Trött trött ..

Trött som sjutton är jag nu!
Kvällen/Natten igår tog verkligen på krafterna så idag har jag bara slöat!
Men har för jäkla ont i kroppen med gjorde en rejäl vurpa igår och den känns idag, kommer få ett fint blåmärke känner jag ;) Men är det fest så är det och det var mycket halt där och jag sprang i bara strumpbyxor så får skylla mig själv hehe!

Färgat Emils hår nu ikväll med och fy satan vad jag har skrattat, har fortfarande ont i magen. Det gick som det gick under färgningen lite färg här och där men resultatet blev bra iaf ;)

Ne nu får det bli att kolla lite på tv sen sova vilket behövs!


18 års fest

Emmy & jag hade våran 18 års fest igår och ja jag tycker det blev rätt lyckat.
Tog inte mycket kort under kvällen och dom jag hade råkade jag radera, bra elin! Men får be om lite bilder från dom andra som tog så kommer kanske lite senare.

Här kommer det iaf bilder på det jag fick igår :)





'



Tack så jätte mycket för allt, det var verkligen super kunde inte ha blivit bättre!
Och tack alla som var där under kvällen, ni gjorde det till en mycket bra kväll.
Ett extra tack till Kajsa med för att du alltid finns där, som du skrev på kollaget att jag är din psykolog jag kan bara säga detsamma haha! Skönt att ha dej vännen.
Men tack alla för en bra kväll ♥

Sweet sweet music





♥ ♥ ♥

Vi är inte såna som i slutet får varann



Fredag och bara en helg kvar nu sen dags för skola igen inte så där värst kul för lovet har verkligen gått i dunder fart.
Tillbringat dagen uppe i backen med Kajsa och Josefine, haha ja vad ska man säga många skratt! Dom övade på sin snowboardåkning men värst var liften haha ja skit det blev ett antal försök innan vi kom upp men som Erik sa huvudsaken är att man har kul och det stämmer mycket bra ;)
Kvällen ska jag tillbringa här hemma och bara ta det lugnt med familjen och fixa lite inför imorgon med, ja kvällen kanske inte blir så lugn nu ändå kom jag på för har en del att göra tills imon med det hinner jag :)

Ne nu ska jag se till att få lite gjort här istället för att bara lata mig!


grattis min kusin vitamin


Idag fyller min kusin och en av mina absolut bästa vänner 18 år!
Du är mycket bra du Jakob, du har alltid funnits vid min sida och med dej så har jag extremt många bra minnen men efter arton år ihop så blir det en hel del.
Jag hoppas att du får en mycket bra dag men det kan väll inget annat bli för nu ska jag hoppa in i bilen och åka till Oskarshamn för att se dej spela och sedan gratta dej, kanske blir ett paket också ja vem vet eller jag vet hoho :D
Men återigen GRATTIS Jakob, love you ♥


Heldag i backen

Dålig uppdatering här idag men har knappt varit hemma. Åkte upp till backen vid 10 med Kajsa och Simon och sedan kom även lite mer folk och gjorde oss sällskap. Haha och Simon och jag var ett sådant bra team på att mobba Kajsa, stackars liten hon var som en panda tillslut ;)
Hem vid fyra och äta sen upp med Emil igen vid 6 och åka igen till 9, men jag ramlade och slog i den lille rumpen och satan så ont det gör nu haha! Men vi skyller på att jag var lite trött i kroppen, bra ursäkt tycker jag ;)
Så ja nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon bra film och tända lite ljus och bara ha det mysigt!



