när du träffat botten kom ihåg mig då



Inga bilder från igår knappt, ja det är riktigt dåligt för att vara mig men slänger in en annan bild :)

Nu är det full fart här hemma med all packning och allt och jag har knappt börjat, hm måste ta och göra det snart.
Kvällen igår spenderades med ett par damer hos Emmy och sedan vidare till först speedwaybanan för tanken var att vi skulle gått in där och sett scotts och massa men där stannade vi inte länge utan åkte vidare till Hultsfred men nja ingen höjdare där heller alltså. Men vi fick göra det bästa utan situationen och i slutet blev det rätt kul med dans och så, ja även att kvällen inte riktigt blev som man hade tänkt sig så tycker jag ändå att den blev helt okej. Med ett härligt gäng så kan det inte bli dåligt, så är det bara ! ;)

Nehe match idag med så det gäller att börja tagga nu och en vinst ska det bli idag!


I still haven't found what I'm looking for



ph; GP

Jaha lite dåligt med uppdatering här nu men nu är allt igång igen så full rulle men skönt att vara tillbaka till vardagen och ja tycker det ser rätt bra ut med schema och allt såhär långt.

Kvällen kommer bli lugn, ja väldigt lugn men tycker det låter riktigt bra en kväll som denna. Mjukiskläderna är på och jag har intagit soffan så blir bara att ta det lugnt ikväll framför tv med familjen. Men samtidigt som det ska bli så skönt med en lugn kväll så är jag så grymt festsugen och bara vill dansa av mig en massa men ja det får bli en annan gång det. HAHA precis nu när jag skrev detta så får jag ett sms från Emmy och så berättar hon att vi inte behöver jobba imon på dackefestivalen så det betyder att jag är ledig och det betyder feeest!! :D Och det ska dansas, ja vilken bra kväll detta blev! ;)

Nu ska jag njuta av kvällen!


I guess I need you baby



Jaha inte långt kvar nu tills det nya läsåret börjar och allt är klart nu tills imon, ja allt som ska med är nerpackat (bäst att göra det redan nu så jag förhoppningsvis kan bli klar i tid imon).
Ja ett nytt läsår och också det sista och har bestämt mig för att jag ska göra en del saker annorlunda som att lägga ner mer tid på skolan, planera bättre, inte lägga energi på idiotiska saker som jag visst råkade göra den senaste terminen, ett nyttigare liv och framförallt göra detta sista år till det mest roligaste läsår jag har haft tillsammans med mina fin fina vänner! Ja nu ska vi bara försöka att leva upp till detta men men det tror jag att vi fixar ;)

Idag såhär sista dagen har jag bara tagit det lugnt, tog en promenad med Julia på en mil och pratade en massa ja det kändes riktigt skönt! Kollat på ett par disney filmer och nej man blir aldrig för gammal för det, det är något visst med det alltså ;) Fått en riktigt härlig lön idag med som var bättre än vad jag trodde att den skulle vara, men jag tackar då inte nej till det!

Ne nu ska jag ta och kolla på tv det sista och sedan får det bli att krypa i säng så jag orkar gå upp imon :)


Sommaren 10'



Jaha en blandning av fina stunder från sommaren och måste säga att denna sommaren blev så grymt bra! Den har verkligen gett mig en massa fina minnen med en mängd fina personer som jag verkligen inte kommer att glömma i första taget.
Lite blandade känslor att börja imon men just nu känns det mest skönt att komma tillbaka till vardagen och träffa alla igen för finns så mycket som man saknar för trivs så bra med alla runt omkring mig i skolan. Så imon vid 8:05 rullar våra cyklar återigen ner mot bussen och det kommer att kännas märkligt men på ett bra sätt :)


Show me how the world looks through your eyes



En dag kvar av sommarlovet och en vecka kvar tills planet lyfter mot ett varmare land, ja dagarna går fort. Kom nyss upp ur ett varmt bad med tända ljus, lugn musik och ansiktsmask ja det är så otroligt skönt, känner mig nästan som en ny människa! Hehe ne kanske inte riktigt med en fräschare Elin iaf och nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film, ja myskväll detta och det gillar jag!

