Trääääning



Nice bild jag vet, träningskläder och allmänt ofräsch men äsch så kan det vara ibland ;)

Tränat ikväll och hej träningsvärk imon säger jag bara! Söndagarna brukar vara rätt lugna men inte idag, massa styrka men är det träning så är det, skönt efter iaf :)
Det är ju tur att man kan ha roligt tillsammans under träningen med haha, Lisa och jag råkade visst bli lite oseriösa ibland haha men roligt ska man ha :D

Ne nu ska jag kolla vidare på wallander om jag inte somnar men det är en stor risk för det känner jag, börjar bli väldigt trött.

I want to know what love is, I want you to show me





Söndag = Slappdag
Ja det stämmer precis, går fortfarande runt i min sovtröja och mina mystofflor så skönt måste jag säga. 
Men sitter just nu och pluggar med, inte lika härligt men inte så mycket kvar som tur är. Hade tänkt att ta en sväng till backen men det snöar så jag tappade suget. Men det blir träning ikväll iaf men min träningskompis vid namn Pernilla LAT ska inte gå men tur att jag har den övergivna Lisa haha skojar bara med dej ;)
Ne men ska bli skönt med träning, känner mig riktigt sugen idag! :D

jag kan va din vän när natten faller

Rolig lördagskväll detta sitter och pluggar, men ja det måste göras det med. Men sen får det bli att lägga sig tidigt, känner mig fortfarande inte helt piggelin men bättre idag iaf :)

Var tänkt att jag skulle ha varit med på en hopptävlning imon men den fick ställas in, attans jag som var sugen. Var länge sedan jag red nu eller var i stallet överhuvudtaget, det måste bli ändring på det!
Men får försöka att åka upp till backen imon en sväng iaf om jag hinner, var ett tag sedan nu så är rätt sugen och på kvällen är det träning.

Ett extremt onödigt inlägg detta men aja.
Ska återgå till pluggandet nu och kolla på tv :)

Fredagsmys

Idag blir det en riktigt myskväll här hemma, har fortfarande ont i magen så ska endast ligga framför tv under täcket. Har laddat upp inför kvällen med mycket goda saker, god mat med familjen sen lite gottgott till kvällen kan bli en mycket bra kväll tror jag!

Just nu sitter jag och läser denna tidning och äter melon, mumma!





En mycket bra kväll ♥

Ingen skola

Blev ingen skola idag, mådde inte så bra så fick stanna hemma. Har bara legat i sängen och kollat på tv, sen datan i knät och kollat massa bloggar haha vilket liv man har ;)





Dessa små tofflor strosar jag runt i nu hela dagen och sen äter vindruvor och apelsin, mumma!
Men sååå tråkigt här hemma nu, bara jag och hunden men hon ligger och sover så inget roligt sällskap direkt men tror emil är påväg hem snart som tur är :)

let me be your everything, the one you need

Sitter framför brasan nu insvept i mitt täcke med datan i knät och skriver på engelskan, inget vidare kan jag säga men det måste göras. Men svårt att koncentrera sig just nu känner jag är så trött så ögonen faller nog snart igen och magen bara värker, det får bli sängen väldigt tidigt ikväll!

Haft prov i geografi idag med fast vi fick ha med oss boken och våra anteckningar in, såna prov gillar jag haha! Ne men vi fårse hur det gick, men kändes rätt bra iaf :)



Bild från när vi var i cypern, åh jag vill packa resväskan och åka iväg till något varmare land ett tag. Vill inte ha denna kyla mer utan vill ha sommar och värme!


Bensinen står på noll och motorn hackar

Varit och tränat boxersice med peppe nu och fy sjutton så jobbigt det var, massa styrka för mage och armar så känner mig rätt så död i kroppen nu. Men skönt är det nu efter, så kommer sova så gott sen.

Måste säga grattis till Emma som klarade uppskrivningen idag med, bara uppkörningen kvar och den tar du! Jag har nu anmält mig till en intensivkurs v 11, så nu blir det att köra tills dess. Vill ha det där körkortet nu!