Falling out of a perfect dream


Photo: caroline.feber.se   stylebykling.tv4.se   makeupstore.se   topshop.com   elinwahlberg.blogg.se

Har haft fullt upp idag och kommer även att ha det under kvällen med. Plugg står på schemat både lite engelska och även körkortsteori, åh jag orkar inte men jag måste läsa ett nytt kapitel i körkortsboken iaf. Det är inte så långt kvar tills jag ska iväg nu så bäst att plugga. Sen måste jag prata med Emmy med, stackarn hon är lite stressad nu haha tur att någon av oss är lite mer lugn fast om jag ska vara ärlig så börjar jag bli rätt stressad jag med nu men vi får lösa allt ikväll så det blir säkert bra :)

Förövrigt så ser mitt rum ut som hm ja vet inte hur jag ska beskriva det, men mamma hade sagt att det ser ut som att en bomb har exploderat så vi kör på den beskrivningen ;) Men fick ett litet sug att göra om lite idag så ja nu står saker överallt men jag ska nog flytta tillbaka sen, skulle bara testa lite för ska köpa lite nya grejer så var bara tvungen att pröva lite.

Nehe nu ska jag inte sitta här trots att jag hellre gör det än att börja plugga men är så illa tvungen.



du har rört hela min själ

Så skönt att kunna ligga kvar i sängen idag trots att det var måndag,
tummen upp för det!
Har bara vandrat omkring här hemma i mjukiskläder fast ja det gör jag varje dag nu, så skönt. Men är sugen på att hitta på något riktigt kul nu en dag på lovet kanske åka iväg någonstans fast jag vet inte riktigt när jag ska hinna så det får kanske vänta.



Var så sugen på att baka chokladbollar idag med eftersom det verkligen var evigheter sedan men kan bero på att jag tycker det är så tråkigt att baka dom, stå där och rulla och rulla ne det är ingen hitt. Men rullade blev dom och riktigt goda med måste jag säga, det gjorde jag bra ;)


Försent för kärlek ren som snö

Har varit duktig nu och varit ute med pappa & emil skottat eller okej dom skottade jag var bara med som sällskap och tog lite kort, fast jag tror pappa tyckte att jag mest var i vägen haha men aja.





Ja såhär ser det ut utanför vårat hus, en jäkla massa höga snöhögar och jag var ju självklart bara tvungen att försöka komma upp på dom. Höll på att ramla ner med som emil lyckades få på bild men jag lyckades hålla mig kvar ;)

GRattis



Idag blir denna pingla 18 år!
Du är mycket bra du, får alltid många skratt när du är med ja samma tröga humor kanske ;)
Synd bara att man inte träffas lika ofta men snart kommer vi upp och hälsar på dej, ska bara vänta på att några till ska fylla ;)
Men ett STORT GRATTIS till dej Tilda och jag hoppas att du får en bra dag!

Lördagskväll

En mycket lugn kväll och dag med förresten, inte gjort någon nytta men det tycker jag inte att jag behöver göra första dagen på lovet hehe.
Sitter och kollar på melodifestivalen nu med familjen och farmor som kom upp på lite besök, en lugn och skön kväll helt enkelt.





Och självklart så är lilla Maja med ikväll också med benet i högsta hugg ;)


och alla bara pratar, är det sant det jag har hört om dig?

Ingen uppdatering igår men ne jag kände inte för det och sen hann jag inte heller.
Dagen började inte sådär jätte bra kanske, hade sovmorgon men försov mig och missade bussen. Men aja fick lite gjort här hemma istället, städa rummet och även så dammsög jag hela huset, plus poäng till mig!

Kvällen spenderades med Kajsa och efter en stund bar det iväg på lite fest hos johannes med, trevligt trevligt. Även promenaden hem till bilen gick rätt bra tycker jag haha, var nära att man stöp ner i snön ett par gånger eftersom man inte såg ett dugg av vart vägen gick men det gick rätt bra iaf ;)





Kajsa och jag var uppe i backen en sväng, haha fina bilder jag vet inte alls suddiga eller så nej nej ;)
Kajsa skulle ta ett kort på när jag åkte och ja vet inte hur det blev, bara en liten svart prick i backen hon lyckas alltid med kort haha ;)

Så Ta mig tillbaka in i ditt liv


Photo: Lookbook.nu

Åh jag är helt slut!

