Stockholm här kommer vi!



Nu är det bokat och klart!
I November åker jag till Stockholm med Kajsa och våra små mammor i ett par dagar, ja en riktig tjejhelg kommer det att bli med shopping och massa mys!
Längtar verkligen nu för detta kan inte bli annat än riktigt jäkla bra!


Allt var svävande men nu så ser ja klart

Varit ledig idag vilket var väldigt skönt, tog mig en lång sovmorgon vilket behövdes. Men blev inte helt fri från skolan utan har gjort hemprovet i rättskunskapen tills imorgon så det är klart nu och det känns rätt bra så får väll hoppas på det bästa nu då. Men känns rätt bra nu, fick reda på svenska B provet häromdagen som jag inte alls trodde skulle gå så bra med MVG på det så det gick kanon!
Igår hände det en hel del haha, tappade bort min mobil efter träningen så Emil och jag åkte runt på en moped i mörkret och jag med en ficklampa i högsta hugg och letade men sen när jag kommer hem och börjar tänka på vart fasen jag kan ha tappat den så hittar jag den och vet ni vart? Jo i min sko .. Emil var inte så jätte glad på mig haha men lite kul när man tänker efter på hur vi såg ut där på mopeden .. ;)

Ne nu ska jag ta och äta något innan jag lägger mig för magen kurrar. Men sovmorgon imon igen, åh bra dagar detta!


Saknar denna prick .. ;)



Suttit och pratat med denna gosse en hel del idag, ja lilla kusinen Jakob ;) Jag bara måste ta en resa till Oskarshamn nu en helg och hälsa på för det är tomt här hemma utan den gossen, ja förbaskat tomt. Inte bara en kusin utan mer som en bror och en bästa vän, ja han är förbaskat bra och njut om du läser detta för inte så ofta dessa ord kommer .. ;) Det är lite jobbigt att erkänna för du blir ännu mer katig haha men saknar ditt prat om allt och inget, ja bara prat för att munnen ska gå. Så en resa till Oskarshamn ska jag försöka att boka in snarast eller så får du ju gärna komma hem med haha! ;)

Och du Jakob, jag är bäst på röja flaggor .. ;)

Ne men måndag och är rätt trött nu med men har varit en riktigt skön dag då jag bara har tagit det lugnt och imon blir det ingen skola utan ska fixa lite med företaget :)


Bra helg, ja mycket bra




ph; Bild från igår och den är lånad av Elin då jag inte hade med mig kameran. Men de båda födelsedagsbarnen som njuter av den "goda" drickan .. ;)

I helgen har det verkligen varit fullt upp men det har varit riktigt bra måste jag säga.
I fredags bar det iväg till Hultsfred för att bowla och sen festa på hulingen, ja det var riktigt kul och massa dans så kvällen var riktigt bra. Igår spelade vi våran sista fotbollsmatch för säsongen och det blev vinst med 30-0, så ja en bra avslutning hehe ;) Sedan var det dags för att fira Rebecca och Ellinor som fyllde 18 igår, Grattis till er igen! Åkte sedan in till Harrys och jag hade jätte kul, mycket bra vänner och mycket dans så det var kanon.
Men nu känner jag mig så trött efter allt i helgen, ja det tog en krafterna. Så idag har jag till den största delen bara legat i sängen och slöat och det tänker jag fortsätta med nu ikväll med för orkar verkligen ingen annat nu idag ;)


Purity UF

www.purityuf.blogg.se

Ja har som sagt kommit igång med projektarbetet och nu har vi fixat ihop en blogg fast den är dock inte färdig än men det är något iaf. Där kommer det mesta att finnas sen om företaget och vi kommer att lägga upp produkterna men som sagt än så länge finns det inte så mycket men har mycket kvar att göra men snart så :)

Titt jag klarade av att länka med, oj oj inte illa detta ;)

 