Slänger in en bild på mig och den härliga tösen Michaela , bilden är ifrån förfesten hos Emmy innan Björn på metro :)


Skoolan

Sitter i skolan just nu och tänkte försöka få klart mitt psykologiarbete, eller ja okej där tog jag i skriva lite på det iaf. Är så sjukt sugen på choklad med just nu, åhh skit att man inte har några pengar med sig men kanske bra med beror på hur man set det hoho!
Ne Lisa och jag har kommit fram till att detta var en väldigt onödig dag, bara haft en vettig lektion men men så är det ibland.
Idrott kvar nu, sen gymmet med Lisa och ikväll boxersice med peppe ja vilken dag detta blir kommer somna tidigt ikväll känner jag.

Ne nu ska jag försöka att få lite gjort här :)


Grattis Hanna



Ett stort GRATTIS till denna lilla pudding som fyller 17 år idag, hoppas att du har haft en riktigt bra dag och om jag känner dej rätt så är inte dagen slut än på ett tag haha ;)

GRATTIS HANNA !!!!


jag kan inte ens stå när du inte ser på

Måndag igen och en väldigt seg en måste jag säga, fast det kanske hör till måndagar dom känns ju inte allt för roliga men vi ska inte klaga.

Sjukt sugen på en kladdkaka med har varit det hela dagen så man kanske skulle ta och baka sig en, eller så tar jag mig en apelsin istället för att vara duktig ja jag tror det :)  



Ja nu funkar det att lägga upp bilder igen, men har stor bildbrist just nu. Måste ta fram kameran nu en dag och ta lite nya kort, får försöka någon dag nu i veckan :)


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Kom myss hem från backen nu och fy sjutton så trött jag är, men tycker det har varit väldigt bra. Ett glatt och härligt gäng att åka med och en fin backe, ja det kan inte bli bättre tror jag.

Ikväll blir det även att träna med Lisa, tummen upp på det! Jag måste komma igång nu, nu får jag inte lata mer. Efter träningen är det ju också en Johan Falk film på tv, det låter super tycker jag då blir det att återhämta sig efter dagen :)

Ne nu ska jag ta och städa mitt rum för det ser ut som det har varit krig här inne enligt mina föräldrar, hm tycker inte jag ;) Bara lite kläder över hela rummet men äsch, men får väll ta och städa upp :)




Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

_____________________________________________________________________________________________
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i


du väckte allt som jag trodde var dött

Åkte in till Växjö idag med familjen, var tvungen att korta av min klocka jag fick i födelsedagspresent så nu är den klar för användning. Var inte där så där jätte länge utan det fick bli en snabbis men detta blev mina köp:

* Två linnen
* Två tunikor
* Tröja
* Sjal
* Skor

Hade tänkt att lägga upp bild, men det där med att ladda upp bilder krånglar fortfarande så det skiter sig. Nu är jag bara så otroligt hungrig men som tur är så är maten färdig snart.

Nehe nu ska jag slänga på mig mjukiskläder och sedan blir det att plugga ikväll, verkligen en rolig lördagskväll .. Men det måste göras och kan iaf börja med det :)


I have a dream

Är riktigt dålig på detta nu men jag har verkligen inte suget för att skriva men det ska det bli ändring på. Men det krånglar med att lägga upp bilder med och tycker det inte är lika kul då, blir roligare med bilder!

Fest är det ikväll med men här sitter jag och har väldigt tråkigt just nu. Men var inte alls sugen idag på eftermiddagen och hade ingen skjuts hem så det sket sig, fasen alltså! Jag är jätte sugen nu, men aja jag får ha en lugn hemmakväll istället och kolla på någon bra film :)

Backen

Nu är det dåligt med uppdatering här men ska försöka bättra mig, men skolan är igång nu och mycket annat som ska göras så jag hinner inte redigt med detta.
Men ikväll blev det iaf att åka upp till backen med Kajsa & Lisa det var länge sedan jag skrattade så här mycket, för fy satan så kul vi hade! Kajsa och jag bytte så hon tog min snowboard och hon har inte åkt det innan så ja hon stod för underhållningen haha! Som Kajsa sa det går ju framåt iaf!