Godnatt ♥

jag minns varför jag föll för dig varför jag alltid föll för dig



ph; En bild på min älskade lilla vän Maja

En mycket härlig dag har detta varit och den har jag tillbringat med min sjukling Kajsa, stackarn som har fått stå ut med mig hela dagen trots att hon var helt slut haha! Åkte in till Hultsfred idag och åt på kinan och hade det lite mysigt och som vi åt hehe men riktigt gutt var det och sedan blev det att gå och sola lite. Eftersom man inte har kunnat bygga på brännan så mycket i sommar då man har jobbat hela tiden så får man fuska lite för jag måste ha lite färg innan jag åker ner till de varma delarna annars kommer jag bränna sönder mig. Hann också med att kolla på lite fotboll ikväll med, Virserum - Målilla och det blev en vinst för virserum ja härligt!

Men ne nu ska jag krypa ner och kanske kolla på en film om jag inte somnar istället, ja jag vet klockan är bara runt 9 och det är lov men en aning trött efter natten då det inte blev mycket sömn så det ska jag ta igen denna natt så vi är pigga och glada imon :)

det känns som tusen år sen dina Ögon såg på mig som dom gjorde en gång



Bjuder på en gammal bild på Emil och mig, ja titt vad tiden går ;)

Jaha då var snart lördagen över men har varit en lugn och skön en. Varit och kollat på fotboll med Kajsa och hennes far och jag kan säga det att det är rätt kul haha, inte för att jag tycker fotboll är sådär jätte kul att kolla på men att sitta jämte de två och höra när de diskuterar haha ja det är kul! Dom är jätte inne i matchen och diskuterar fram och tillbaka hur de ska lägga upp allt och där jämte sitter jag och lägger lite små kommentarer om allt möjligt och inget har då med matchen att göra, nej så långt ifrån fotboll man kan komma! Men antar att det är min uppgift, att bryta av allt fotbollsprat och jag är mycket bra på att om jag får säga det själv ;)
Tillbringat kvällen hos mormor och morfar med familjen och där blev det god mat och det var ett tag jag skrattade så att jag hade så ont i magen, ja tänk så kul kan det vara att umgås med släkten men som sagt allt kan verkligen hända där ;)
Ne vad jag babblar om allt och ingenting, ska gå och krypa till sängs nu och ladda inför morgondagen då det blir en heldag med Kajsa med mycket olika saker och tycker att dagen ser mycket bra ut!

Godnatt ♥

Sista dagen på jobbet



ph; blommor från Handelsbanken

Sista dagen på jobbet idag för denna sommaren och jag fick blommor (de på bilden), ja det hade jag inte räknat med men riktigt glad blev jag! Så nu efter 9 veckors jobb så tar jag äntligen sommarlov i hm 4 dagar, ja inget vidare långt sommarlov men en vecka på cypern väntar så där tar jag min semester! :) Men måste säga att jag är riktigt nöjd med årets sommarjobb och har trivts väldigt bra och det känns lite konstigt att man inte ska tillbaka dit nu på ett tag för ja nästan varje dag har jag tillbringat där men till hösten ska man tillbaka igen :)

Ne nu ska jag njuta av min ledighet!


Graaaaaaaattis



Idag fyller denna pingla 18 år och inte nog med det utan hon har också tagit körkort, ja vilken brutta det är! ;)
Skulle ha firat henne i Oskarshamn ikväll men jag kan inte tyvärr men jag hoppas att ni får det jätte bra!

