NEW IN





Har fått lite härlig tillökning i garderoben, sånt gillas skarpt!

BILDBOMB FRÅN HELGEN










Har haft en grymt bra helg, bästa på lääänge!
Ätit god mat flera gånger om, varit på bio, legat och pratat långt in på natten, shoppat och hade en väldigt bra utgång! Ni tre tjejer är så otroligt bra! ♥

GIVE ME WINGS SO I CAN FLY




Har haft en bra torsdag med lite plugg, solning och mys med Johanna och Frida. Nu väntas snart ett spinningpass och det ska bli så otroligt skönt, ja det är verkligen härligt att vara igång igen!

THE BEST OF YOU





Har fått en bra start på veckan då jag fick fint besök av min lilla mamma efter föreläsningen. Åkte ner till stan en sväng och fixade lite grejer och sedan middag på det. Nu har jag bytt om till mjukiskläderna och krypit ner i soffan, bra måndag! ♥

ALL NIGHT LONG









Hade en grymt rolig och galen kväll med dessa flickor igår!

FREDAGSMYS





I fredags hade jag en mysig kväll med några av tjejerna från klassen. Vi åt middag, spelade spel, drack lite vin och bara satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Fin kväll!

MIN DAG



Jag hade en otroligt bra tjugoårsdag igår med mycket firande, god mat, blommor och fina presenter, ja den kunde inte ha blivit bättre. Tack alla! ♥

ALL THIS WAY



Ja jag lever i denna underbara sak just nu.
Är hemma från Växjö men jag har inte rört mig många meter från sängen sedan jag kom hem då jag har gått och blivit sjuk, gillar det inte .. En positiv sak som får mig att må mycket bättre är i alla fall att de kanske ska börja spruta snö i backen på fredag om det blir minusgrader, stor lycka på det!

FÖDELSEDAGSFIRANDE







Fem bilder från Johannas födelsedagsmiddag. Fick tyvärr inte med mig så många fler bilder hem då jag Elin den smarta tog med mig en kamera med ett urladdat batteri ... Hade i alla fall en bra kväll med vännerna och återigen grattis till dig Johanna och tack för en bra kväll!

NYÅR








Hade en jätte bra nyårsafton hemma hos Lovisa med trerätters, spel, raketer och massa skratt med ett härligt gäng. Ja ett bra avslut på 2011 och en bra början på 2012!

HÖJDPUNKTER UNDER 2011



Var massor med snö och jag tillbringade mycket tid uppe i skidbacken


Det bjöds på en hel del festligheter med vännerna


Gick på balen med Johannes och hade en otroligt bra dag


Samhäll och Natur åkte till Göteborg och jag stannade kvar en dag extra med Hanna, Lisa och Julia för Liseberg och shopping



Hade en väldigt bra studentvecka med SPEI08



Dagen som man så länge hade väntat på var här och det kunde inte ha blivit bättre



Hade många fina kvällar med ölandsgänget


Åkte till Öland och firade midsommar


Hade kräftskiva och var på gp



Flyttade till Växjö och började plugga personal och arbetsliv och träffade massor med nya fina människor

Träffade denna fina kille och blev stormkär


Fick en del fina besök i Växjö där det på kvällen blev utgång


Hade pepparkaksbak med Lisa och Emmy

Slutligen hade jag en jätte mysig och bra julhelg

När jag tänker tillbaka på året som har gått får jag härliga minnen och jag inser att 2011 var ett otroligt bra år och jag tror och hoppas att 2012 kommer bli minst lika bra!

RSS 2.0