idolerna kan nog vara kling och klang haha! Ja som sagt det där barnasinnet kom fram på oss alla tror jag .. Vi tyckte det var minst lika kul som alla små barn som var där .. ;) Dessa dagar avslutades idag med ett fyrverkeri, ja bra dagar!

Bilder från dagarna nu












Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks




Jobbar för fullt på banken nu dessa dagar och det går fin fint! Jag gillar det mer och mer måste jag säga, får träffa mycket folk och det vill jag göra. Men jobbade en lång dag idag så rätt trött nu men imon blir det endast till 1 så det jämnar väll ut sig antar jag. Fick även förfrågan om att jobba på jullovet och det tackar jag inte nej till, nej verkligen inte.

Ne nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på en film innan jag somnar, okej att jag stänger av filmen efter 10 min för att jag håller på att somna är väldigt troligt .. Men det är värt ett försök tycker jag iaf :)

Godnatt ♥



+++++++



Fina greeejer!

Åre, ja tack !



Vill ha vinter och massa snö nu, vill plocka fram min lilla bräda och susa nedför backarna.
En tripp till Åre är något jag vill boka in denna vinter!


dom tomma stegen







Promenad med Kajsa runt sjön idag

Standing where you left me




Bild från Vimmerby

Okej jag är medveten om att uppdateringen här är väldigt dålig och tråkig just nu! Men det är så mycket som ska hinnas med dessa dagar och trots att det är lov nu så är varje dag uppbokad med något så hinner inte riktigt med att skriva här. Ska jobba på banken tre dagar denna vecka och resten av dagarna kommer jag befinna mig på marknaden i Vimmerby med företaget.
För mer information om marknaden så besök vår blogg Purity UF.

Idag är lovets enda lediga dag så jag bara njuter och rör mig knappt ur fläcken. Så skönt att inte ha något plugg att tänka på utan bara kan strosa omkring, ja jag gillar det.


RSS 2.0