PICKNICK I SOLEN





Har myst med Kajsa i det fin fina vädret idag. Hittade en härlig liten plats vid sjön där vid satte oss på vår lilla filt och pratade om det mesta samtidigt som vi åt lite för mycket godsaker. En väldigt bra dag med min fina vän!

TURKIET






Nu är det bestämt! I sommar bär det av till Turkiet med Richard och hans familj, Haag och Maderstam. Kommer bli galet bra, längtar!

WE FOUND LOVE





Richard kom till Växjö igår och vi lagade mat, åt massor med gott och såg på film. En jätte härlig myskväll med min fina helt enkelt och det var precis vad som behövdes efter en vecka med massor med plugg.

TACKSITTNING & TENTAFEST









I fredags skrev jag tentan och det är verkligen en lättnad att ha den gjord nu. På kvällen blev det tacksittning med PAX och efter det tentafest, tur att de där hemska tentorna för med sig bra saker i alla fall.

TRETTONDE MARS




Tentapluggar för fullt denna vecka vilket inte är det roligaste man kan göra men något som lättar upp det hela är att jag kan sitta ute i solen och plugga, åhh så härligt det är!

RÖDA MATTAN






I fredags firade vi Emmy och Ellen som har fyllt 20 år och temat för kvällen var röda mattan. Alla hade klätt ut sig till något och blandningen var stor, det var allt från Magnus Uggla till Lady Gaga. Jag själv var dock ingen kändis utan jag klev in i rollen som den röda mattan. Under kvällen bjöds det på god mat och flera roliga lekar, så tack Emmy och Ellen för en jätte bra kväll!

MINA INKÖP





Älskar att man nu kan fylla garderoben med härliga vårkläder ♥

HELGEN I MALMÖ











Helgen blev precis så bra som jag hoppades på att den skulle bli, nej den blev nog till och med bättre! Helgen bjöd bland annat på härlig shopping, massor med god mat och goda drinkar, utgång, bio och ett super härligt vårväder som gjorde att vi bara gick runt och njöt på Malmös gator.
En riktigt bra helg med tre fina vänner! ♥

MALMÖ HERE WE COME



Ska snart möta upp Emmy och Lisa för nu väntas det en helg nere hos Micha i Malmö, kommer bli en grym helg med grymma flickor!

RSS 2.0