Först skola sen åka och jobba, hm att jobba i veckorna är inte bra för nu är jag så sjukt trött. Men tur att vi har sovmorgon imon och bara en lektion och sedan är det lov, längtar!

Nu kom mamma hem med ska se om hon kan tänka sig att göra lite scones till mig annars gör jag det själv om jag inte somnar ;)




GRattis



Idag fyller denna lilla flicka 18 år!
Du är en mycket bra vän Emmy, är väldigt glad att jag har dej min sexbomd och det där kommer alltid att följa med dej haha! :D
Men ett stort GRATTIS till dej min fina vän ♥

dreaming of sleeping next to you

Pluggat engelska nu idag och jag skrev att jag var trött innan men det är inget mot vad jag är nu kan jag säga. Ska efter detta krypa direkt till sängs så jag orkar med morgondagen och ännu mer pluggande, hm ja så ser dagarna ut just nu ..



Viktiga grejer att ha när man pluggar, lite gott som gör allt mycket roligare :)

Ne nu börjar ögonen bli väldigt tunga så säger godnatt nu ♥


There's a reason

Trött trött och åter trött, ja det är jag nu!
Vill bara gå och lägga mig men icke, jag måste plugga engelska som ska vara klar tills på fredag.
Om denna vecka kunde vara över nu, det är så mycket denna vecka och bara vill få allt överstökat. Längtar till lovet och till nästa helg för då jäklar, vill åka i backen med för det var evigheter sedan men Kajsa och jag skulle försöka att åka en sväng i helgen :D

En person som jag saknar här hemma nu är min lilla kusin Jakob, även om han kan hålla på att jäklas om allt och då menar jag verkligen ALLT så saknar jag den ungen ;)




Haha åh gamla bilder kan verkligen få en att skratta :D


Nu ger jag upp

Nu orkar jag inte plugga mer fast jag knappt har börjat, men det får gå som det går.
Får väll kolla igenom alla orden lite till bara innan jag lägger mig kanske :)

OS-guld till Charlotte Kalla med, satan så härligt!
Ljudnivån höjdes rätt mycket här hemma, mamma & jag hejade på för fullt fast emil satt mest och klagade på att vi skrek men jaja ;)

Övat på buggen med mamma med ikväll, bara man säger ordet bugg här hemma nu så vips så står man med mamma och dansar haha! Men det är jätte kul, och jag ångrar satan att jag inte började på kursen men mamma får lära mig istället ;)

Ne ska återgå till mina ekonomi ord nu, sedan får det blir sängen :)

allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Återigen måndag och återigen var det en onödig dag i skolan, det var väll tyskan som viktig iaf för vi blev klara med arbetet men ja det är nog det enda vi gjorde. Resten av dagen satt vi bara och pratatade fast det är ju aldrig fel, men känns som att det är väldigt mycket denna vecka och jag undrar hur jag ska hinna med allt men aja en sak i taget tar vi tror jag. Fick springa till bussen idag med, hm det händer allt för ofta nu känner jag och det är alltid vid samma ställe. Någon av oss säger: Där var vår buss och då är det bara att börja springa med alla tunga väskor, ja dom som ser oss har väll roligt iaf ;)

Försöker plugga på företagsekonomi nu med, men det går allt annat än bra.
Åh, jag vill ha lov och sommar nu på direkten!

Haha vilket roligt inlägg detta blev, jag är så positiv idag känner jag eller inte.
Men det låter som att Emil ska baka en kladdkaka nu, nästan värt att ta bild på detta för det tror jag aldrig har hänt och det märks för det låter som att han ska riva hela köket. Bäst att kila iväg ut till köket och kolla vad han håller på med, åh man får vara som en liten mamma haha nejdå så illa är det inte ;)



Har väldigt dåligt med bilder nu, men vill ha någon bild så det fick bli denna på mig och min lilla egna och mycket speciella Kajsa :D


Valentine's day




Lite smått och gott som jag fått på alla ♥ dag, allt uppskattas verkligen till tusen!

