En vän är en vän hur taskigt livet än gått



Åh fina och bra brudar det där! ;)

Det är liiite stressigt just nu, eller rätt mycket. Mycket med företaget nu inför marknaden som drar igång på lördag och jag kan inte riktigt koppla av för det är så mycket som ska hinnas med innan den drar igång men det fixar vi imon. Men samtidigt som det är mycket nu så ska det bli så kul att äntligen få sälja produkterna nu, ja jag är taggad!

Inget jag behöver plugga på idag så jag bara njuter! Ska försöka att lägga mig snart nu med för just nu behöver jag verkligen sömn och lite ledigt men sista dagen imon i skolan och sen är det looov!!


London




Detta är en plats jag skulle vilja beställa en biljett till just nu.
Ja jag vill åka dit ett par dagar och bara njuta av livet och ha sådär jäkla kul!
Åh vill vill vill!

Trött tjej



Åh jag vill vara sådär brun igen!
Ta mig tillbaka till cypern ..

Åh mina pluggdagar går det verkligen så bra med, eller inte .. Både igår och idag när jag kommer hem från skolan så slutar det med att jag somnar och detta är inte bra för jag måste plugga naturkunskap. Men ja det är lite mycket just nu så det kanske inte är så konstigt att man är trött, men det blir snart lugnare får vi hoppas.
Men ska strax plocka fram naturkunskapsboken och plugga lite på det och hoppas på att jag kan hålla mig vaken denna gång.



Purity UF

Ett nytt inlägg på företagsbloggen och denna gång från tillverkningen, kolla den! :)

Purity UF


Just the way you are




Varit rätt dåligt med uppdatering här de senaste dagarna men det har verkligen varit fullt upp nu denna vecka. Igår fyllde som sagt min mamma år och på dagen tillverkade vi till företaget (bilder från det kommer snart upp på bloggen). På kvällen blev det sedan att fira mamma med några vänner till henne och pappa och idag ringde klockan tidigt för då var det dags att göra högskoleprovet. Ja kändes inte sådär jätte kul att åka iväg tidigt en lördag för att göra ett prov men nu är det gjort och det är riktigt skönt.
Sitter nu hemma med släkten för att fira mamma idag igen och har precis ätit tårta, gott gott. Men är riktigt trött så snart går jag och lägger mig, okej inte så kul kanske när en massa folk är här men kan snart inte hålla ögonen öppna. Imon kommer jag njuta av en lååång sovmorgon iaf, ja det bestämmer jag här och nu så den som väcker mig ligger illa till .. ;)


Grattis Mamma!



Min kära lilla mamma fyllde år igår men hann inte skriva in något för det var fullt upp hela dagen.

Men ett stort Grattis på 40 års dagen!
Älskar dig! ♥


Matteplugg, gillar att inte!

Är verkligen helt slut och fryser som bara den men måste kolla igenom matten lite till innan jag lägger mig. Ja matteprov imon och det kommer inte alls att gå bra. Kan det skapligt nu men vet att jag inte kommer att kunna det imon när jag sitter där med det förbaskade provet, åh varför valde jag att läsa matte c?! Men får väll hoppas på det bästa antar jag och kämpa vidare. Det positiva är att när matteprovet är gjort imon så är det ganska lugnt fram till lovet vilket jag verkligen ser fram emot!

Ne har egentligen inget intressant att skriva för är verkligen inte på humör just nu pga av trötthet och matteplugg, ja det ger verkligen ingen bra kombination de där två sakerna!
Men ska försöka kolla igenom matten lite till men sen blir det sängen och sovmorgon imon vilket är skönt.
Så nu säger jag Godnatt ♥

Jag har famlat I mörker, men I dig såg jag ljuset.



En bra söndag tycker jag allt att detta har varit. En lagom lång sovmorgon, promenad på ca 1 mil med Kajsa med massa prat om allt möjligt, fotbollsavslutning och sen matteplugg med några flickor. Ja en väldigt bra dag faktiskt om man bortser från matten för är så trött på den just nu.

Sitter och kollar på tv med mammsen och Emil nu, ja mys. Men funderar starkt på att bege mig mot sängen istället, är så trött.


22:11



Känns som att de flesta är ute och festar denna kväll men inte jag, vilket känns väldigt surt just nu. Är så sugen på att släppa loss och dansa av mig lite men det får bli en annan kväll. Har tagit mig en god drink iaf bara för att jag ska få vara med en liten bit på festkvällen hehe.
Men annars är kvällen väldigt lugn och det är skönt det med för känner att jag är rätt trött ikväll så får nog bli en film och sen kommer jag somna väldigt skönt tror jag.

Bild från marknaden, en mycket bra och fin helg ..

jag har sett kärlek från båda sidor nu



Är lite lagom trött i huvudet just nu. Har suttit med en massa matte hela dagen lång, eller ja inte riktigt men nästan. Men prov på onsdag och jag måste verkligen plugga en massa nu inför det, ja matte c tar min fritid ..

