...






Fyra bilder från i lördags när vi firade Elin som har fyllt 20 år. Dansade i flera timmar med mina fina vänner och kort och gott kan man säga att jag hade en väldigt rolig och bra kväll!


JUST TAKE MY HAND AND HOLD IT




Några mobilbilder från de senaste dagarna och även en liten bild på vår nya lilla pärla.

Tisdag idag och den har varit som de fletsa andra tisdagar. Har haft en grym träningsvärk efter gårdagens muskelpass, pluggat, pluggat och pluggat lite till och varit på ett spinngpass. Nu ska jag istället mysa ner mig i soffan med min filt och bara ta det lugnt, gillas!

VALENTINES DAY





Alla hjärtans dag igår och det firades inte med pojkvännen som denna kväll befann sig några mil bort utan jag hade istället en jätte mysig kväll med Lisa. Åt en supergod kladdkaka med hallon, drack de bästa drinkarna och pratade i mängder. Du är bra du min fina vän! ♥
Har pluggat massor idag men nu får det räcka och istället ska jag göra mig redo för en klassfest, kul!

ÖVERRASKNING














Oj oj vilken kväll det blev igår. Åkte med Kajsa och Lisa till Hultsfred för att bowla och trodde att det skulle bli en ganska lugn kväll men vad händer när jag kommer in i bowlinghallen? Jo där hoppar yttligare 8 flickor fram och skriker grattis. Ja snacka om att jag blev chockad men så grymt glad. Kvällen bjöd sedan på bowling, exotisk planka, förfest hos Emmy och sedan dansade vi loss på metro. Tusen tack för en jätte bra kväll och jag kunde inte ha fått ett bättre födelsedagsfirande. Har helt klart de finaste vännerna! ♥

SKIDÅKNING









Bjuder på en bunt med lite suddiga och härliga mobilbilder.
Dagen som jag så länge har väntat på var här idag. Fick ta på mig skidorna och susa nedför backen, lycka! Solen sken, bra backe men lite för kallt bara men annars var det super. Nu väntas en myskväll!

...





Nu har jag tagit helg och det ska jag njuta av.
Är hemma nu igen vilket var ett tag sedan så nu under dessa dagar ska jag vara med familjen, äta mammas goda mat, mysa framför brasan och jag hoppas även på att det äntligen kan bli lite skidåkning.


RSS 2.0