Och en liten hälsning såhär denna dag till er mina vänner, ni betyder så otroligt mycket och ni gör mina dagarna så sjukt bra. Älskar er ♥


I don't care what they say, I'm in love with you

Första fotbollsträningen idag för mig, skönt att vara igång måste jag säga!
Har fortfarande inte det där rediga suget för fotbollen men jag tror att det kommer, var riktigt kul att spela idag iaf. Stannade kvar sedan med Kajsa och kollade på när p16 spelade mot borgholm och sedan bara hem och lägga sig i sängen, är helt slut efter helgens äventyr haha!

Ska försöka att plugga lite företagsekonomi med idag eftersom det är prov på tisdag och sedan måste jag börja med engelskan med, åh skit! Skönt att det bara är en vecka kvar nu sen lov, då ska jag bara vila och åka massor i backen :)



Här kommer en liten bild på gårdagens köp + lite underkläder och så men det fick inte vara med på bilden ;)
Blev ännu en myströja, en sådan som jag köpte sist fast denna gång i svart, men de är så otroligt sköna! Klänningen får jag ha på artonårs festen, skönt att ha det klart med för nu är det inte så långt kvar :D


TIred

Varit i växjö idag med Lisa & Hanna, dagen började kanske inte sådär jätte bra. Vaknade inte när klockan ringde utan istället så vaknar jag av att mamma ringer och frågar om jag är vaken, så bara att hoppa upp ur sängen och på med kläder och sedan snabbt åka ner till bussen och som tur var så hann jag med.

Men många skratt har man fått iaf, allt kan hända på Hannas årliga shoppingtur haha! Men blev även en del inköp för mig, nu ska jag försöka att inte handla på ett tag utan hålla hårt i pengarna istället hm jag tvekar på att jag lyckas med det men det är värt ett försök :) Det jag köpte kommer på bild imon, jag orkar verkligen inte nu.

Lördagskvällen fortsatte mycket bra men nu är jag helt slut, nu får det bli att krypa till sängs. Blev väldigt få sömntimmar i natt så har en del att ta igen och sen har jag fotbollsträning imon vid 11 så gäller att försöka få lite sömn.

Så nu säger jag godnatt :)

Party Party

Lägger upp lite bilder nu ifrån gårdagens fest hos Elin, blev tyvärr inte så många bilder. Hm dåligt av mig, jag som brukar ha framme den lille kameran hela tiden men aja några bilder blev det iaf :)








Ja som sagt inte så mycket bilder, mest bara ifrån början av kvällen men bättre än inget :)
Blev mycket bilder med Lisa men slutade till största del med att vi låg på golvet i en liten hög haha!
Men tack för en bra kväll och ett stort tack till födelsedagsbarnet Elin!


Girls just wanna have fun

Så skönt med en ledig dag, tog mig en sovmorgon sen har jag bara fortsatt med att ligga i sängen och slöa. Fast egentligen har jag massor att göra inför kvällen känns det som, har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig eller något men det ordnar sig alltid.

Börjat att läsa i körkortsboken, åh det är mängder med det är bara att läsa och se glad ut för det där körkortet ska jag ha nu snart! Måste ju ha det till sommaren så man kan åka iväg och hitta på massa roliga saker, ja det är ett måste!



Slänger in en "snygg" liten party bild, haha jag kan inte låta bli att skratta.
En mycket bra kväll där och det kommer denna också bli, med fina vänner kan det inte bli något annat ♥


Vet inte längre vad jag ska tro ..

Sista dagen i skolan för denna vecka har nämligen inga lektioner imon, tummen upp för det!
Så imon ska jag ta mig en lång sovmorgon sen på kvällen blir det party, bra bra!