Börjat små längta lite till vintern och julen nu med, suttit och lyssnat på en massa julmusik idag så måste säga att jag längtar lite .. ;) Längtar mest till att kunna ta fram snowboarden och kunna susa ner för backen, ja nu är det nästan så att jag springer ut i garaget och letar fram den. Hoppas att denna säsong blir lika bra som den förra, fina minnen och sitter nästan och små skrattar lite just nu åt en mängd saker som hände i backen den vintern haha!

Lite fredagsmys denna kväll



Ne men titt en klassbild slänger vi in såhär en fredagskväll.

Ne men suttit och skrivit klart mitt svenska arbete nu i början av kvällen så den är inskickad, skönt skönt. Ångrar att jag inte åkte till Harrys ikväll, hade varit kul med lite party men kanske blir det imon istället ja vi får se.
Så när det inte blev utgång ikväll så får det istället bli en myskväll och vad hade inte passat bättre då än att kolla på mamma mia. Men den var nere hos farmor och hon var visst inte hemma ikväll, hm dessa pensionärer de är bara ute och springer .. ;)

Nehe ska se om jag hittar någon annan film jsom ag kan se på och även kanske tända lite ljus och bara ha det lugnt och skönt, det låter bra tycker jag!

För dig ska jag göra det tusen gånger om.



Suttit och skrivit på mitt svenska arbete nu en stund, inte så speciellt svårt att skriva utan det svåraste är att få plats med allt som man vill ha med på tre sidor. Många kan tycka att det är skönt med arbeten som inte ska vara så långa men nja inte jag eftersom jag är så dålig på att skriva korta saker, jag vill hellre blarra på en massa. Hehe ne men jag vill skriva väldigt mycket när det gäller sånt där istället för att förkorta en massa men får försöka förkorta så mycket som möjligt så blir det nog bra får vi hoppas.

Ja imon är det äntligen fredag och det innebär en lektion som också är den sista så börjar vid tre .. Ja det är en stor nackdel med fredagarna, så tråkigt att gå till skolan när alla andra slutar men men så är det.
Men helgen ser ut att bli rätt bra, lugn och skön och kanske lite fest på det. Ja det låter bra bra!

Ne trött är vad jag är nu så ska ta och försöka sova nu sen imon blir det att njuta av en lång sovmorgon iaf, ja det är tumme upp på det! :)

You don't know how lovely you are



Nehe ligger i sängen och fryser som bara den. Slängt på mig den tjockaste tröjan jag bara kunde hitta men inte hjälper det utan får istället trycka i mig lite varm choklad, inte mig emot för gillar det verkligen. Kollar även på fotbollen som inte går så värst bra för Sverige, 4-0 till Holland nu men vi fortsätter att heja .. ;)
Skrivit klart talet med till svenska C så sitter och läser det nu och försöker få in att i huvudet för vill kunna det mesta utantill men ja vi får se hur det går.

Saknar  


I'm alright, 'cause I have you here with me




En dagens

Minusgrader idag när jag satte mig på cykeln och trampade ner till bussen, men jag gillar det. Slängde på mig en mysig kofta som jag köpte i helgen och framåt dagen kom solen fram så en riktigt bra dag. En nackdel är den jobbiga huvudvärken som jag har haft hela dagen men ska lägga mig tidigt så hoppas jag på att det är bättre tills imon.
Skickat in naturkunskapen nu idag så en sak mindre att göra nu i veckan men nu lägger vi fokus på både svenska B & C som ska vara klart denna vecka men det fixar vi!


We were young and wild and free



Perfekt söndagskväll!
Varmt bad med tända ljus och bra musik, ja söndagar är inte så dåliga ändå :)
Nu blir det att krya ner i sängen och kolla på tv och även försöka läsa några sidor i boken som ska vara klart tills på fredag.

Så nu säger jag godnatt ♥

Bra helg







Ja helgen har varit mer än bra, ja verkligen. I fredags var det en lugn kväll nere hos Kajsa med idol, kladdkaka och lite film. Skönt att ha dessa lugna kvällar då man bara kan slöa och njuta, ja det var bra. Lördagen åkte jag in med Kajsa och hennes familj till Växjö och blev en tur på stan med ett enormt tempo haha, skulle nämligen på fotboll sen så hade inte så jätte mycket tid men vi hann med det viktigaste och kom hem med ett par påsar ändå. Lite kinamat efter shoppingen och efter det åkte vi och kollade på när virserum spelade ännu en av sin kvalmatch, dock förlust men en väldigt spännande match där mycket hände. Kvällen spenderades sedan i Berga hos kusinerna och ja det var händelserikt som alltid. Skrattade ibland så att tårarna nästan rann, ja släktkalas kan vara riktigt kul haha!
Idag har dagen bestått av plugg men fick även ett ryck och dammsög hela huset, ja poäng till mig där! ;)

Jaha det var om helgen, inte alls intressant egetnligen men alltid något.

Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard



Ingen skola idag men istället så har jag vandrat runt på gatorna i ösregn med paraplyet i högsta hugg tillsammans med Lisa, Hanna och Julia. Vi var idag ute och kollade efter sponsorer så ett steg längre fram med företaget och nu drar snart allt igång med tillverkning och försäljning, kul!

