Cause you are my angel, you saved me from danger

Jaha marknad igår och det betydde fest och det blev en riktigt bra en tycker jag. Började kvällen hos Lisa med lite folk där allas humör var på topp, har tyvärr hemska minnen av en video från källaren när vi varit på toa och jag börjar prata som jag kan göra om allt och det tar aldrig stopp och denna gången på tyska/svenska och med en blandning av skånska ja hm fasar för den och tror det är ellinor eller elin som har den hm.. ;) Men jaja, kvällen fortsatte nere vid marknaden med trevligt folk och åkte även virvelvinden, jag som mår så illa jämt och denna gången med massa alkohol i kroppen och ja illa mådde jag men det gick bra endå ;)
Ja men framåt halv 2 så bar det iväg hemåt och sov till halv 1 idag och vaknade med en sån jäkla huvudvärk, ja man mår som man förtjänar men nu är det bara att ladda om batterierna inför en ny fest ikväll ;)



Dagens osminkade sanning, ja det bjuder vi på en dag som denna ;)

du var redan där, min dröm var redan du



Mitt H&M paket kom hem idag eller ja en del av att iaf, inte så roligt kanske för blev mest baskläder som tunika, linne, kofta och ring. Mamma var inne i Vetlanda idag med och kom hem med en skjorta till mig som jag tidigare tänkt köpa, tack mammsen!
Nehe idag vad har hänt, jag somnade när jag kom hem efter jobbet så får väll så om jag somnar ikväll för ska jobba imon med innan helgens festligheter kan börja. Ska ut en sväng med Jakob nu med snart och kolla till att i vår lilla by haha, festen har redan börjat så ska se om det är något liv ute på gatorna trots att det mesta är imon och på lör.

Sitter och kollar på speedway med nu och mamma har bakat bullar idag så mumsar på en nu med, ja mumma mumma!



Mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig




Jobbat idag som alla andra dagar detta lov men ja den har varit bra. Tog en sväng förbi mormor och morfar med familjen och hälsade på lite, trevligt trevligt. Ikväll tog jag mig en powerwalk och sedan blev det kycklingsallad och nu sitter jag på altanen och kollar på tv men är väldigt trött så sugen på att gå och lägga mig istället men känns så surt att göra det såhär tidigt när det är sommar och alla andra i familjen sitter uppe. Men ja får väll försöka hålla mig vaken ett litet tag till men sen får det bli sängen för imon väntas en jobbig dag då det först är jobb på banken från 8:45-15:30 och sedan jobb på näverbyn 16:00-20:30 ja kul dag .. Men pengar pengar och det är bra :)


Öland & Winnerbäck'

Inte skrivit på ett par dagar nu men det har varit fullt upp, åkte till Öland efter jobbet i fredags med flickorna och vilken sjukt bra helg det har varit! Har myst, festat, skrattat i massor och sett WINNERBÄCK, åh kärlek till den mannen så sjukt bra och vilken kväll det var igår när vi såg han! Stod typ längst fram och där stod vi i två timmar och sjöng med, ja jäkla vad bra!
Istället för att skriva en massa så blir det en enorm BILDBOMB från helgen!






















Skit pommes som är mitt ord, men fick i uppgift att lägga upp en massa bilder och nu är det gjort trots att jag har mängder med roliga och härliga bilder kvar men de kommer vid andra tillfällen ;)

Tack för helgen iaf alla som var med och speciellt till Micha, Lisa, Emmy och Elin! ♥

Inga tårar har du fällt inga sorger har du mött

Nu är helgen snart här och det är så härligt, längtar verkligen! Dagen idag gick rätt fort men har en sån jäkla magkatarr, hm trodde jag skulle slippa det nu på ett tag men inte ..
Men har haft en mycket mysig kväll med familjen, sitter just nu ute på altanen och kollar på film med lite tända ljus ja mys mys. H&M katalogen kom idag med, ja det har bläddrats för fullt. Så kul med lite nytt att kika på och lite finns det som man vill fylla garderoben med och kanske får ta att klicka hem :)




myskväll ♥


Does she love you better than I can?