Men som sagt ett stort GRATTIS till dej Michaela och ha en jätte bra dag! ♥

tack för svaren på gåtorna du la i min hand




ph; me

Måndagskväll, ja vad händer? Jo jag ligger i sängen under täcket och lyssnar på lasse och försöker göra så lite som möjligt, magkatarren spökar igen .. Ja det är då inte alls roligt. Men en sak som är mycket roligare är att resan till cypern närmar sig med stormsteg och jag längtar som en galning för nu vill jag ha sol, värme, bad och SEMESTER! Men jag är ledig imon så det ska verkligen bli så skönt, ska få sova ut och bara ta det lugnt och sedan är det bara två arbetsdagar kvar för denna sommaren :)

Ne nu ska jag gå och göra min lilla mamma sällskap och prata lite strunt om allt möjligt :)



GP i Målilla

Jaha idag mår man som man förtjänar men hade en grymt bra kväll igår, ja helt toppen! Dock såg man inte så mycket speedway som var tanken men ja stämningen är ju en del av det hela och den körde vi mest på och kul hade jag verkligen! Kvällen började hos Elin där vi grillade och förfestade lite innan vi drog bort mot banan och kvällen fortsatte sedan ute på banan och när det var slut så hamnade vi på puben :)

Nu låter jag en stor bildbomd visa kvällen :)



















Jaha en hel del bilder men det togs många under kvällen, ja 250 typ så det fick bli en del ;)
Men tack alla för en grymt bra kväll!

Radion spelar aldrig våran sång




Den andra delen av min H&M beställning hade kommit idag när jag kom hem, ja det är lycka! Var inte så mycket men en svart kofta och denna skjorta på bilden över som jag länge velat ha och den var perfekt, en bra start på fredagskvällen tycker jag.

Varmt har det varit idag med så tänkte att jag skulle lägga mig ute i solen när jag kom hem så jag får lite färg till skolan börjar för det har jag inte direkt lyckats få när jag nästan jobbar varenda dag. Men då när jag väl har kommit ut ja då kommer dessa förbaskade stora moln och vem börjar gapskratt? Jo mamma, skadeglädje om något tack du mamsen! ;) Men som sagt blev inget solande idag heller så får väll komma tillbaka som en blekfis.

Nehe nu ska jag äta lite och kvällen kommer att bli lugn, ja det behövs och så laddar vi batterierna inför morgondagen!

Den här världen får aldrig nog av saker som går sönder



Ja titt vad jag hittade bland bilderna, från nyår tror jag det är och två onyktra och glada flickor!
Ja puss på dej peppo ;)

Hm vet inte hur många gånger jag har börjat om nu på detta inlägg, jag skriver en bit sen tänker jag: Vad fasen rer jag om egentligen?. Okej jag vet man säger inte rer och man skriver det absolut inte men jag gillar mina småländska ord och det är ju det man är känd för så varför sluta med det haha! Ne men det blir inget seriöst med detta inlägg så jag slutar nu och istället ska jag spela spel med mamma och jag satsar på en vinst .. ;)


Men så länge vi två har en chans så tänker jag slåss för oss



Ja här sitter jag med min Vecko Revyn, myskväll!
Dagen har varit mycket bra tycker jag förutom att jag inte kunde träna idag heller pga ryggen, dags att besöka läkaren igen .. Men tog en promenad med mamma iaf så kom ut en sväng och det var riktigt skönt, så skönt att gå omkring och prata med henne om lite allt möjligt.

Längtar till lördag nu med då det är dags för GP i Målilla, ja det kommer bli kanon!




Jag är hellre blind än ser ett liv utan dig



Jag försöker att förtränga tankarna och känslorna men hur jag än gör så går det inte, inte nu ..

Minnen, minnen och åter minnen ..

det känns som tusen år sen dina Ögon såg på mig som dom gjorde en gång



Jag vet charmig bild, noot! Men myser just nu i mina mjukiskläder då jag sitter i sängen och lyssnar på härlig och lugn söndags musik.
Känner mig lite konstig, ena stunden känner jag mig bara sådär crazy så jag skulle kunna springa ut och hitta på massa bus och sen den andra stunden kommer en massa tankar och en stor saknad efter vissa saker. Just nu är det mest saknaden som tar över och minnen kommer tillbaka trots att jag försöker förtränga dem. Jag skulle bara vilja skriva en massa för har så mycket som jag bara skulle vilja få ut men jag har svårt för att skriva såna saker här, det stannar inom mig och det gör det bara värre .. Jag tänker och saknar ännu mer, inget slår den tiden så är det bara!

