Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog



En fullspikad dag detta, först jobb från halv 9 till halv 3 sedan direkt till Växjö med mamma för att vi båda skulle få ansiktsbehandling och make-up rådgivning och det var riktigt härligt! Ansiktsbehandlingen var väldigt skön men den där make-up grejen var inte riktigt jag, blev lite för mycket så fick ta bort lite sen när jag hade gått ut därifrån för det var alldeles för mycket haha! Blev en liten snabb runda på stan med och blev två klänningar, ett linne och sedan produkter från body shop så lite pengar försvann idag med men mammsen stod för en del så det är bra :)
Skönt att ha en dag med min lilla mamma med, hon är bra hon! Allt går det att prata om och humorn har vi den samma haha! Men blev dock lite fel när vi åkte hem och hon tycker jag behöver glasögon ..

Mamma: Titt nu sprang ett djur över vägen
Jag: Ja en liten ekorre
Mamma: Elin det var en räv ..

Haha ja min syn är inte alltid den bästa, likadant var det förr förra veckan då det nästan lät likadant mellan oss men jag säger då att det var en igelkott men då var det en grävling .. Hm kanske borde kolla synen ;)

Ledig imon, så skönt och jag ska verkligen njuta varje sekund och hoppas på att solen är framme så jag kan ligga ute och stekas ;)
Ne mycket prat blev det ikväll, tror jag istället ska få med mig Emil att kolla på en film hm ja det får nog bli så :)


no matter how hard it is, i'll be fine without you



Hemma från jobbet nu och mitt huvud det bara dunkar och dunkar,  blev en krävande kväll med de små tanterna haha! Nej då så farligt var det inte, värmen tar på krafterna och imon blir det jobb igen men då på banken och sedan ska jag in till Växjö med mamma så ska vi på ansiktsbehandling och make-up rådgivning, ja det låter bra tycker jag!
Ne har inget intressant att skriva så ja får sluta skriva nu ..
Ska jag gå och lägga mig och kolla på tv innan det är dags för att sova!


du är det finaste jag vet när allt annat är falskt och fel



Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg och denna start blev inte heller speciellt bra men äsch nu har jag fått en början iaf, bättre än inget. Jobbat idag, lite tråkigt att sitta inne på ett kontor en dag som denna bara men har varit ute hela kvällen och imon är jag ledig eller ja från banken iaf men på kvällen blir det jobb på det andra stället ja det är fullt upp.
Just nu längtar jag som sjutton till öland och winnerbäck. En hel helg på öland med några underbara flickor, massa sol, bad, party, sena kvällar och winnerbäck ja det låter toppen i mina öron. Kan ju hoppas på att vädret är lika bra som nu så det blir sol och bad men även om det regnar så kommer det bli super bra, det känner jag på mig!

Nej trött är vad jag är så ska lägga mig och kolla på tv istället innan jag somnar :)


it's over, and the last song is sung



ph; me♥it

Jaha helgen börjar ta slut men har haft en bra helg med midsommarfirande och allt, visst vissa grejer har varit mindre bra men fina vänner och en underbar familj lyfter upp det hela. Jobbade igår kväll och idag har jag mest bara tagit det lugnt. Legat ute i solen, så skönt men inte lika skönt när min snälla pappa kommer och häller massa vatten på en .. Hm ja han fick sig ett gott skratt iaf men jag gav igen sen, han ska inte tro att han kommer undan när han har jäklats med mig .. ;)

Kvällen ja vad ska man säga om den ..
Tror jag inte säger något utan håller det utanför denna blogg, antar att det är det bästa .. Besviken är ordet ..