Det var riktigt skönt att vara ledig idag och rummet blev städat, tog en sväng med pernilla också och nu sitter jag och kollar på tv med mamma och pappa ja det blev en lugn och skön dag.
Gothia är nu denna vecka och hade velat vara där i år med för förra året med det laget var så sjukt roligt, ja det är ett minne för livet. Vissa saker kommer upp i huvudet och kan inte låta bli att skratta åt det nu haha, ja herregud vilken vecka det var och så jäkla roligt var det! Men i år blir det inget Gothia utan istället ska man vara hemma och jobba och känner inte alls för det men ja det är bara att jobba på :)

Du säger väll till om jag ska gå?




Igår blev det Kalmar hela dagen lång med familjen, först var det lite shopping och ikea men hittade inget speciellt fast var heller inget jag behövde egentligen. Lite tråkigt nu med för nu är det bara samma kläder som man har sett nu hur länge som helst, nu vill jag ha de nya höstkläderna fast vill inte ha höst än men nya kläder iaf, mumma ;) Var sedan iaf och kollde på teatern spanska flugan med robert gustafsson bland annat, haha ja den mannen det räcker bara att kolla på han så börjar man nästan skratta med hans kroppsspråk ;) Men som sagt den var väldigt bra och inte en regndroppe under tiden vi kollade, men öste verkligen ner två timmar innan så ja det var toppen! En mysig dag med familjen!

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men mamma tog passet istället för jag är verkligen helt slut efter veckan och behöver bara ta det lugnt för imon är det dags för jobb igen .. Men nu ska jag ta och städa rummet lite iaf och mäta lite hit och dit för ska göra om lite :)

The seasons have changed and so have we



Fredagskväll och den är lugn, ovanligt lugn men är helt slut efter veckan och helgen ser ut att bli fullbokad med så kändes skönt att bara ta det lugnt ikväll med familjen. Ätit kräftor och kollat på film med familjen och just nu sitter jag med en ansiktsmask och lyssnar på massa bra musik, ja en bra kväll en mycket bra. Ska snart sova för blir nog Kalmar imon och jag behöver sova så får snart göra det :)

Ne inget intressant att skriva, hoppas på att morgondagen blir bra!

Uscha så tråkigt ..

Jag har så tråkigt så vad gör man inte för att roa sig mohaha ;)

Visste du att..

att min senaste kyss - var i en bastu en sommardag hehe
att jag vill ha - öland och winnerbäck nästa helg
att jag lyssnar mest på - hm jadu, min spelningslista
att jag pratar - för mycket ofta om allt och inget, mest bara för att munnen ska gå. Har lite svårt att vara tyst i vissa lägen ;)
att jag inte gillar - när folk hela tiden ger en förhoppningar som sedan bara är strunt
att min första riktiga kyss - något jag aldrig glömmer, så underbart
att jag avskyr när folk snackar - massa skit om saker de inte vet så mycket om
att kärlek är - det bästa som finns så länge man är två om det.
att jag gillar att - göra en massa spontana saker med massa fint folk
att jag alltid kommer att vara - en flicka ? :P  
att jag är hemligt förälskad i - om jag hade skrivit det hade jag inte varit hemligt förälskad, hm smart flicka där ;) Men hehe ne vet icke ?
att sist jag grät var - igårkväll, uscha ..
att min mobiltelefon är - en liten pingla ;)
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag på klockan på mobilen och hoppas att jag kan sova vidare och då har jag samtidigt kollat av den, två flugor i en smäll alltså ;)
att innan jag går och lägger mig - kollar jag på tv eller lyssnar på musik
att idag har jag - jobbat
att jag just nu tänker på - på frågan och försöker komma fram till något jag tänker på men ja det blir frågan hehe ;)
att i kväll ska jag - ja det blir nog inte så mycket mer, kolla film kanske :)
att i morgon kommer jag - åka till kalmar tror jag
att jag hoppas - att denna sommar blir så bra som den verkar att bli :)