Inte så roligt inlägg kanske men har inte ork till att skriva just nu, vill bara gå och krypa ner i sängen och det ska jag göra nu! Godnatt alla :)


Kvällshumor



Detta får man aldrig nog av, min kvällshumor till max hahaha!

All or nothing

Tycker att denna dag har varit rätt bra trots att det är måndag och det brukar kännas rätt segt, en hel skolvecka tills helgen. Finns bara ett problem med dagen och det är min dator om den skulle sluta krångla så skulle jag bli glad. Först så försvann alla mina arbeten men dom kom tillbaka idag men istället så försvann alla mina bilder och då var det bara att bege sig till våran pc doktor och han kunde som tur var fixa det. Trodde att allt var bra nu men icke, mitt psykologiarbete som ska in kom inte tillbaka så måste skriva om det arbetet. Inte så värst kul men vad gör man, bara att skriva om antar jag och tänker inte deppa ner mig för det inte idag iaf ;)

Övningskört idag också med Mamma och det går bra nu tycker jag allt. Backa är inte redigt min grej bara haha, jag ser fasen inte jag behöver en sittkudde. Ska höra om dom har det när jag ska köra på körskolan ;)



Ne nu ska jag fortsätta kolla på idrottsgalan :)




Presenter från mina fina vänner

Nu går det att ladda upp bilder och här kommer sakerna jag fick från Emmy, Jenny och Lisa, Julia och Hanna.



Det fina kollaget jag fick från Emmy & Jenny



Chokladkakan fick jag av Emmy & Jenny och den andra lilla lådan av Lisa, Julia och Hanna

Tack för allt <3

++++++++

Är helt slut idag men vet inte varför, eller jo sov dåligt i natt men såhär trött borde jag ändå inte vara.
Såg fram emot att få träna ikväll för det behövs nu jag blir snart tokig! Men får rycka in och jobba istället och det är inte fel det heller, trots att jag verkligen inte är sugen på det just nu. Men kom på att jag tjänar mer i timmen nu eftersom jag har fyllt 18, tummen upp för det!

Ne detta var ett helt onödigt inlägg, men orkar inte skriva mer nu heller. Ska lägga mig och vila mig en stund innan det är dags att göra sig i ordning och åka iväg :)


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Dålig uppdatering här idag men det har varit fullt upp.
Har städat mitt rum som tog flera timmar trots att jag bara skulle plocka i ordning men jag råkade göra mängder med pauser men tillslut så blev det klart ;)
Sedan blev det kalas för mig här hemma med släkten och herregud säger jag bara, vilken släkt detta är. Ja det är då inte en lugn stund men va fasen många skratt får man haha!

Nu tror jag att jag ska ta och kolla på New moon som jag inte har sett än, eller ja kollade på den i torsdags men jag såg inte slutet, bra elin! Så kanske borde försöka att se hela filmen idag, ja det får bli så.


18 år

Då var dagen här, äntligen så var man 18 och dagen har varit jätte bra.
Åkte till Växjö universitet med språket och där blev man helt klart grattad haha, fick en chokladlåda från Hanna, Julia & Lisa och en chokladkaka och ett fint kollage av Emmy & Jenny. Hade tänkt att lägga upp bilder på det men det krånglar just nu så kan inte göra det, det fina kollaget kommer en annan dag haha! Men tack för allt, blev redigt överraskad och glad för det :D

Antonia fixade också en mycket fin sång för mig, hela bussen sjöng för mig på svenska, tyska och spanska! Var väll inte redigt det jag hade tänkt mig men tack alla för sånginsatsen haha ;)

Ne nu ska jag äta lite gott sedan ska jag firas för nu är alla hemma, wiii :D




It's time to turn the page

Slutade ungefär vid 12 idag, hade bara två lektioner mycket bra dag måste jag säga!
Men Lisa och jag var inte som alla andra och åkte hem haha, vi stannade kvar och gick upp till simhallen. Simmade två kilometer och sedan bastade vi lite på det, att simma är mycket jobbigare än vad man tror. Men nu efter är det verkligen super skönt, detta måste bli en vana att simma någon gång i veckan.