I eftermiddag har jag pluggat en del som verkligen behövs nu, tills nästa vecka är det mycket som ska vara klart men har fått en del gjort idag som tur är. Gått igenom naturkunskapen och tagit fram fakta som jag ska skriva om och sedan har jag skrivit klart en muntlig redovisning som ska göras nästa vecka om en film. Så skönt att ha den klar nu iaf, eller ska bara få ihop allt lite bättre och finputsa lite. Så i helgen får det bli att skriva naturkunskapen och nästa veckan skriva svenska arbetet. Ja jag har ju saker att göra iaf om man ska se det positivt ..

En lååång sovmorgon imon, har bara en lektion och självklart den sista så börjar inte förens 15:05. Inte sådär jätte kul en fredag men får en lång sovmorgon och hinner med en hel del här hemma iaf, ja man ska ju se det positivt!


Purity uf

www.purityuf.blogg.se

Nytt inlägg från dagens studiebesök!

 

Så många broar jag bränt, men jag går inte isär när jag går med dig



Blev ingen skola idag utan istället så har vi jobbat med företaget och gjorde ett studiebesök hos vår största leverantör vilket verkligen var bra. Var hos Hanna först (därav bilden), ja man måste ju bara hälsa på de söta små kalvarna när man är där. Ja om jag ska fatta mig kort så kan jag bara säga att detta var en så bra dag, trivs med mina arbetskollegor haha! Ne men så skönt när man kan göra något seriöst och viktigt samtidigt som man kan ha så sjukt roligt. Ja jag klagar då inte för fem öre, nej nej jag bara njuter. Detta kommer att bli ett bra år!

Men borde ha pluggat nu ikväll men jag orkar inte, efter mycket bilkörande idag så är jag trött .. Men ska försöka ta och läsa ett par sidor i boken iaf. ja det är det alltid något.


Can you feel the love tonight



Ja det är väll såhär det har sett ut hos mig nu ett tag. Boken är framme och jag har försökt att läsa men koncentrationen är på noll och huvudet bara dunkar och dunkar så det går inte sådär jätte bra .. Så ligger istället under täcket nu och har en kopp med varm choklad jämte mig och ur högtalarna spelas mycket bra musik, precis vad som behövs en kväll som denna.
Har inget intressant att skriva om nu egentligen. Skulle kunna skriva en massa fast det skulle bara bli en massa prat om allt som är ointressant, ja mitt vanliga tjat om allt och inget. Men det tror jag vi skippar ikväll ;)

Imon blir det ingen skola utan ska iväg med UF-företaget på studiebesök, åh kul!


Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?





En dagens såhär en höstdag

Måndag, ja den lugna måndagen. Börjar halv 11 och slutar halv 2 så ska nog inte klaga på denna dag, ne det är en bra start på veckan. Gjorde klart ett filosofi arbete och gjorde en redovisning i tyskan och sen var det dags att bege sig hemåt, åhh bra detta.

Ska plugga lite nu innan det är dags för att bänka sig en liten stund framför tv!


You read my eyes just like your diary, oh remember, please remember



Men hej söndag och jag har fått en del gjort idag, ja duktig tjej. Dammat, dammsugit, bytt lakan, plockat i ordning och rensat bland alla mina tidningar så nu är rummet så mycket bättre, ja skinande rent som de säger. Min lilla farmor har också varit på besök och hon är för söt hon haha, nu har hon börjat på datakurs så idag har hon suttit och övat på datorn här hemma och vad jag har skrattat haha!
Pluggsöndag skulle detta ha varit med men har pluggat en del eller ja har en bok jag ska läsa så läste en del men slutade med att jag vaknade två timmar senare med boken jämte mig .. Så ja det gick ju alltså inte sådär jätte bra med det, men får kanske ta och läsa något mer sen eller så struntar jag i det för idag. Hm ja det låter bättre med det sista tycker jag.

Hungrig är jag nu med men min lilla mamma gör varm smörgåstårta, åh perfekt avslutning på helgen. Så ska njuta av det och bänka mig framför tv snart och inte göra ett dugg mer idag. Just det kanske läsa något mer i den där boken men nja tror inte det .. ;)


Give me a kiss before you tell me goodbye



Trots att det är helg så ringde klockan 06:00 och det var dags för att jobba och idag var det hos de gamla. Är rätt trött nu så kvällen blir lugn, men rätt kul på jobbet idag ändå. Pratade om Anna Anka med de äldre, haha inte varje gång men sitter och pratar om det på ett äldreboende ;) Dom förstod inte hur någon kunde heta Anka, så en hel del sköna kommentarer där haha!
Lite synd bara att den där Kajsa ringer idag just när man jobbar och frågar om jag vill med till Kalmar. Ja hon kan det där med att göra mig avis .. ;)

På tal om annat så känns det verkligen som att klockan är så mycket mer än vad den är, både positivt och negativt kanske. Trött så skulle helst bara vilja krypa ner i sängen och sova men det kan jag inte göra än, ne måste visa att man är den ungdom man är .. ;)

RSS 2.0