Har du:
Någon som förstår dig? ja, helt klart
Någon som du saknar? ja det med ..
Någon som du hatar? nej nej inte hata, det är ett starkt ord
Vem kramade dig senast? farmor tror jag hehe
Vem pussade dig senast? J
Vem ringde dig senast? Mamma
Vem ringde du senast? Pappa
Vem var hemma hos dig senast? det var nog kajsa bajsa
Vem var du hemma hos senast? antonia och johannes
Har du några kärleksproblem? hehe hm vet inte riktigt vad jag ska skriva, både ja och nej
Har du pratat med någon idag? ohja, tänk vad tråkigt det skulle varit annars
Har du gråtit idag? ja fast det var för jag skrattade så mycket ;)
Har du skrattat idag? haha ja alldeles nyss, mammas och min tröga humor ;)

Jag:
Är singel? japp japp
Svär ofta? nej inte så
Sjunger i duschen? ohja, men inget mot mina bilfärder haha!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? åh vad skönt det lät haha
Skrattar åt dina egna skämt? haha ohja, dom är så roliga så .. ;)
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Hm jag vet inte, kanske kanske inte. Men det kommer det inte att bli så behöver nog inte tänka på det ;)

Har du:
piercingar? nej eller ja öronen
Syskon? ja en lillebror
Jobb? japp, två stycken och båda är finemang!
För många vänner? nej gud nej, är så glad att jag har er alla 
Rymt hemifrån? hehe japp fast var liten, de hittade mig sedan under trappen till huset ;)
Färgat håret? japp japp
Bra självförtroende? hehe ja jag antar det, eller ja beror väll på. ibland kanske inte så bra och ibland lite för bra hehe
Sagt "jag älskar dig" till någon? jaa
Varit kär? japp det har jag
Gjort något olagligt? ja, men inga värsting grejer hehe
Somnat i skolan? hehe ja har visst råkat göra det
Brutit ett ben? nix pix 
Tappat bort mig i min hemstad? nej nej, det vore illa fast någon gång har jag inte riktigt vetat vart jag varit när vi åkt på någon gata hehe ;)
Sett en fallande stjärna och önskat? jaa det har jag, tycker det var lite häftigt men nja önskan slog nog inte in
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja, hm både bra och inte bra saker
Smugit ut utan lov? hehe jaa
En hemlighet som ingen annan vet? hm kajsa vet nog det mesta om mig hehe, men ja något finns det kanske men nja hon vet nog det mesta ;)
Sovit en hel dag? nej men sent på eftermiddagen
Somnat gråtande? ja ..
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? hehe japp
Blivit generad inför folk? hm inte något jag kommer på nu, men det har jag säkert blivit ;)
Varit kär i någon utan att säga det till personen? ja det har jag :P
Ätit musslor? ja smakat, men uscha
Varit på en festival? japp japp,
Haft ett förhållande i under en månad? hehe ja, låg och mellanstadiet byttes det ibland från vecka till vecka men kanske inte kallas för förhållande direkt ;)
Blivit kallad player? hahah japp, men togs sedan tillbaka ;)
Färgat ditt hår svart? nej nej

Vad:
Längtar du till mest just nu? Öland nästa helg och cypern
Ska du göra i helgen? Kalmar imon och jobba på sön tror jag
Har du för kläder på dig? trosor och t-shirt
Gjorde du igår? jobbade på banken, hälsade på farmor, tog en promenix och slöade resten av kvällen
Ska du göra i sommar? jobba alla veckor, typ varje dag .. Men helgerna blir det massa olika äventyr, ja varenda helg i sommar är uppbokad med massa skoj. Så jobba och sedan tillbringa alla lediga stunder med vänner och familj
Åt du senast? en melon
Har du för mobil? en sony mer har jag inte koll på haha
Vad köpte du senast? hm, vecko revyn idag tror jag ;)
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? haha oj, skrikit och sprungit om jag inte hade svimmat först ;)


Vem/vilka:
Slog du senast? kan ha varit emil ;)
Fick du sms från senast? D
Pratade du med? pappsen
Skulle du kunna göra allt för? familjen och de vänner som finns där vad det än är
Var du med senast av det motsatta könet? johannes :)
Kan du lita på mest? behöver nog inte nämna det, ni vet vilka ni är
Vet mest om dig? det är nog Kajsa :)
Sov du tillsammans med senast? J