Cypern del 3

Nu kommer den sista del av Cypern :)




















Sjuk

Ja ingen skola för mig idag då jag har sån huvudvärk och väldigt ont i magen. Så blev inte så många timmars sömn inatt men det har blivit lite bättre nu iaf då huvudvärken har släppt men magen är fortfarnade inte okej .. Så ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på lugn och skön musik och bredvid mig står en kopp med varm choklad, ja det är skönt! Men det värsta är att jag måste börja plugga lite med som jag verkligen inte alls känner för nu men är väll illa tvungen .. Ska också sedan ner till banken med Julia, Hanna och Lisa för att fixa lite till företaget, ja det känns riktigt bra!

Nehe kanske ska försöka plugga lite nu innan det bär av ner till banken. Hm sista fotbollsträningen ikväll med och jag vill verkligen gå, men ja vi får väll se hur det blir med det eller om jag får stanna hemma.


Projektarbete

Hade studiedag idag men ingen ledighet för det utan klockan ringde nästan samma tid idag som den brukar och sen bar det iväg till Hanna med Lisa och Julia för att jobba med projektarbetet. Det går framåt nu vilket är skönt men det är så mycket som ska göras med men tycker det är kul och att jobba med de flickorna ja det gör det bara bättre!
Men nu är jag så trött så tror jag somnar här snart men måste plugga på denna svenska som vi har tills torsdag och jag känner inte alls för det fast vem gör det?
Men antar att det bara är att försöka plugga ett tag iaf och även stoppa i mig någon huvudvärks tablett för tror mitt huvud sprängs snart.

Måste lägga in den sista delen av Cypern med fast det kommer nog ikväll eller imon :)


Cypern del 2
























Vågorna dom kraschar över dig och mig



Varit och städat på speedwaybanan nu och har även blivit stoppad i min första poliskontroll, ja det ni och snacka om att pulsen på mig ökade rätt mycket där haha! Var mer såhär: polisen står där Kajsa, POOOLISEN ÄR DÄR KAAAAJSA!!! Haha åh varför ska det just vara jag och Kajsa för, jag sitter bakom ratten och är nervös och börjar tänka en massa på om jag drack igår även att jag vet att jag inte gjorde det men ändå så började jag fundera när dom tog alkoholtestet och Kajsa sitter bredvid och skrattar ;) Men testet var iaf bra som tur var så jag klarade mig fint haha!

Resten av dagen kommer bli lugn och idag måste jag plugga lite med. Ska även gå ner och rösta idag, åh vad vuxen man känner sig mohaha!


River en vacker dröm





Jaha dessa bilder bjuder vi på nu såhär en lördagskväll. En trött elin, dock fick inte ögonen vara med pga trötthet men jag gillar håret just där så den fick slängas in. Inte för att det syns så jätte mycket nu eftersom jag beskärde den men aja. Även en bild på den första boken av twilight serien, ja tänk jag har köpt en bok och ska försöka läsa den nu. Gjorde ett försök häromdagen och jag kom två sidor sedan la jag den åt sidan, okej jag vet att du inte gillar detta Ellinor haha men jag ska läsa den och även se klart new moon med som jag fortfarande inte har sett slutet av ;).  Men jag ska försöka bättra mig nu och se filmerna och läsa böckerna för jag gillade den första filmen jätte mycket och även den andra eller ja det jag såg av den iaf, så nu får det bli ändring!

Cypern del 1

Nu kommer äntligen bilderna från cypern eller ja inte alla 500 men en del iaf men jag delar upp de i tre olika delar och det är inte någon speciell ordning med bilderna utan det är lite huller om buller men här kommer den första :)


















Saknade till havs



Denna läggs upp nu av många och texten används som rubrik så varför inte hänga på?
Ne men en bra låt som spelas här hemma just nu och den gör min städning så mycket lättare :)


all good things come to an end



En lugn och skön lördag, ja det är precis vad som behövs en dag som detta. Vet inte riktigt varför men det känns så skönt men en lugn lördag då ingenting är planerat utan jag kan bara njuta och jag kan strosa omkring i mina mjukiskläder, ja det är riktigt skönt. Har pluggat lite men ja inte alls så mycket som jag borde men ne idag får det vara en slappadag så kör vi på mer plugg imon.