Midsommar 10'

Ja gårdagen var fullspikad enda från morgonen till natten men hade en mycket bra midsommar tillsammans med en mängd olika människor. Dagen började här hemma ute på lekplatsen med alla grannar och lite mer folk för att klä midsommarstången, äta tårta och gå tipspromenad. Ja det är faktiskt väldigt mysigt, sedan gjorde jag och Kajsa midsommarkransar och efter mycket slit så blev dom färdiga med lite hjälp från mamma hehe! Vid halv 6 åkte vi in mot Målilla för att fira där med fin fina vänner. Åt gott, hade lekar som verkligen fick en att skratta speciellt när vi skulle gå skidor, ja mitt lag kom verkligen inte framåt haha! Kvällen fortsatte sedan på annat håll som också var väldigt bra och tillbaka till målilla runt kvart i 2 så ja en heldag men en mycket bra sådan. Tack alla för den!

Bilder på kläder och kvällen kommer här!











Tack alla som var med under dagen för en bra midsommar ♥


Minigolf

Var som sagt i Korsberga igår och spelade äventyrsminigolf med fem pinglor nämligen Lisa, Kajsa, Michaela, Emmy och Tilda. Körde två lag nämligen Virserum mot ja målilla/mörlunda/aby haha! Blev tyvärr förlust för oss med några poäng och det lägger de tydligen skulden på mig, hm kan inte förstå det .. haha! Okej jag lyckades med en hel del, gjorde hål i mina byxor då jag fastnade i en skylt, tog med mig flaggan från en bana utan att tänka på att jag hade den i handen och fick gå och ställa tillbaka den sen när andra spelade och var bara ett par centimeter från att slå till Lisa i huvudet med klubban haha! Ja herregud det hände mycket, mer än det jag nämnde här och som jag skrattade, det var ett bra tag sedan jag skrattade så! Efter minigolfen åkte vi in till Vetlanda och gick på den berömda donken där det blev lite glass och mat ja det var en sjukt bra kväll!









Tack för kvällen, hade så kul och detta måste vi göra om! ♥


nothing in this world could never stop us





Sista dagen på jobbet för denna vecka eller ja okej blir lite jobb i helgen men då är det på det andra stället så inte helt ledig men blir en sovmorgon imon iaf och ledig på midsommar.
Sitter just nu och läser lite ur Vecko Revyn, härligt härligt måste jag säga. Nackdelen är att Emil och Daniel kacklar runt mig så lite svårt att läsa bara hehe!
Ska snart iväg och spela lite minigolf med ett gäng om en liten stund, kanon tycker jag!

Ne ska göra mig i ordning lite nu sen åker jag iväg :)


Fashion against aids

'


Kläderna kom idag och de var bra, var bara lite stora i storlekarna men det går! Jätte sköna var dom och lite längre så man kan ha det lite mer som klänning, kanon!
Dagen på jobbet var lite roligare idag men fortfarande mycket saker att hålla reda på hit och dit, men blir bättre iaf :) Imon är det den sista dagen sedan är jag ledig i fyra dagar över midsommar och det, skönt!


i hope you gonna belive in my heart, belive in my words



ph; lelove

Första dagen på jobbet är gjord och ja det gick bra men mycket nytt att försöka ta in men ja så är det väll alltid i början. Men ja trivs bra och det blir nog ett par bra veckor hoppas jag trots att jag är väldigt trött nu så ikväll blir det bara att ta det väldigt lugnt.
Ska ta mig något att äta nu och sen kolla på någon film och bara slöa, låter kanon!

Orkar inte imponera, orkar inte bevisa något mera

Jaha sista lediga dagen för imon börjar jag jobba, fast jag jobbar ju inte alla dagar tills skolan börjar hehe men nästan känns det som. Men ja det blir nog bra får vi hoppas, men känns lite surt att sitta inne nu under dagarna då det ska vara så fint väder men men får väll stå ut med det och hoppas att det är fint väder de dagarna jag är lediga med ;)
Varit och kollat på fotboll ikväll med Kajsa och fick även sällskap av Johanna, trevligt! Skönt att bara åka ner och sätta sig i solen och kolla på fotboll, ja det är fin fint!