Allmänt:
Har du pussat en groda? räknas ett gosedjur som råkade vara en groda?
Kan du hjula? nej jag är så dålig på sånt där hehe ;)
Biter du på naglarna? försöker att undvika
Är du EMO? nej ?
Vad skulle du göra om du vann en miljon? oj oj, spara, resa, shoppa :D
Skulle du kunna hoppa fallskärm? skulle vara roligt men tror inte jag vågar .. ;)
Har du sjungit inför publik? ja, fast i kör .. ;)
Följer du mode? beror på tar det jag gillar
Är du hungrig? nej nej
Är du blyg? kan vara ibland, men inte så mycket längre

Ja nu fick jag tiden att gå lite, men hur meningslöst var inte detta men jaja ;)


Every rose has it's thorn


ph; me♥it

Här är det dåligt med uppdatering men lägger skulden på allt jobb, ja denna vecka är den värsta men tur att den snart är över. Känns som jag jobbar varje sekund som man bara kan hitta, hm gillar vi inte eller ja sen när lönen kommer då gillar vi det så bara att stå ut. Ne men jobbar full vecka på banken sedan i tisdags direkt efter så åkte jag till speedwayen och jobbade och igår direkt efter så fick jag åka in till de gamla och jobba kvällen så jobbade 13 timmar på tisdagen och 12 igår ja så är lite trött just nu. Men en sista dag imon sen helg och den är också helt uppbokad, kalmar på lör och en heldag med jobb på sön om jag inte byter bort den till min mamma ;)

Ne har inget kul att skriva för det händer inget mer nu än att jobba, jobba, äta och sen sova. Ser fram emot helgerna nu framöver som verkligen är uppbokade, inte ledig en enda helg fram till skolan börjar men det är bara roliga saker som jag verkligen längtar till! :D


When it comes to love you're just as blinded



Jaha då var min ledighet snart över och imon är det dags för jobb igen och nu är det 5 fulla veckor, hm känns inte så jätte lockande och absolut inte denna vecka då det är jobb på speedwayen och även på det andra stället med vissa kvällar precis efter jag slutat på banken och även i helgen. Men ja det är bara att se det positivt!

Idag har det varit jäkligt varmt så har legat nere vid sjön en stor del av tiden med Emil och sedan kom det även tre andra gossar och gjorde oss sällskap, trevligt trevligt! Tog sedan ett kvällsdopp med mamma och så skönt var det men hon kommer jämt i snabbare än mig och är så katig, hm det svider ;)
Nu ska jag kolla på VM-finalen, har knappt kollat på en enda fotbollsmatch under detta VM men finalen måste jag väll kanske se. Så nu ska jag heja och sedan blir det att sova! :)

Sommarkväll '

Gårdagen var väldigt bra, ja den var kanon! Tillbringade kvällen i Målilla med Emmy, Micha, Elin och Lisa för att planera Ölandsresan lite men blev inte bara planering utan vi gjorde också tacos, spelade spel, åt glass med jordgubbar och choklad och skrattade och pratade i massor. Framåt halv 12 tiden begav vi oss också till hesjön för att ta ett kvällsdopp och det blev nakenbad med såå mycket skratt haha ja herregud! Först badade vi bland klipporna sedan blev vi modiga nog att gå till bryggan och där sprang vi och hoppade från trampolinen och lite haha ja säger som de andra vilken frihet haha men det slutade dock när en man kom och simmade lite allt för nära oss. Men en mycket bra kväll med ett sjukt härligt gäng, känner att helgen på öland kommer bli mer än kanon med dessa flickor!









Underbar kväll


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Idag blev det ingen sovmorgon utan det bar iväg tidigt för att plocka jorgdubbar med mamma, kajsa, mormor och farmor och en hel del jordgubbar blev det! Åkte sedan iväg till någon plats som jag inte kommer ihåg vad det heter nu men där badade vi iaf jag, mamma och Kajsa. Ja mycket trevligt men nu ikväll är jag trött, hade tänkt att åka iväg ikväll men nja jag stannar hemma istället och bara tar det lugnt. Får ställa upp som chaufför åt min  bror lite istället snäll som man är ;)






Your living in the dark where no one can see your tears

Bra lediga dagar detta, igår var jag nere vid sjön med Michaela, Markus och Jakob en sväng och på kvällen kom Kajsa och gjorde mig sällskap. Låg ute på en filt på baksidan till natten och spelade spel samtidigt som musik spelades och en massa prat och skratt om lite allt möjligt, bra grejer det där ;) Skönt att bara kunna ligga ute framåt natten och inte göra någonting, ja det var toppen!





