För denna gången krävs det mer innan känslorna faller fritt

Ingen skola idag utan stannade hemma och nu kan jag ta och stryka en del arbeten från den lååånga listan. Ska skicka in 5 arbeten nu ikväll, så skönt!
Brännbollsdag imon med och det har ordnat sig med lagen nu med så nu är det bara att kämpa satan imon och försöka att träffa bollen hehe ;)



ph; me♥it

Ne har inget intressant att skriva om idag så istället sätter vi punkt här.


Dagen efter'



Bild ifrån igår och den är lånad av Elin, hoppas att det är okej ;)

Kvällen började hemma hos mig med ett härligt gäng för att börja kvällen och sedan vid halv 9 bar det iväg till skirö med bussen. Hann åka typ 1 mil sen blir det kaos och alla vi sitter och måste ut och kissa, tur att vi har hampus som fixade så att bussen stannade och ut springer 20 personer och håller på att pinka på sig haha vilken syn! Men tack hampus, du får kvällens stjärna haha!
Kvällen i skirö blev ja väldigt händelserik för mig tycker jag hehe, var knappt inne på området känns det som utan var mest ute och sprang eller vart jag nu var. Endast en bugg, en sväng in på puben och sen, ja vart var jag sen hela den tiden? Hehe ja men kul hade jag förutom att min rygg helt hakade upp sig, så ont har jag inte haft på länge. Men kvällen blev bra men dagen idag har inte varit lika bra, man fick igen lite sedan gårdagens dricka men ja det är smällar man får ta ;)

Tack för kvällen alla ♥


Take my body close to the dancefloor

Om en timme kommer det lite folk hit för att förfesta lite innan det bär av mot Skirö och en jäklans massa bugg, jag gillar! ;) Tror kvällen kommer bli riktigt bra med ett otroligt härligt gäng men hoppas bara att det inte regnar men det ska det inte göra enligt en massa väderleksrapporter vet inte hur många sidor jag varit inne på, haha jag vet vuxenpoäng där ;)
Sitter just nu på en stol medans mamma lockar håret på mig och i högtalarna spelas blackajck för att få lite mer känsla, skönt att mamma fixar för jag orkar inte själv.. Hm ja lat är jag jag vet .. ;)



Bilden är ifrån ett annat party men de flesta av dem laddar för en fest ikväll igen :)

Du är kärlek som inte kan dö men inte heller leva

Åkte in en sväng till Vetlanda idag, skulle åkt in imon egentligen men sen kom pappa och sa att han skulle in idag så vi tog två flugor i en smäll ;) Skulle inte köpa något men det vet vi ju hur det blev med den saken .. Kom hem med en kavaj, chinos, kjol, linne, en ring och två fotbolls strumpor, bra Elin! Men äsch jag är nöjd, en kavaj har jag letat efter super länge och nu har jag äntligen en, så är nöjd :)

Dagen har också bestått av plugg men inte så mycket som jag hade hoppats på men får byta pluggdagen till imon istället då jag inte ska till vetlanda nu så det jämnar ut sig ;)




Helgens och förra helgens inköp ♥


I didn't come here to hold you, now i can't stop



En gammal bild från i vintras men ja har bildbrist just nu, men tycker den är rätt härlig men jag är inte naken trots att det ser ut så men datan döljer kläderna ;)

Ser fram emot lördag nu, tror det kan bli väldigt bra! Härliga människor man ska tillbringa en kväll med så kan inte bli något annat. Nu börjar jag dock bli lite trött så tror att det snart får bli att gå och krypa till sängs och kolla på någon bra film innan man somnar, låter bra tycker jag. Ingen skola imon heller utan ska vara hemma och plugga imon med vilket liv man har hehe!

Ne nu får det bli en bra film, godnatt alla ♥

Jag vill att du ska älska mig men jag vill att du ska lämna mig med




ph; 5 inch and up

Jag spyr snart på psykologi! Fördjupningsarbetet är så gott som klart nu för andra gången och det andra är också strax klart för tredje gången så nu ska det snart skickas in! Men ja annars en skön dag, sov lite längre vilket var skönt men sen har dagen mest bestått av plugg och det kommer kvällen med göra så blir ingen träning ikväll. 
Idag är det bara två veckor kvar till sommarlovet med, skönt! 