Nu ska jag försöka få med mig Emil ut en sväng och vinna över han i kubb .. ;)




17:08

Varit i Vetlanda idag med Kajsa och hennes familj och det blev en tur på stan. Blev lite nya inköp, hm förstår inte att det ska vara så svårt att låta bli att komma hem med kassar men aja nöjd iaf :)
Men är trött nu och känner för att ta på mig mjukiskläder och bara ta det lugnt men icke, ikväll blir det lite kalas för Emil då släkten kommer så det får bli att ta på sig något annat än mjukiskläder och äta lite gott!




Vad vore jag utan dina andetag

Varit med Kajsa nu ikväll och tanken var att vi skulle ner till sjön och ta oss ett dopp men när vi kom ner så var det så kallt och det blåste så det slutade med att vi bara satt på våra handdukar och fikade lite. Detta fika var verkligen en omständighet med, mycket skratt inne på ica men ja nog om det hehe ;)
Hem till Kajsa sen och började städa hennes garderob och heja oss så duktiga vi var! Allt städade vi igenom och vi har hittat en grej där vi inte är så lika varandra, kajsa är mer spara allt och jag är mer äsch släng det ;) Men ja tycker vi gjorde det riktigt bra, ja tänk vad man kan göra på en fredags kväll hehe men kul hade vi! :)

Mobilbilder efter kvällen!






Solen i ögonen

Underbart väder idag, kan inte bli bättre och dagen har varit kanon! Började dagen med en promenix med hunden sedan ut i solen i ett par timmar för att stekas med musik som spelas ja livet är härligt ;)
Ikväll är den stora frågan fest eller inte fest .. Mår inte riktigt bra, sådan huvudvärk men ja det tål att tänkas på.






Kubbkväll

Härlig dag detta, legat ute i solen en stund och ja bara latat mig. Ikväll var jag nere hos mina två töntar nämligen Kajsa och Simon och spelade kubb och hade riktigt kul haha! Spelade en massa kubb, först jag och Kajsa mot Simon och där blev det förlust, sedan jag och Kajsa mot Simon, Kajsas pappa och grannen och där blev det vinst gött! Tredje omgången spelade jag med Simon och Kajsa vann men det var endast på fusk enligt mig och Simon ;)

Haha ja men det blev en bra kväll och kul har man med dessa två, tre tokstollar på en trädgård ja det kan hända mycket kan jag lova ;) Får inte heller glömma Kajsas katt som också var med, men den förstörde mest genom att gå och putta ner allt vet inte om han tyckte vi var dåliga på det så han ville hjälpa till eller vad han menade med det ;)






Haha jag älskar den sista bilden, vi tyckte att Kajsa skulle bli lite längre ;)

Nattshopping '


Nu är snart klockan tolv och vad jag gör jag, jo jag beställer hem lite kläder .. Gick in på H&M sida och där hittade jag dessa två tunikor från fashion against aids som jag velat ha men som hela tiden varit slut men nu fanns dom men var nästan slut igen men nu var jag kvick så dom kommer hem nästa vecka, turen är på min sida ikväll!
Hoppas bara att dom passar nu, den till höger ska visst inte stämma med hur den ser ut i verkligheten men jag hoppas på att den är bra ändå för har sett lite bilder :)

Ne nu ska jag ta och sova, godnatt ♥

I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time



Ja den där lat dagen försvann rätt fort efter att jag hade sagt att jag skulle ha det. Strax efter ringde dom och frågade om jag kunde jobba kvällen så ja det var bara att hoppa in för ville inte heller säga nej, pengarna lockar ;) Sen tycker jag det är lite kul med, härliga små tanter det där hehe! Men nu är jag verkligen helt slut och ska ta och lägga mig nu snart och kolla på någon film eller så slutar det väll med att jag somnar, ja vi får väll se.

