EN HELG PÅ LÖVÖ


 
I fredags åkte jag till Lövö för att spendera helgen där med tjejerna och det blev en riktig härlig myshelg. Åt massor med god mat (som alltid med det gänget), spelade en massa spel, var inne i Kalmar där det blev shopping och fika och självklart så gick munnen i ett på alla så det blev mycket prat och skratt. Härlig helg med härliga vänner!

TURKIET DEL 3

 
En grym vecka och jag längtar tillbaka till solen och värmen!

TURKIET DEL 2

 

TURKIET DEL 1

 
Nu kommer den första bunten med bilder från Turkiet. Veckan bjöd på god mat, volleyboll på stranden, shopping i affärerna som fanns längs med gatorna och massor med sol och bad i den härliga värmen tillsammans med ett väldigt härligt gäng. En superhärlig vecka!

ÖVERRASKNINGSFEST FÖR MICHAELA

 
 
 
Den första och sista bilden är lånade av Emmy. Tråkigt nog var jag dålig med kameran även här ..
 
I flera månader har det varit planerat så vi har länge fått akta oss för att inte avslöja något för födelsedagsbarnet men i lördags var det äntligen dags för Michas överraskningsfest och vilken fest det blev! Michas härliga reaktion när hon fick av sig ögonbindeln och alla började sjunga var så härlig, stort grattis vännen! Massor med applåder till Emmy och Tilda som fixade denna kväll, ni gjorde verkligen ett superbra jobb!

MARKNAD

 
 
Tre mobilbilder från marknadshelgen
 
Det har hänt en massa roliga saker den senaste tiden men jag har varit väldigt dålig på att uppdatera om det här. En anledning är att jag har varit väldigt dålig med att ta kort, vad hände där?!?! Skärpning!
Marknadshelgen var i alla fall toppen med mycket fest, sång, dans, kräftskiva och allt detta gjordes med en hel bunt med härliga vänner. Det kunde inte ha blivit bättre helt enkelt.

RSS 2.0