Nehe nu ska jag ta och göra lite nytta iaf och jag ska ta och städa upp lite på rummet eller ja plocka undan bland alla kläder som jämt lyckas hamna i min fåtölj och bilda ett stort berg av kläder, hm ja jag är dålig på det där med att hänga in det direkt istället ..


you could be a dream

Hm det här med uppdateringen går inget vidare men nu skyller jag faktiskt på dessa datorer. Nu när väl min dator fungerar ja då slutar internet att fungera här hemma, ja det är så typiskt. Men nu har datanissen varit här och fixat det så förhoppningsvis så kommer det fungera nu :)

Ne men jaha sista dagen i skolan för denna vecka och den innehöll skolfoto och även spexfoto, ja kul med spexfoto! Men det vanliga skolfotot är jag väll ingen större idol av, nej usch. Men får väll hoppas att det blev bra iaf och jag slapp sitta ner med som jag ger tumme upp på! Vet inte varför jag inte vill sitta jag menar skönt att sitta men nja på kortet står jag hellre tro att eller ej ;)

Nehe ikväll ska vi fira Hanna som fyller 18 idag så Grattis ännu en gång och nu borde jag nog slänga på mig ett par andra kläder så jag är redo för ska snart vara borta hos jullan!


Träningsvärk

Hemma från höstens första boxersice träning och hej träningsvärk imon säger jag bara. Men trots att det är så sjukt jobbigt och speciellt nu i början när man inte är van vid denna träning så är det så skönt att vara tillbaka där med de svettiga handskarna, darrande händer, svetten som rinner nedför pannan och Percy som står och skriker bredvid. Låter inte sådär jätte mysigt kanske men det är helt klart den här träningen som jag tycker mest om, ja det är verkligen något för mig. Trodde aldrig att jag skulle tycka det vore kul att stå och slå och sparka på ett par kuddar med attans det är riktigt kul så längtar redan till nästa veckas pass då vi ska på att igen! Nackdelen är väll ryggen som tar rätt mycket stryk, åh måste verkligen åka in till den där läkaren igen och knäcka till ryggen igen och börja om med all rehablitering ännu en gång. Men antar att det är bättre eller ja det är MYCKET bättre än att gå med detta där kotorna ligger lite hit och dit. Så ja får väll ta och åka iväg dit en helg nu framöver :)

Ne nu har min söta lilla mamma gjort plättor, åh mumma!


Min älskling är tillbaka

Ja min lilla älskling är tillbaka nu efter en tid hos doktorn, ja det är datorn jag pratar om ;) Nu måste jag bli bättre på att uppdatera här och även lägga in alla bilder från cypern, hm det där med cypern bilderna känns jobbigt men dom ska läggas in så är det bara!

Nehe har naturkunskap nu, mitt och lisas favoritämne eller ne kanske inte direkt .. Men kanske ska ta och lyssna lite på vad som sägs istället för att titta ner i denna skärm. Just nu undersöker vi vilken färg kossan får, ja det kan ju vara rätt intressant hehe ;)

20:11



Bild från cypern och under veckan kommer resten ;)

Idag började återigen det där berömda söndagsplugget, hm jag har gillat att vara utan det men det gick visst inte längre. Gjort ekonomi och även börjat plugga lite tills svenska provet nu under veckan, ja bra jobbat Elin!
Men nu ikväll ska jag inte göra något mer utan ska bara krypa ner i soffan framför tv och bara njuta, en varm kopp choklad ska också göra mig sällskap. Det där med en varm kopp choklad ja det är ett stort plus med hösten alltså, att sitta framför brasan med det ja det är tumme upp! Nu får jag dock räcka med en kopp choklad ikväll :)

Nej Emil står bredvid och stampar och tjatar om att jag ska gå nu så är väll bäst att följa sin brors order ;)


Kräftskiva

Ja tro att eller ej men nu kommer det lite bilder och dessa är ifrån gårdagen då det var kräftskiva med fint folk!