Bilder från kvällen ♥


I said I was fine but i Lie



Härlig sommarkväll, har tillbringat kvällen med familjen och så har vi grillat och spelat lite spel. Lyckades skrämma mamma riktigt ordentligt när hon vattnade, skrattar fortfarande när jag tänker på hennes reaktion för ja rädd blev hon verkligen hehe!

Mycket tankar ikväll och sitter och lyssnar på musik och det är sån musik som bara gör det svårare att hålla borta tankarna man har men ändå kan jag inte sluta lyssna för de förklarar allt så bra. Även om jag verkligen är så grymt lycklig just nu med alla vänner och familj runt mig så önskar jag bara ibland att jag skulle kunna spola tillbaka tiden och leva om vissa saker igen och göra vissa val annorlunda men försent nu .. 

Men nu säger jag godnatt istället ♥

En tur till havet'



Har varit i Oskarshamn idag vid havet med Michaela och det har varit kanon, verkligen! Massa sol och lite bad på det hehe, var lite kallt i vattnet tyckte vi men icke de som var där de tyckte det var så varmt men nja det vet jag inte men tog mig ett par dopp iaf så nu är ävet premiärdoppet i havet gjort :) Men en riktigt bra dag med mycket fika men en nyttig sådan med sallad och frukt och sedan lite glass på det fär att bryta det hela hehe! Men de var en toppendag med en mycket härlig dam! ;)

Ikväll väntas grillning och ska bara ta det lugnt, låter bra!


Hundratusen röster som skriker efter något mer

Sitter och njuter av att min långhelg börjar nu och detta firar jag med en cider, jordgubbar och så kollar jag på allsång på skansen haha åhh vad cool man känner sig med den kombinationen men den ger sommarkänsla iaf och det gillar jag haha! Långledigt nu som sagt och jobbar inte förens på måndag eftersom jag hade tagit ledigt för festivalen men så gick det med det så nu är jag bara ledig men jag klagar då inte. Dagarna ser ut att bli bra med sol och bad och kanske lite fest, ja man kan hoppas på det för känner suget för det nu :)



Hade ingen bra bild att lägga upp men så hittade jag denna och den får mig att skratta hehe! Emmy är inne i maten och både micha och lisa ser ut att vara lite fascinerade över detta, micha på ett mer positivt sätt och lisa verkar vara lite mer fundersam på detta haha! ;) Ja fina flickor det där!

Tonight is the night to let it go'

Hej och hå här är det dålig uppdatering men tiden finns inte och inte heller lusten att sitta inne vid datan nu dessa dagar då vädret är super! Men tänkte att jag kan försöka skriva något nu iaf så det inte är helt dött här. De senaste dagarna har bestått av jobb, två fotbollsmatcher, städning på speedwaybanan efter gårdagens fest, en tur till Skirö för att kolla in festen där och sol och bad i mängder! Ja det är väll så dessa dagar har sett ut och i allt detta har jag haft med mig min lilla Kajsa eller ja inte på jobbet men hon är väll snart med där med haha nej då! Ne men har varit med henne dag ut och dag in men jag säger då inte nej till det de är så trevligt så! Har haft en jätte bra helg med massa sol, bad, skratt och lite spontana äventyr hehe men så det ska vara och jag gillar det verkligen!

Ikväll har jag legat ute på trädgården på en filt och läst bok, jag läsa bok?! Ja jag måste nog nästan fått värmeslag nu under dessa dagar hehe, ne men vi får väll se hur det går med läsandet brukar ge upp efter ett tag för jag tröttnar på att bara ligga och läsa, hm hittar inget roligt med det men kan ge det ett försök ;) Ne men riktigt skönt att ligga ute på filten med lite musik från datan och läsa bok och även lite tidning, ja en bra kväll detta!





RSS 2.0