Ne men idag var det en helt vanlig onsdag och inget speciellt har hänt.
Varit på banken och fixat lite, det känns verkligen som en djungel med allt det där men det blir nog bra.

Sedan ser det ut som att sommarjobbet är klart för i sommar, känns jätte skönt och det kan nog bli riktigt bra tror jag. Och på tal om sommar, fasen vad jag längtar! Den här sommaren ska bli riktigt bra, fast det säger man ju varje år med ja denna ska bara bli skit bra!



En bild ifrån somras under festivalen. Tror vi hade varit en sväng hos Johanna där och var på väg ner, åhh jag vill ha sommar nu!

GRATTIS



Ett stort grattis till flickan till höger nämligen Elin!
Grattis på 18 års dagen och jag hoppas att du har haft en riktigt bra dag och på fredag ska vi fira dej, då jäklar ;)

Jag hoppades länge på svar ifrån dig, Att du skulle vakna och tänka på mig

Ingen uppdatering igår och det har varit dåligt idag med.
Men igår var jag tvungen att lägga krafterna på att plugga naturkunskap eftersom vi hade prov i det idag. Ja det kändes helt okej faktiskt, men man ångrar lite nu efter att man inte började plugga tidigare men får försöka bättra mig till nästa gång.



En bild jag tog i måndags tror jag, dåligt med bilder nu så får bli denna

Annars idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite återigen och övningskört.
Körningen går bra nu tycker jag, förutom att jag höll på att köra in i våran mur här hemma haha! Men jaja ville ju bara skoja till det med pappa, fast tror inte han tyckte det var så skoj. Sedan är jag som Lisa, jag har problem med höger och vänster. Pappa säger höger och jag blinkar och svänger vänstar, hm jag får nog öva på det tills jag ska på intensivkursen haha!

Ne blev inget roligt inlägg detta, men jag orkar inte idag så istället ska jag kolla på tv en sväng innan det blir sängen :)

Körkortsböckerna

Fick hem mina körkortsböcker idag, åh jag längtar nu!




Vill börja läsa nu och plugga satan, hm är jag sjuk?
Ne men detta är annorlunda, åh jag vill ha det där körkortet.
Fler och fler börjar få nu, idag var det Oskar som fick men det blir snart min tur med. Får ju faktiskt skylla mig själv att jag har varit lite slö med detta men nu jäklar ska det hända grejer här!


god only knows what I´d be without you

Och så var en ny vecka igång igen ..
Hoppas att denna vecka går fort, längtar till helgen då det ser ut att bli en massa trevligheter och så är jag ledig på fredag med, tummen upp på det!

Lisa & jag har återigen kommit fram till att skoldagarna nu är väldigt onödiga, har bara eget arbete som vi lika väl kan göra hemma. Fast vi har det ju rätt trevligt tillsammans i skolan haha, så va fasen bättre att åka dit ;)

Min mage skriker av hunger med, men mamma och pappa kommer hem snart som tur är. Jag vet jag kan laga mat själv, men nej jag är för lat för det just nu. :)




Jaha slänger in en liten dagens såhär på måndags eftermiddagen, första gången jag gör det men någon gång ska ju vara den första ;)

I can’t wait forever

Sitter här nu och väntar på att Wallander ska börja för då ska jag mysa ner mig i soffan under mitt täcke och mumsa på kladdkakan som jag bakade förut.

Naturkunskapen som jag skulle ha pluggat på idag har verkligen inte gått så bra, det har inte gått alls om jag ska vara ärlig .. Men har iaf läst lite, en bra början men imon får det bli att plugga satan men ska ska försöka läsa igenom det lite till innan jag lägger mig sen :)



En bild på mig och fin fina lisa med de röda läpparna hoho!
Även vi kan visa en fin vänskap ibland haha, även om du inte gjorde det den kvällen alla gånger med tanke på vad som kom på mig! Haha nej då, du är fin min vän :)


En helt vanlig söndag

Rubriken stämmer in rätt bra tycker jag.
En slappisdag och plugg står på schemat, ja som alla andra söndagar ..