Varit ute och övningskört ikväll med, och det gick redigt bra tycker jag. Har inte kört sedan snön kom så var väll kanske dags hehe, ne nu blir det att köra ofta så man får det där körkortet någon gång :)


Jag vill ha dig här på riktigt I natt

Blev varken backen eller bio ikväll, backen fick jag strunta i så jag inte blir ännu mer förkyld och bion orkade Kajsa och jag inte gå på haha jag vet vi är lata ;)

Men jag bakade chokladmuffins istället, men jag har inte ätit någon och jag ska inte gör det heller. Jag har ätit apelsin istället så underbart gott, och mycket bättre att äta det. Ska försöka bli nyttigare nu eller ja i veckorna ska jag försöka vara nyttig men på helgerna måste jag allt få mumsa i mig något gott haha.



Jag har verkligen stor bildbrist just nu!
En bild från i höstas när Kajsa och jag var ute på promenad, eller ja det skulle ha varit en promenad ;)


Gothia minnen

Sitter och kollar igenom Gothia bilderna nu och satan vad jag saknar det, det går inte att beskriva! Den veckan kommer att vara ett minne för livet, vill tillbaka!








När man är tillbaka där allt började

Jäkla förkylning säger jag bara.
Jag får inte bli sjuk nu, men huvudet bara dunkar och ena stunden fryser jag och den andra så svettas jag. Ska försöka lägga mig tidigt nu så kanske det känns bättre imon, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag lägga mig men kommer ändå somna sent. Hm jag är dålig på det där ..



Photo: Me

Ne nu säger jag Godnatt :)


Första dagen i skolan

Första dagen i skolan är gjord och direkt när man kom till skåpet så får man höra att man har prov nästa vecka, kunde inte ha börjat bättre tror jag. Men det är inte så farligt som det låter som tur är, vi får ha med oss böckerna och våra annteckningar så behöver inte plugga det gillar vi!
Men dagen flöt på och simmade och bastade efter idrotten, detta måste bli en vana för fy sjutton så skönt det är. Ska bli bättre på det där med träning alltså, men nu har boxersicen börjat så förhoppningsvis blir jag det och så börjar fotbollen med om ett tag om jag nu ska spela det är inte helt bestämt än :)

Ne nu ska jag försöka ta tag i mitt psykologiarbete så jag får det klart :)



You light up my life

Jag orkar verkligen inte skriva det sista på arbetet, huvudet bara dunkar och dunkar just nu. Vill helst bara bädda  ner mig och sova nu istället, men istället har jag gjort en liten myshörna i sängen och mjukiskläderna är på så trivs rätt bra ändå. Eller ja hade varit mycket bättre utan arbetet men det är väll bara att försöka skriva det antar jag.

Får tacka mamma med som hade städat mitt rum idag, fin fint var det och jag kan gå i rummet nu haha! Men det jäkligaste är att man knappt hittar något, konstigt det är lättare när det är stökigt ;)



Min super duper sköna myströja som jag köpte idag, var nog det bästa köpet för fy sjutton så skön den är love it!

You never said goodbye

Nu är jag hemma från en heldag i Växjö och jag är helt slut och ögonen faller ihop närsom känns det som. Men tycker det har varit en mycket bra dag med ett trevligt sällskap, ett bra avslut på lovet helt enkelt.
Köpte två tröjor, leggings och en tunika men det fanns inte så där jätte mycket tycker jag, fast skulle inte heller ha något speciellt eller ja skor men det sket sig. Fick äta min älskade kina mat med, åhh jag bara älskar det och det var ett bra tag sedan jag åt det nu så det var toppen!