Nu säger jag godnatt och tänker vidare ... ♥

You're the future I believe in

En heldag i Linköping med massa spring i affärerna, jo tack jag gillar det mycket! Nu är det lite mer höstkläder och nytt som har kommit in så nu är det roligare igen och jag hittade mig en hel del så några kronor fattigare men äsch vad gör det jag är nöjd! :) Köpte dock inte alt som jag hade tänkt mig som bland annat ett par nya converse men jag orkade inte börja pröva skor i sluet så det tar vi nästa gång :)

Inköpen för dagen och skjortan ser inte ut som den gör på bilden, inte alls så glansig men det blev så på bild och som sagt hade lite svårt att bestämma färg på linne så vi tog en av varje hehe! En ny skinjacka till samlingen också och detta blir nummer fyra, så välkommen in i samlingen :)







Ja dagens köp och vi har en nöjd tjej! :)

Lite nytt såhär en lördagskväll




Ja här har det hänt lite grejer nu och ja det var på tiden för lite nytt här på bloggen. Ny header och ja själva sidan är lite bredare så bilderna blir större och det tackar jag Anna Andersson för, ja tack så mycket anna det var jätte snällt och jag är mycket nöjd! Som sagt jag hade inte klarat det själv i den där stora djungeln .. ;)

Just nu sitter jag och är så festsugen och att åka till Skirö ikväll drar ju rätt mycket om man säger så men min kompanjon vid namn Kajsa sviker! Haha nedå ska upp tidigt imon så kanske bra att vara hemma och ta det lugnt men ja jag är mer sugen på att åka dit men ska äta lite grillat ikväll och så får jag väll ta och kolla på en film istället, ja det får bli en lugn och bra lördagskväll! :)


Det är lite tomt ibland men jag saknar inget akut




Ja hej här är det dålig uppdatering men seriöst jag orkar inte med detta just nu eller har inte gjort det de senaste dagarna iaf, men har inget intressant att skriva. Dagarna ser likadana ut nu hela tiden då det är jobb, jobb och åter jobb .. Visst det har hänt en del både bra och inte lika bra saker men allt är bra nu och nedräkningen till min sista dag på jobbet är i full gång men samtidigt börjar skolan precis efter och då ska allt det där igång igen men då närmar sig också resan till cypern så ja det finns lite positivt och negativt med allt men ja det är väll så det ska vara. Nehe vad har jag skrivit här egentligen? Ja inte något vettigt alls! Men satt och tänkte på det där med skolan, ska bli lite skönt att den drar igång snart med för ja det är så många som man inte träffar och man saknar alla samtal i de röda sofforna, men snart så :)

Ja hej och hå detta blev ett helt ointressant inlägg men nu har vi ett iaf, göööött!


what's the point?



Ph; bild lånad från Elin Andersson
Hade ingen knappt från marknaden så lånar denna ;) Tycker jag kör en snygg dans .. ;)

Jaha då var marknadshelgen över för i år och nu är man lite sliten men har varit en mycket bra helg med härliga människor! Kvällen igår tillbringades med Pernilla, Elin och Antonia till största del men även en hel del annat folk så blev mycket dans så kvällen blev lyckad. Idag är jag dock väldigt trött, blev väckt av två pojkar som ringde och vandrade i byn och ville ha skjuts haha ja man fick sig ett morgonskratt ;) Men när det problemet var löst så var det bara att sova vidare och länge sov jag men det var riktigt skönt så idag ska jag inte göra någonting utan bara vila och ta det lugnt, får nog bli en film nu :)


RSS 2.0