MIN JULHELG




Helgen har varit mer än toppen för min del. Massor med julmat, kalle anka, fina paket men det bästa av allt är att jag fick spendera den med min fina familj och släkt! Igår blev det hemvändarfest på metropol och var så grymt härligt och kul att få träffa massa fina människor som jag inte har sett på flera månader, ja det var super! Fick tyvärr inga bilder från kvällen då min kamera inte ville samarbeta med mig ... 
Dagen idag blev dock inte lika bra då jag och mamma fick åka in med vår hund till djursjukhuset då hon blev riktigt dålig men jag hoppas att vi kan åka och hämta henne imorgon igen. ♥

NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS




Myser med pojken min ikväll och har även klätt granen vilket har gett mig ännu mer julkänsla!

JULKLAPPSINSLAGNING





Har ägnat en stund nu åt att slå in julklappar och jag gillar det!

SWEET DREAMS



De första dagarna på mitt "jullov" har varit väldigt bra och har även fått en hel del gjort, bra där Elin! Ser fram emot denna julvecka då många mysiga saker står på schemat och fick även förfrågan om att jobba några dagar vilket jag inte tackar nej till.

GRATTIS



Idag fyller Lisa 19 år så ett stort grattis till dig min fina vän! ♥

FREDAG



En bild som ganska bra beskriver hur min vecka har sett ut, ja flera timmars tentaplugg .. I eftermiddag är det dags och vill bara ha det gjort nu men istället måste man sitta här och vänta till två, hm gillar inte att ha det på eftermiddagarna. Ska försöka kolla igenom mina papper lite till nu men sedan får det vara nog och jag får helt enkelt bara hoppas på det bästa!

PEPPARKAKSBAK





 
I måndags var det pepparkaksbak som stod på schemat med Lisa och Emmy. Gillar verkligen det där med att baka pepparkakor och den goda degen ja det är ett stort plus, mums. En väldigt mysig kväll i alla fall med mina två fina vänner och grannar!

FÖRSTA DECEMBER




Första december idag och har åkt på en mindre härlig förkylning .. Förutom en massa halstabletter och nässpray så kommer dagen bli väldigt bra för ikväll väntas julsittning med PAX, kommer bli galet bra och jag är laddad till tusen! 

RSS 2.0