Nu vill jag bara gå och lägga mig men icke, jag måste sätta mig och plugga men ja det får nog vänta ett litet tag till jag måste ju hinna hämta nya krafter ;)





Gruppen för särskilda insatser

Tänkte att jag skulle ta och kolla på en Johan Falk film nu som går på tv, många säger att dom ska vara bra så kanske bäst att ge filmen en chans? ;)

Polis skulle vara väldigt häftigt att bli, kanske ett framtidsyrke? ;)
Haha ne tror inte att det skulle vara något för mig, jag är för rädd av mig tror jag och så är jag rädd för mörker med så tror det är kört. Sen kan jag inte se mig själv med att gå runt med en pistol, vilken bild jag får haha.




BLÄÄÄ

Ligger nerkurrad under en filt nu i soffan och det är helt underbart ska jag tala om men något som inte är lika underbart är att jag måste skriva lite på mitt psykologi arbete nu, usch!
Men antar att det är lika bra att sätta igång för desto fortare blir det klart, men vill hellre hitta på något kul nu men icke.
Blev iaf backen en sväng idag med Jakob, Lisa, Johanna och Antonia. Haha ja vad ska man säga, fick en hel del skratt men synd att det blåste så mycket för kändes som man knappt kom någonstans ibland men men.

Ne nu ska jag ta tag i mitt arbete och vara en duktig flicka :D

Memories





Hahahaha titt vad jag hittade, två bilder från ett kalas som jag hade någon gång ;)
Verkar som att jag även på den tiden gillade att synas på kort? Vissa saker försvinner aldrig haha!

Because the night belongs to lovers, because the night belongs to us



Hade tänkt att skriva lite men jag orkar verkligen inte just nu ..
Ett helt meningslöst inlägg, men kände först att jag ville skriva lite men nu nej.
Så sätter punkt här.

//////////////////





Bjuder på två bilder som togs för ett antal år sedan.
På den första är det jag & Jakob och den andra är det jag. Ser inte allt för munter ut på den första bilden, hm jakob kanske har tagit min spade eller förstört mina konstverk skulle inte förvåna mig ett dugg haha ;)

Ett litet tack med till Sandra som hjälpte mig lite med bloggen, tack det är tur att jag har dej ;)

All I want is the wind in my hair to face the fear but, not feel scared



Denna myskvällen blev inte som jag hade tänkt mig, jag är så uttråkad så det finns inte. Jag vill hitta på något riktigt roligt, sugen på att bowla men lite sent att komma på det nu kanske ;)

En annan sak som jag bara måste säga är att om 1 vecka exakt idag så är jag 18 ! :D
Wiiiiiiii

Please don’t give up on me tonight



Hemkommen från backen nu, men det blev inget åkande idag utan det blev endast lite fika med Kajsa.
Hade tänk att åka upp en sväng ikväll men det blir inget med det, det är skit kallt så kommer bli som en isbit då. Tycker det låter bättre att vara hemma och ha en myskväll, ligga under täcket med lite ljus och kolla på någon bra film :)
Ja det får bli så!

You say that I waste my time but I can´t get you off my mind



Jag vill ha sommar nu!!

Jag vill ha allt det där som sommaren kan ge.
Sol, värme, bad, glass, sena kvällar, sommarkläderna, springa omkring barfota, fräknar på näsan, grillfesterna, festival, speedway, fotboll och all lycka!

Ge mig detta nu, jag längtar!


I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i



Varit i backen idag igen och idag var den riktigt fin, fast inte så mycket folk idag både lite bra och dåligt. Skönt att åka men känns lite tråkigt med, fårse om jag ska upp imon igen.

Sitter framför brasan nu och det är såå skönt, fast det bränner lite på benen haha. Sugen på att beställa lite grejer från H&M som jag har kollat på ett tag nu, hm kanske ska göra det sen ikväll.