Ne ska fortsätta att skriva lite nu så det blir klart :)



mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras

Dålig uppdatering här nu men igår fanns det ingen tid. Direkt efter skolan så var det bara att åka iväg till speedwaybanan och jobba, inte allt för kul men ja det gick det med. Idag hm ja hade matte där vi fick reda på nationella och gick igenom det och sen tyska där vi inte gjorde något på så ja en väldigt lugn dag och nu tar jag helg! Har två dagar kvar egentligen men ja måste vara hemma och skriva på arbeten eftersom de försvann så får skippa skolan för inte alls många dagar kvar nu så ja måste få allt klart innan dess.



Slänger in en outfit från idag, ja en blommig dag blev det. Vet inte om jag känner mig sådär jätte bekväm i det och vet inte riktigt om det är jag men ja det kommer väll ;)

Konfirmation'

Idag hade emil sin konfirmation så varit full fart hela dagen med släkten här nästan hela dagen så nu är jag trött.

Men kan lägga upp lite bilder iaf :)








Så lite bilder från dagen :)

KAAAALMAR

Ja kvällen igår blev inte som jag tänkt, bestämde att jag skulle strunta i festen och vara  hemma istället och ta det lugnt och plugga och ja allt sånt där. Men ne Kajsa lyckades övertala mig så bara en stund innan vi skulle åka så bestämde jag att jag skulle med, stressigt värre kan jag lova! Åkte till målilla iaf och hade lite förfest där, trevligt trevligt och härliga personer det där! Åkte sedan vidare till festen men nja det var ingen höjdare, satt mest och pratade och sedan hem runt 1 och hann sova runt tre timmar innan det var dags att gå upp igen och ta tåget till kalmar med Kajsa och Simon.  Blev en massa spring i affärerna, massa skratt och "krig" på vägen hem haha ne då inte riktigt så farligt ;)
Bilder från dagen!






Blev en del inköp men jag orkar inte ta kort på det denna gång. Blev iaf två klänningar, en kjol, blommiga leggings, smycken och 2 olika nagellack. Så jag är nöjd och belåten :)

Tack för dagen ni två nissar, ni är bra ni!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Klockan är snart halv 1 och jag har hunnit med en del redan nu, detta är väldigt ovanligt för att vara mig ;) Men har varit på banken och fått schemat till sommaren och det blev mer jobb än vad jag hade räknat mig men det gillar jag! Skulle ha jobbat runt 5-6 veckor men nu är det 9 veckor jag ska jobba och plus lite extra jobb på ålderdomshemmet jag jobbar lite på nu med, tumme upp på detta! Ser ut som att min sommar bara kommer att bestå av jobb men nej nej denna sommar kommer innebära mycket äventyr ;)

Varit hos mormor och morfar med en sväng med mamma och fikat lite, mysigt. Dagen kommer nu att bestå av att städa rummet och plugga, kanske fest ikväll det vet jag inte än men ja det återstår att se :)


En härlig dag i maj



Kanske skulle ta och kolla på något av oc avsnitten för det var väldigt länge sedan, eller kanske skulle börja kolla om på alla igen. Ja jag tror vi satsar på att kolla på det första avsnittet ikväll och så får vi se hur långt jag kommer, det är ju som sagt en hel del avsnitt ;)

Sitter just nu och lyssnar på en massa sommarlåtar samtidigt som det bränner på mig efter dagens solning, men ja sånt man får ta. Idag om tre veckor har vi också tagit sommalov, kan inte riktigt fatta det men jag klagar inte en sekund!

Ne nu ska jag bege mig till tv och kolla på det första avsnittet, ha en bra kväll alla ♥


Sommartider, hej hej!