Tankarna snurrar omkring ikväll med, mycket som man undrar över och som man vill ha svar på .. Ibland bara önskar jag att man var liten igen och inte hade alla dessa tankar och krav utan bara kunde ta allt som det kom. Nu är hela tiden den stora frågan, hur ska jag göra? Sen samtidigt snrurrar ordet, tänk om .. Ja mer tänker jag inte skriva här, men så mycket som man vill ha svar på men antar att jag inte kommer få det ikväll heller. Livet går vidare och har den finaste familjen och vännerna runt omkring mig ♥

For all the joy you brought to my life



ph; me♥it

Äntligen en riktig sovmorgon och jag bara njuter! Sov till 12 och nu sitter jag och mumsar i mig en frukost med baguetter och drickyoghurt och ja jag vet att klockan är ett så lite sent kanske, men äsch det är ju sommarlov ;) Dagen kommer bli väldigt lugn känner jag, ska bara lata hela dagen och kolla på lite film och kanske lite speedway ikväll men det får vi se.

Ne kanske ska försöka få i mig min frukost sen får vi se vad jag hittar på :)


baby please, don't walk away

Varit ute med Kajsa nu en sväng ikväll och denna kväll stod picknick på schemat, jag med mina super idéer ;) Slängde ut en filt nere vid sjön med fika och massa prat och skratt, ja som jag tidigare sagt så trivs jag som fisken i vattnet med denna brutta ;)










Student 10'

Igår var det även dags för att åka och kolla på Antonias student så efter att vi hade firat lite här hemma så bar det iväg mot Hultsfred. Grattade henne där och sedan hem till deras stuga vid 6 ungefär för att äta god mat och fira henne ännu mer med hennes släkt. Vid halv 10 körde jag in några till Hultsfred igen för att fortsätta firandet, en mycket bra dag! :)







En glad student och tack för att man fick komma :) ♥


Emils avslutning

Denna dag var det fullt upp och allt började med att jag skulle kolla på Emils avslutning i kyrkan. Gratta honom och sedan hem och äta tårta med familjen, mormor, morfar och farmor.

Bilder från avslutningen men dom blev inte så jätte bra. Det är inte lätt att få kort på Emil när han bara vänder ryggen åt på vart enda kort, hm där är vi inte lika haha ;)







Grillkväll

Här är det dåligt med uppdatering just nu men de senaste dagarna har det varit fullt upp. Tagit sommarlov, grillkväll med tjejerna, emils avslutning och Antonias student så ja har inte riktigt haft tid men nu kommer det bilder från allt detta under dagen :)

Börjar med grillkvällen med flickorna! :)









Tack för en bra kväll ♥

You brought me closer to who I really am



Skickat in det sista arbetet nu, såå skönt!
Nu kan jag släppa allt och det känns så otrolitg bra, ja allt flyter verkligen på bra nu eller ja det mesta i alla fall. En mycket lugn dag i skolan idag med hade två betygsamtal, åt på kinan med flickorna och spelade kubb på idrotten så ja en bra dag. Får MVG i både idrott och psykologi nu med, göttans! Är super nöjd nu, det var kanske värt att skriva om dom där jäkla psykologi arbetena ett antal gånger ändå eftersom dom försvann trots att jag ett tag kände att jag bara ville spy på det men nu när betyget är klart så var det helt klart värt det! ;)

Sovmorgon imon med och knappt ingen lektion eller ja bara betygsamtal och film på tyskan, skönt skönt! Så man kanske skulle ta och kolla på någon film ikväll innan man somnar, ja det får nog bli så nu :)


22:48 '

Hemkommen från fotbollsmatch och det blev tyvärr förlust med 2-0 på tilläggstid. Surt att man håller lika hela matchen och släpper in två mål på två minuter men aja det är bara att ta nya tag, vi kämpade på bra iaf! Sitter just nu med en stor bula i pannan efter en nickduell, hehe mycket charmigt måste jag säga ;)