Nyss varit ute på en promenad med Kajsa, rensat av lite tankar och bara pratat massa strunt som det brukar bli. Tur vi har varandra haha!
Blir ingen träning ikväll heller nu, peppe och jag är lite för lata idag och det händer allt för ofta att vi är det. Men men jag behöver plugga så kanske bra att jag inte går, jäkla naturkunskap säger jag bara!

Så sugen på något onyttigt med, en kladdkaka hade inte suttit fel nu. Kanske skulle ta och baka en, hm det får jag fundera på. Men kunde ju vara gott till plugget och till kvällen kanske då jag nog sitter bänkad framför tv och kollar på wallander eller något, vilken rolig söndag detta låter som ;)


Bowling & Kina

Var och bowlade och åt på kinan igår med Lisa, Hanna & Julia. Hade det verkligen super mysigt och kul, men det kan inte bli annat med ett sådant sällskap trivs så jäkla bra med er!
Inte lika kul när man kom hem bara, spydde på natten så ja blev inget jobbande idag, får ligga hemma istället och bara ta det lugnt. Just nu sitter jag inne på Emils rum och lyssnar på musik och kollar på när han spelar tvspel. Jag har spelat jag med, haha ja märks att man kanske är sjuk ;)

Kanske ska försöka plugga lite med nu idag men känner inget sug efter det direkt och sen får jag ta och kolla på melodifestivalen ikväll. En seg lördag detta, åh jag hatar att vara sjuk!

Men nu lyckades jag övertala Emil om att kolla på film så ska göra det nu, det är bra att ha en bror ibland alltså ;)

....

Det är mycket nu känns det som, mycket tankar som snurrar omkring i huvudet och funderingar på vad man egentligen vill med allt ..
Jag hittar inte redigt ord just nu, så mycket som jag undrar över och vill ha svar på.
Skolan är också en grej som är ett stort problem nu, jag har inte någon motivation alls! Tror faktiskt aldrig att den varit så dålig som nu.

Tycker inte om att skriva såna här tråkiga inlägg om massa jobbiga saker för inget man vill läsa, men behövde bara skriva av det lite iaf. Men imon blir det iaf bowling och kinan med Lisa, Biffen & Julia, det kommer bli kanon!

Ne nu ska jag lägga mig och försöka att tänka på annat,
det löser sig alltid på något vis ...

Du ska veta att jag ...

Ingen uppdatering igår, men hade verkligen inte inspiration för att skriva något. Loggade in och började skriva lite men slutade hela tiden med att jag loggade ut lika fort.

Men annars en helt vanlig och lugn skoldag, inget speciellt med den.
Ikväll väntas en pluggkväll, eller ja ett försök till det iaf.
Måste ta tag i naturkunskapen, skriva rent och lite men ja jag har inte orken till det.
Vi får se hur jag lyckas med det, ska försöka börja i alla fall :)



Bjuder på en gammal bild på mig, måste bara säga vilken läcker mössa haha!

Ett Stort Grattis



Denna pudding tog körkort idag så ett stort jäkla grattis till dej min fina vän ♥


Your love is my drug

Jäkla förkylning säger jag bara, min näsa känns helt igenkorkad mysigt haha!
Ne men en väldigt lugn dag tycker jag, har verkligen inte gjort någonting men såna dagar behövs. Har bara strosat omkring här hemma i mjukiskläder och mamma försöker lite då och då lära mig buggstegen (hon har börjat på buggkurs). Det ångrar jag att jag inte gjorde, hade varit kul att lära sig och har bara hört att kursen är jätte kul från dom som är med, så där gjorde man kanske en miss men aja får be mamma lära mig lite ;)



En lika fräsch bild idag, men jag bara älskar att luffsa omkring i mina mjukiskläder med en bulle på huvudet. ♥

RSS 2.0