Härligt att vara ledig en dag som denna!
Solen skiner och det är väldigt varmt, ja det är toppen. Legat ute i solen en bra stund men attans har bränt mig på kinderna nu men aja. Men nu får jag inte ligga där ute längre trots att jag vill utan nu är det dags för att börja plugga och det tar emot väldigt mycket. Får börja skriva om arbetet som jag satt och skrev förra torsdagen men ja antar att det bara är att göra det ..


Ta min hand och kom så går vi vidare



pic; me

Nu har jag tagit helg, så skönt!
Idag hm ja en väldigt väldigt lugn skoldag, gjorde en utvärdering som tog 30 sekunder och ett litet experiment på matten som inte heller tog lång tid så undrar lite varför jag inte var hemma en dag som denna. Men Emmy och jag var där hela dagen från 9:00 - 14:30, går man en pluggis linje så gör man haha! Ne men trodde att vi skulle ha mer seriösa lektioner men så fel vi hade ;)

Gjort klart naturkunskapen nu ikväll, så skönt! Tagit mig en powerwalk med men det är mer en plåga än vad det är skönt, får så satans ont i benhinnorna. Den där skiten vill inte släppa, fast vet borde vila för att det ska det men nja det vill jag inte utan tycker att det kan släppa endå.


what do you want from me?



ph; me♥it

Hemma från träningen nu, skönt men benen vill inte riktigt än vilket är skit men jaja släpper väll snart hoppas jag. Fick ett riktigt gott skratt på vägen hem, älskar tutan på bilen haha! Körde förbi Emmy och Nicole som cyklade och när vi är precis bakom slänger vi oss på tutan, haha emmys stora gap ja det gav mig och Kajsa ett härligt skratt ;)
Nationella i matte B är också avklarat och nu är alla nationella gjorda, skönt! Men arbetena som jag förlorade får jag inte tillbaka så kommer få ta ledigt från skolan lite nu för att få klart allt, lite surt men ja finns inget annat att göra så bara försöka bita ihop nu.

Ne nu ska jag ta och bege mig mot sängen och försöka somna i lite lagom tid ikväll, behövs för jag är trött trött! :)


Skit dag

Ja denna dag blev allt annat än bra, blev en riktig skit dag! Tar fram datorn idag och ska kolla på mitt fördjupningsarbete i psykologi och då är alla mina arbeten borta, igen! Detta är tredje gången som arbeten försvinner för mig och där var ett arbete som tidigare hade försvunnit som jag fått skriva om men nu är borta igen och plus ett fördjupnings arbete. Så ner till kommunhuset och lämna datorn där och ska tillbaka imon och se om dom har kunnat få tillbaka dom men troligtvis inte .. Så ja varit på skit dåligt humör hela dagen och känts som man har kokat av ilska, fattar inte hur man kan ha ett sånt system när arbeten bara försvinner och försvinner. Inte bara mig, förr förra veckan var det för Lisa. Inget muntert inlägg detta men det blir det inte idag, men ja antar att det bara är att hoppas att dom kan få tillbaka det..

Nehe plugga lite matte nu till nationella imon sedan ska jag lägga mig tidigt för det blev allt för få timmars sömn i natt och det känns nu.

Vilket tråkigt inlägg detta blev kände jag men ja ibland måste man bara få klaga av sig lite och detta var ett sådant tillfälle!


En kyss att bygga en dröm på

Detta har varit en riktig slappis dag, inte fel det! Skrivit lite på mitt naturkunskapsarbete så jag lite nytta har jag gjort iaf men annars har jag mest bara tagit det väldigt lugnt.
Tänkte avsluta kvällen med en bra film låter fin fint tycker jag. Skola imon igen men bara 4 veckor kvar sen sommarlov!