Men trots förlusten blev denna kväll och dag jäkligt bra! Kommer hem och då har mamma varit inne och bokat en resa till cypern i höst, satan så härligt! Längtar redan men först ska vi ha ett härligt sommarlov som snart är här! Fick också reda på mitt slutbetyg i företagsekonomi B idag och får MVG i den kursen, så härligt!
Har sovmorgon imon med och bara en lektion som är idrott. Men ska gå och äta på kinan med fina vänner som en liten avslutningsgrej, det blir kanon! Fasen det flyter på riktigt bra nu tycker jag :)



Cypern ♥

Nu har mamma gjort varma mackor med, mumma! Sedan blir det bums i säng :)


Förbjudet att minnas, livrädd att glömma

Satt och tänkte ja hör ni jag tänkte hehe, men ja på tal om det jag tänkte på nu istället. Den sista helgen innan lovet är snart över och nu är det bara 4 skoldagar, ja hör ni ingen mer helg till skola nu så skönt!Endast 4 dagar kvar om vi nu kan kalla det för skoldagar för dom kommer vara väldigt slappa men jag klagar då inte alls utan sätter upp båda mina tummar! Jag är nästan helt klar nu med religionen med det är bara lite finputsning kvar nu, så jäkla gutt!
Tog mig en powerwalk förut och satan så skönt det var men hej läkare, blir tokig på mina benhinnor! Det går banne me inte knappt att gå heller nu i vissa lägen, skit på det men äsch det släpper väll någon gång :)



Ne nu får det bli att kolla på en film eller kanske ska försöka få med mig emil ut på en kubb omgång och ta hem en vinst idag igen ;)  ♥


I want the world to see What you mean to me

Blev inget inlägg igår men hade en bra dag iaf!
Var och kollade på fotboll med Kajsa, Virserum - Målilla och Virserum vann med 3-1 så kändes skönt. Men fick en riktig snygg bränna från det, satt mot solen i shorts så ja en fin linje på låret nu ;)
På kvällen runt halv 10 åkte jag till Hultsfred med Micha och Hanna, tog även upp Julia i Hultsfred för att kolla hur det var på parkfesten men nja det var väll sådär fast vi hade det trevligt utanför. Åkte även hem till Julia och Robins lägenhet och satt där ett tag istället så trevligt trevligt. Åkte hem runt 1 från Hultsfred och hade en mysig kväll med fina vänner :)




Och såhär såg man ut, men tack för kvällen igår flickor ♥


you gave my life direction

Varit ute på en promenix med Kajsa idag i det super härliga vädret, årets första dopp är också gjort och det var inte så kallt faktiskt ;)






En bra promenix och tack kajsa för att du offrar dej med "handduk" ;) ♥

i didn't want us to burn out

Det är lite dålig uppdatering nu men när vädret är så här bra så vill man mest bara vara ute och inte sitta vid datan. Ledig igår och idag för att få klart lite arbeten och nu är det bara religionen som är kvar och den är igång, skönt! Mest legat ute i solen idag och bara haft det väldigt skönt, älskar detta!




Dagens bilder ..

It's a beautiful day



Vilken dag bra detta blev, ja den blev jäkligt bra!
Hade inte riktigt någon seriös lektion vilket bara är skönt men fick ändå en del gjort. Julia och jag gjorde ett arbete så ett till vi kan stryka nu och gjorde även min bok redovisning på tyskan som gick väldigt bra! Hade betygsamtal i geografi och kommer få MVG, så jäkla skönt!
Åkte hem sedan och la mig i solen, för vädret har ju varit kanon idag och det ska fortsätta så ja detta gillar vi! Blev sedan grillat och sen bar det iväg för att plantera skog med laget som ändå gick rätt fort och det var inte så farligt ändå.

Ja dagen har varit kanon och det som är ännu bättre är att jag har tagit helg nu men plugg väntas, ska få klart de sista arbetena nu men det fixar vi!
Ne nu väntar sängen och ska kolla på sex and the city :)


RSS 2.0