Björn Rosenström





Två bilder från gårdagen, den första är Emmy som har tagit och den andra Lisa. Ledsen att jag tar dom lite hehe, men fick inga själv så då får man ta låna lite av sina vänner.
Första bilden är från förfesten och den andra när fick träffade Björn efter spelningen :)

Men kvällen blev riktigt bra!
Förfest hos Emmy som blev väldigt lyckad, tack för det Emmy. Sedan vidare till metropol och även där hade jag riktigt roligt, var väldigt länge sedan jag hade så kul där. Det enda negativa var väll att brandlarmet gick så vi var tvugna att gå ut och satan så kallt det var att stå där i kjol och linne men men vi klagade inte eller jo det gjorde vi men humöret sjönk inte iaf det var bara att gå in och dansa sig varma igen ;)

Men som sagt tack alla för kvällen <3


Jag vet vem jag är när jag är hos dej

Blev ingen uppdatering igår men dagen var fullspikad.
Åkte upp till backen med Emil där vi även mötte upp Sandra och vi gjorde ett litet byte hon och jag, jag tog hennes skidor och hon min bräda. Var verkligen länge sedan jag åkte det men det gick det med, tur det! Sedan var det jobb mellan 16:30 - 21:30 och när man kom hem så fick man lite besök, ja en fullspikad dag helt enkelt men det gillas :D

Idag blev det backen igen men med Dilan, som skulle lära sig åka snowboard. HAHA ja vad ska man säga en hel del skratt och jakt efter en vante, men det är bara att kämpa vidare nu ;)
Ikväll blir det att åka till metro, inte alls pepp på att nu vill bara ligga hemma och kanske kolla på film eller något mysigt men icke nu blir det att dansa till fötterna glöder.

Men ska ta och lägga mig och vila nu ett tag :)

Something right

Never thought that I'd so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
'Till the moment I found you

Now baby I know I don't deserve
The love you give me
But now I understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

It's because of you I feel so lifted
I've been looking at my life from higher ground
Never thought I'd be so elated
You're the one that turned it all around

Now baby, I didn't know myself
Until you changed me
And made me understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

And baby I know I don't deserve the love you give me
But I don't really care, cause

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Doing something right (Doing something right)

Doing something right
Yeah yeah
Something right

So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Must be doing something right


You can steal my heart









Photo by me

*****






The winner takes it all



Kajsa & Jag har kollat på mamma mia.
Och nu sitter vi här med tårarna i ögonen efter denna scen, åh vad bra den är!

such a perfect day, I'm glad I spent it with you

Tillbringat min dag uppe i backen med Kajsa och Amanda oh det har varit kanon förutom att det var väldigt väldigt kallt men med ett par stycken pauser så fixar det sig ;)

Sitter här nu med Kajsa som också hjälpte mig med att få dit en ny header och jag kan vara ärlig och säga att hjärtat satt uppe i halsgropen haha! Trodde ju nästan att hela skiten skulle försvinna men hon lyckades, tack Kajsa :D



En liten bild på min fixare <3

Baby it's now or never

Då var 2010 igång och det gillar vi!
Vaknade vid halv 2 idag och sen har jag bara tagit det väldigt lugnt, har inte gjort någonting. Men dessa dagar behövs också speciellt efter ett nyårsfirande hehe! Men imon blir det nog att ta en sväng till backen tror jag, är väldigt suegn på att åka nu igen och nu är det öppet hela veckan så då blir det att åka :D



En liten testbild med kameran och ja jag gillar den.
Nu ska man bara försöka lära sig allting men men det ska nog gå ;)



NYÅRSAFTON

Kvällen började i Målilla med fina vänner och den fortsatte sedan till vena. Var väll inte den roligaste festen jag har varit på men inte heller den tråkigaste, så ja det var helt okej. Sällskapet gjorde helt klart kvällen och fick en väldigt bra start på det nya året tycker jag, tillbringa den med underbara vänner ja vad mer kan man begära?

Nu ska jag inte skriva mer låter bilderna stå för kvällen :)

















Så lite bilder från kvällen, tog tyvärr inga bilder från vena förutom den sista men den snodde jag lite från Emmy ;) Men tack alla för kvällen <3

RSS 2.0