Grillat blev det ikväll, mumma! ♥

men du kommer aldrig att behöva ljuga igen

Kvällen igår blev väldigt bra till en början men inte lika bra till slutet .. Åkte med Lisa, Micha och Tilda och kollade på fotboll mellan Målilla och Hultsfred iaf och Målilla vann med 6-0 tror jag det var. Blev sedan pizza på tre kronor, bilfärder och musiktävlingar i bilarna haha! Ja fasen så roligt jag hade, som micha sa ett tag sedan man skrattade så mycket :) Dock slutade kvällen inte lika bra men behöver inte nämna mer om det här, men ja behövs en funderare nu för vet inget ..
Men ska inte hänga ner mig över det utan vara glad över det man har, underbart fina vänner som gjorde min fredagskväll igår riktigt bra ändå  ♥ Det andra återstår att se hur det blir .. '



ph; me♥it

Jag har länge hoppats men nu vet jag inte längre ..


Jag skulle springa efter dig men trampa snett

Nästan klar med ett till arbete nu nämligen ett annat psykologiarbete som försvann i våras så nu är den snart klar, äntligen! Ikväll blir det nog att åka till Hultsfred och kolla på fotboll, Hultsfred - Målilla. Derby så ja kan vara kul att se, blir nog att åka dit med Lisa, Micha och Tilda ja det blir nog en bra kväll tror jag :)




Min älskade gulleplutt ♥


Den här stan drar ner oss till botten av ån

En bra dag tycker jag allt. Klar med mitt psykologi arbete, bara lite finputsning kvar sen är det klart och det är så skönt! Kvällen har varit väldigt lugn och tillbringat den med familjen. Har grillat och det var såå gott, lite gott vin på det och hockey VM ja en jäkligt bra kväll!
Nu ligger jag i sängen och kollar på bilder från förra sommaren och samtidigt spelas låtar från Lasse vilket får en att längta till denna sommar något sjukt.




Denna tidning gör mig sällskap ikväll ♥

kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar

Torsdag och ledig, ja väldigt skönt tycker jag. Missade dock att träningen idag var vid 11 istället för halv 7 ikväll så blev ingen träning idag, jag har så bra koll .. ;) Nu sitter jag här och läser om anorexia och har börjat skriva på mitt arbete, rätt intressant ändå så känns som att det inte kommer bli så svårt att skriva om det. Tänker bara på hur jag ska få plats och inte gå över gränsen till sidantalet som är på 6 sidor, hm ja det får vi fundera på jag har väldigt lätt att skriva för mycket men får försöka hålla mig :)


 
Ja såhär ser det ut just nu .. Boken i högsta hugg för att hitta saker att skriva om.

Kom hem



Saknar denna skit väldigt mycket nu!
Jag vet du kommer säkert inte bli glad av denna bild men vet du det struntar jag i för du är så dum och åker iväg!
Men nu tycker jag att du ska ta flyget och komma hem för det är så tomt utan dej, ingen att fula sig med och ingen att skratta med på det sättet som man gör med dej. Såå kom hem innan jag blir tokig, det svider att erkänna detta lite för du kommer bli så katig sen haha! Men fasen vad tomt det är och ja saknar dej mycket.. ;)
Så min lilla skit kom hem! ♥

Ingen skulle någonsin få komma in men sen kom du

Njuter av ledigheten till tusen, har inte gjort någon nytta sen jag kom hem utan bara slöat. Bakat har jag gjort, har sagt att jag länge ska göra det men har inte blivit av så idag gjorde jag det.



Nu regnar det som bara sjutton, men tycker det är rätt mysigt just nu. Ska ta och krypa ner under en filt sen och ta och kolla på new moon, åh bra kväll det! Ska även försöka läsa lite om ätstörningar som mitt psykologi arbete handlar om så jag kan börja skriva på det imon.

So long my luckless romance



En väldigt kort dag i skolan och en rätt meningslös. Började vid halv 1 och hade matte där vi övade till nationella och sedan åkte jag hem med antonia som var så snäll och väntade hehe bäst att tacka för det ;)
Men så skönt med långhelg nu men den mesta av tiden kommer att gå åt till plugg tyvärr men ja även lite jobb och andra trevligheter så det blir nog bra :)


Brrr Brrr

Brr Brr så kallt det är! Hemma från speedwayen och fy sjutton det var ingen värme direkt men med vinterjackan på igen så gick det rätt bra ändå. Åkte med mamma och mormor, ja de tre generationerna tog sig en tripp haha ;) Men en mycket bra match, spännande in till det sista heatet så ja den var riktigt bra och dackarna vann vilket gjorde det hela så mycket bättre!