Dagen började i Växjö med mamma för lite shopping, ja en förbaskat bra dag var det och en förbaskat bra mamma har jag med! Var där precis när dom öppnade och var kvar tills de stängde så en hel del spring mellan de olika affärerna blev det och massa skratt! Jag förstår inte hur min lilla mamma alltid lyckas med allt haha! Men en superhärlig dag i Växjö med min älskade mamma och blev en hel del köp som jag verkligen är nöjd med!

Kvällen fortsatte med kräftskiva hos Julia med flickorna, en riktigt mysig kväll med skratt och prat om verkligen allt möjligt från att få barn till att dö! Haha ja en väldig blandning men en mycket bra kväll!

Lite bilder från kvällen











Tack alla för en bra kväll ♥


Sovmorgon

Börjar inte förens 15:05 och har en lektion, ja det känns ju lite onödigt. Men jag tackar inte nej till sovmorgon, nej nej! Sitter just nu här med en kopp varm choklad och mackor och smaskar men skulle hellre ligga kvar i sängen nu idag och bara gosa ner sig och kolla på någon bra film men icke! Hade också tänkt att jag skulle varit duktig och gått runt sjön nu innan jag ska bege mig in till skolan men det sket sig det med, visst kunde ha gått men regnet satte stopp för det.

Nehe kanske dags att försöka hoppa in i duschen och sedan försöka göra sig i ordning, hm känner för något riktigt mysigt idag så får nog bli att kika in i Emils garderob och kolla efter någon skön tröja. Hm att killtröjor ska vara så mycket skönare? Ja det är konstigt det men tur att jag har min lilla bror att låna av (a) ;)


men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Dålig uppdatering här men jag skyller på min trasiga data, okej kanske mitt fel med som inte går och lämnar in den men ja ska göra det på måndag och då kommer förhoppningsvis bilderna från cypern om jag inte lägger upp dom i helgen från den andra datan. Hm ja det får vi se.

Kan ju säga det att jag mår förbaskat bra nu tycker jag om man då räknar bort den rinnande näsan. Ne men ja det mesta flyter på nu och helgen ser ut att bli kanoners med mycket trevliga saker på schemat! Slängde på mig den stora underbara halsduken idag, kanske lite tidigt men kallt på morgonen så det var så skönt och jag måste bara säga att jag verkligen älskar de där halsdukarna, ja en stor tumme upp!

Nehe fotbollsträning ikväll, brr kallt säger jag! Skulle inte ha tränat egentligen pga den där saken jag har hört de kallar förklylning men inte mycket kvar nu av säsongen så det är bara att kämpa det sista och nu när jag inte har varit hemma så var det ett tag sedan jag tränade och kan inte på lördag heller så vi får köra på det ikväll!


Hem ljuva hem

Ja men hej på er alla! Nu är jag tillbaka hemma i Sverige igen efter en otroligt bra vecka på Cypern, ja det finns då inget jag kan klaga på när det gäller resan. Allt var verkligen kanon, 34 grader i skuggan varje dag och klarblå himmel ja för jäkla bra var det. Men skönt att vara hemma nu igen också och träffa alla, ja det är fin fint. Men ja tänker inte skriva så mycket mer utan bilder kommer en annan dag när min kära lilla dator varit på lagning och jag är på bättre humör för nu är jag bara väldigt trött. Men ja som sagt allt kommer en annan dag, nu har jag visat att jag lever iaf ;)

RSS 2.0