you hold me in your hands, you won't let me fall



Igår spenderade jag och Lovisa ett x antal timmar ute i Eksjö där vi promenenerade i skogen tillsammans med en mängd andra människor. Ja pojkarna körde en 10 timmars endurotävling så vid 7 på morgonen åkte vi iväg för att kolla på dem och det blev en heldag men måste säga att det var kul att kolla (hoppas att Richard inte läser detta för då kommer jag få leva ute på crossbanan i fortsättningen). 

Richard har åkt till Öland nu för att festa loss på strand ikväll och jag är lite smått sur för jag inte kan åka någonstans. Är så grymt sugen på att åka iväg och bara göra något riktigt kul med fina vänner, ja vad som helst bara jag kunde åka någonstans men jobbet kallar imon så blir inget med det. Jag får helt enkelt ta och vänta till helgen och ikväll får det istället bli att kolla på en bra film.

Grattis



Richard fyllde 20 år igår så återigen ett stort grattis min fina!
Du betyder massor ♥


Sommartider






Bilder från igår

Åkte som sagt iväg och fiskade igår men vi kom tyvärr hem utan fisk, ja det enda vi fick var myggbett ...
Men helt klart en härlig sommarkväll!


Tummen upp!





Helgen i mobilbilder

Åkte till Ullared i lördags med mamma, mormor och farmor och det blev en väldigt bra tripp måste jag säga. Resan kan sammanfattas med många skratt, trötta ben och en fullastad bil. Det mesta som låg i mina kassar var saker till lägenheten så nu kan jag bocka av ännu lite mer saker från den långa inköpslistan. Resten av helgen spenderades med pojken min och på lördagskvällen fick vi även sällskap av Richard och Lovisa då vi grillade och spelade spel. Ja jag är nöjd med helgen helt enkelt.

Nehe dags att byta om för snart kommer Richard och Adam och hämtar mig för ikväll ska vi fiska!


If you want to see the world




Har varit ledig idag och då passade jag på att åka in till Växjö för att ta mig en titt på lägenhet så nu är avtalet klart och den 15 augusti får jag nyckeln, fint! Sprang även en sväng på stan och fick lite saker uträttade och jag köpte även en soffa och ett köksbord till lägenheten, åh vill bara flytta in där nu och fixa med allt!

Fick även hem den nya H&M katalogen idag och den kommer att göra mig sällskap ikväll!

////////////////////////////////



Den här damen har åkt till Danmark och kommer hem om TRE veckor! Jag hoppas att du kommer ha tre otroligt bra veckor men min nedräkning har redan börjat och jag kommer nog hinna bli tokig innan du kommer hem ...


those words they never go away








Bilder från helgen

Jaha då var det måndag igen och en ny vecka med jobb väntar. Helgen har i alla fall varit hur bra som helst, ja väldigt bra. Det började med sexparty hos Johanna i fredags med fina vänner och i lördags åkte jag med Richard och familjen till Kalmar för lite shopping och teater som verkligen fick en att skratta, ja jäkla vad bra den var!


Lycka!!!

De senaste två dagarna har det hänt ganska mycket och jag behöver inte längre fundera på vad jag ska göra till hösten vilket är en stor lättnad. Jag har nu blivit antagen till personal och arbetsliv och även ägare till en lägenhet så till hösten blir jag Växjöbo, ja här händer det saker. Detta känns verkligen jätte kul men som många andra säger så känns det även lite läskigt men detta kommer bli kanon det vet jag!

Dags att göra sig iordning för ikväll åker jag till Målilla för att träffa fina vänner som jag inte har träffat på ett bra tag!


You don't care, that's okay



Ligger och läser vecko revyn, mamma och pappa håller på att grilla och snart kommer Richard hit, en väldigt bra kväll tycker jag!


when you feel the dream is over



Dagarna rullar på och jag trivs med detta. Jobbar för fullt på banken där det inte är en enda ledig dag på flera veckor framåt nu men jag klagar inte, har kvällarna och helgerna lediga och där spenderar jag tiden med de fina människorna jag har runt mig. Ja jäkla vad bra det är nu!


RSS 2.0