Imon har jag sovmorgon och bara två lektioner och sedan helg! Ja detta gillar jag! Men något som inte är lika bra är min rygg just nu, haft ont under dagen men ja får hoppas att det släpper tills imon för orkar inte att den ska börja krångla igen ..

Men ne nu får det bli att hoppa i sängen och kolla på tv en sväng och sen sova! ♥

Happy day



ph; me♥it

Dålig uppdatering nu de senaste två dagarna men inte haft tid eller ork. Gårdagen fick gå åt till plugg hela kvällen, hade idrottsprov idag men ja det kändes som det gick rätt bra och skönt att ha det gjort nu.
Ikväll blir det speedway i Målilla, fin fint! Har inte varit på någon match än i år eller ja bara varit en hemma men ändå, ser fram emot att få sätta mig på läktaren nu och kolla för det ger sommarkänsla och lite extra nu idag när det är så fint väder!
Ja denna dag känns förjäkla bra måste jag säga och kvällen kommer fortsätta bra känner jag!

What's the point of doing anything



ph; me♥it

Trött är vad jag är nu så nu får det bli sängen snart känner jag och kanske en film om jag inte somnar. Suttit och kollat på gp på tv, känns lite surt att mamma och pappa sitter där på läktaren och kollar och jag sitter här hemma men aja har haft en bra kväll ändå :)

Ne nu sätter vi punkt här för idag och säger godnatt !

Balen 10'

Varit fullt upp idag. Jobbade på förmiddagen och sedan hem och äta hos farmor, inte alls fel! Runt två åkte jag och hämtade upp lite folk och åkte till Hultsfred och kollade på balen. Alla var jätte fina och nu längtar jag väldigt mycket till min egna nästa år men ja det är ett år kvar hehe!

Blev mycket bilder, men det får endast bli några som kommer upp här :)









Så lite bilder av dagen!
Mycket bilder på damen Antonia, var hennes egna lilla fotograf hehe men ja nöjd över dagen :)


Take me baby, or leave me



ph; me♥it

Fredag och helg nu, känns super!
Hade nationella i engelska B idag i både läs och hör så skönt att ha det gjort nu, bara muntliga kvar. Efter det så var dagen slut men stannade och gjorde klart ett ekonomi arbete så nu kan vi stryka det från den lååånga listan. Fick också tillbaka ett annat ekonomiarbete om bokföring och fick MVG på det, härligt!

Kvällen kommer bli lugn, väldigt lugn. Emil och jag ska beställa pizza har vi bestämt för det var verkligen evigheter sedan och kanske hyr en film till det med ja vi får se. Blir en syskonkväll, händer inte så ofta så det kan bli bra :)

Jag kan ha räknat sekunderna som gick



Lediga idag så åkte in med mamma till Vetlanda för hon skulle klippa sig så följde med som lite sällskap. Men ja blev en tur på stan med och kom hem med ett par nya inköp, mest basplagg inhandlades men ja det behövs alltid :)
Men blev iaf en skjorta, två linnen, två t-shirt, "halsduk", solglasögon, smycke, smink och skor. Men ja nöjd är jag så är väll tur det :)
Ikväll blir det träning, härligt det!

jag blundar i en frusen tyst minut


ph; me♥it

En väldigt skön dag har detta varit tycker jag. Skolan var inte allt för ansträngande vilket jag bara ger stora plus till! Kom hem och skulle plugga lite hade jag tänkt och plocka undan på rummet för där ligger det saker och kläder överallt men icke, det slutade med att jag somnade och sov ett par timmar. Ja bra elin! 
Men har iaf fått lite gjort som tur är men nu sitter jag och kollar på hockey och mamma har bakt bullar så sitter och mumsar på en, ja en bra kväll!

Lediga imon med och då ska jag åka in till Vetlanda en sväng med mamma. Bra dagar detta :)


Jag går inte isär när jag går med dej




Sitter och tänker på det Kajsa och jag har pratat om, hur det var förr och jag kan inte låta bli att skratta ;)
Vi umgicks inte alls när vi var små utan det är på senare tid som vi har börjat göra det, tror det kan ha varit när jag gick i 9:an som allt började. Pratade om det häromdagen och det kom fram att jag tyckte Kajsa var konstig som liten och hon var rädd för mig, Haha! Så ja det var väll anledningen till varför vi inte umgicks som små, men detta ändrades som tur var. Hon insåg att jag inte var farlig och jag insåg att denna människa inte var så konstig ändå, tvärtom hon var väldigt lik mig på många sätt haha! Många säger att vi är lika på så många sätt och det är nog tur att vi har varandra så vi kan göra alla dessa sjuka saker som man bara kan göra med dej. Jag skrattar när jag tänker tillbaka på hur det var förr och vad jag tänkte om dej. Idag är du en av mina närmaste vänner som jag älskar, men som mamma sa det är ju tur att ni kan skratta åt vad ni tyckte om varandra innan och jag håller med ;)
Du är nog den personen som vet mest om mig, det är dej jag berättar allt för eftersom där är jag säker på att det stannar och du förstår mig.
Min alldeles egna konstiga tvilling ♥

den här gången kanske världen förstår oss





bilder tagna idag

Det är samma spel det är samma stad

Måndag måndag och ja den känns rätt bra tycker jag, kort och skön dag och ännu ett nationella är avklarat nämligen hörförståelse i tyska. Imon har vi eget arbete på alla lektioner men det är såna arbeten som man måste åka in till skolan för att göra lite typiskt. Men mycket arbeten nu som ska göras, lite smått fundersam över hur allt ska bli klart men ja helgerna framöver får väll gå till plugg men det värsta är att dem också är rätt uppbokade. Men detta fixar vi ;)



me some day

Det finns ingen framtid om vi inte tror på varann

En skön söndag har detta varit, fin fint väder som vi verkligen gillar!
Tyvärr fick jag skippa matchen som vi hade idag, måste vila benen och se om det släpper. Men ska nog försöka på en träning nu i veckan och se hur det känns iaf hoppas på att det är bättre. Men blev vinst idag iaf, bra jobbat tjejer!

Nehe nu får det nog bli tv ett tag sedan sängen, skola imon och det börjar med nationella i tyska ..




Bowling

Kvällen slutade med att det blev bowling i Vetlanda. Åkte in med Jakob, Johanna, Jennifer, Oscar och Victor. Körde tjejerna mot killarna men nja ska kanske inte tala om hur det gick där kanske men vi kämpade på bra iaf hehe ;) En mycket bra kväll tycker jag allt som får göras om :)









En blick, en dans, en kyss



Ph; Me

Jaha skulle ha pluggat idag hade jag tänkt men jag orkar bara inte det, så trött efter gårdagen så får försöka ta och plugga lite imon istället. Har bara legat och slöat hela dagen men ikväll blir det att ge sig ut på lite äventyr med ett gäng, bio i växjö eller bowling i vetlanda ja det är det som är frågan ;) Vi får väll se vart vi hamnar men kommer nog bli kanon!

Minnen kommer tillbaka och även saknaden ..

Valborg 10'


Kajsa och jag innan vi åkte iväg och vi visar självklart våran fina sida ;)

Efter mycket velande fram och tillbaka och problem hit och dit så slutade det med att vi åkte till skirö igår. Åkte dit med Kajsa, Amanda, Frida och Anna och träffade ännu fler där som man tillbringade kvällen med. Blev massor med bugg, lite snurrig i huvudet ett tag efter alla snurrar hehe och sen scotts med då som var bra bra! Så kvällen var väldigt bra med ett väldigt härligt sällskap, dock kunde man ha skippat vissa stunder men ja tur man har Kajsa <3

Så valborg blev väldigt bra trots allt, och ett tack till alla som var med och gjorde kvällen! :)

RSS 2.0