Every feeling, every word




En härlig bild från Öland i somras!

Har inget att plugga på nu ikväll så välidigt skönt! Har gjort så lite som möjligt idag men har i alla fall suttit och kollat på lite bilder från i somras. Det var verkligen en riktigt bra sommar när man kollar tillbaka och denna ska bli minst lika bra. Har fått reda på mitt sommarjobb idag med och det blir återigen på banken, känns fint. Kommer troligen även bli lite på Näverbyn också, tackar inte nej till det. Detta är en liten speciell dag med för har nämligen haft mitt körkort i ett år idag, ja tiden går verkligen fort.

...............




Halvbra dag och är därmed inte riktigt på humör ikväll. Men hej man kan inte vara på topp alla dagar och detta är verkligen en sådan dag då man inte riktigt orkar med alla olika saker utan bara är trött på det mesta. Sitter just nu och kollar på olika utbildningar till hösten (igen) och har börjat fundera på en annan utbildning nu med men vet inte, åh detta är inte lätt. Jag som trodde att jag nästan hade bestämt mig men nu vet jag inte längre, dags att tänka om lite och kanske boka in en ny tid med studievägledaren igen..

Nehe dags att kila iväg och hitta det där härliga humöret som jag visst har råkat tappa lite idag .. Hm glatt inlägg detta .. ;)


Somewhere far away



Filosofin är klar och genast ser veckan mycket bättre ut. Har inga fler måsten denna vecka men finns en hel del borden så får kanske försöka ta tag i det nu under veckan men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli så.. Fick ett besked idag om att företaget har nominerat sig tillsammans med två andra till Hultsfreds kommuns bästa UF-företag, känns väldigt bra. En väldigt skön måndagskväll förövrigt då jag nu sitter framför tv:n med en ansiktsmask och bara njuter, livet är bra ja väldigt bra just nu!

En bra fredagskväll



Spenderade min fredagskväll i Målilla med fina flickor. Var först och åt på Moliljan och efter det åkte vi till Emma och spelade spel. En riktig myskväll med härliga vänner och många skratt, ni är bra ni! Kvällen fortsatte och slutade väldigt bra för min del, ja riktigt bra så en glad flicka som sitter här och skriver.

Men nu är det dags att göra sig i ordning för dagens trevligheter, kommer bli kanon!

+++++++++



Jobbat på banken idag och det gick fin fint men väldigt trött nu. Lite smått typiskt att det kommer mycket i skolan nu framöver för skulle kunna bli väldigt mycket jobb nu som känns surt att tacka nej till men får bli lite i alla fall. Fredag imon och det blir lite fredagsmys med flickorna och lördagen bjuder också på trevliga saker, helgen ser ut att bli väldigt bra!

Every day and every night



Skriver på svenskan och mumsar på frukt, ja det är min måndagskväll det. Väldigt trött på min förkylning, jag vill bli helt frisk nu någon gång! Men mår riktigt bra annars, humöret är på topp så varför hänga upp sig på en förkylning? Neeej det struntar vi i och istället känner jag bara att tiden framöver kommer bli väldigt bra med min fina familj och mina underbara vänner. Sitter och tänker på allt som kommer ske och som jag hoppas kommer bli av nu framöver, det ser riktigt bra ut!



det här är slutet på vår film




Förutom att jag åkt på en mindre härlig förkylning har helgen varit bra. Härligt vårväder och jag är överlycklig och det bästa av allt är att det ska fortsätta såhär under veckan med, lycka! Tror nästan att det får bli premiär för skinnjackan nu i veckan med, fiiiiint!

Nehe dags att inta soffan och göra sig beredd för söndagens härligheter!


Tio tusen meter upp I luften ser jag allt så klart




Två skoldagar, träning, jobb, tog helg i onsdags och igår åkte jag och Kajsa in till Hultsfred där hon bjöds på kinamat och det blev även lite solning som behövdes till min bleka kropp, ja det var en sammanfattning av de senaste dagarna.
Varit i Växjö idag med mamma och Johannes där kläder till balen skulle införskaffas och fy bubblan vad bra detta blir, nöjd tjej! Men det där med att killar har tur för att det är lättare med deras kläder tar jag verkligen tillbaka, det är absolut inte lätt! Hann inte med så mycket spring i andra affärer men fick med mig lite saker till balen i alla fall och även ett par nya converse, åh älskade skor ♥


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt



Ge mig sköna sommarkvällar!

Jobbat på banken idag och det gick fin fint! Har också tagit mig en lång och härlig powerwalk nu ikväll vilket var väldigt skönt och det ger en tid att rensa tankarna lite med. Annars har dagen varit väldigt lugn och ligger just nu i soffan under min lilla sköna filt och har även tänt lite ljus, ja här kommer jag stanna ett bra tag till nu ikväll!

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd



Mannen på bilden står för musiken denna kväll! Det ger mig riktigt fina minnen från Öland i somras, vilken härlig helg det var!
Har haft en bra helg och veckan ser ut att bli ganska lugn. Studiedag på torsdag och fredag och jobb på banken på tisdag så endast två dagar i skolan, känns fint.

Nehe nu väntas en härlig myskväll i soffan framför tv:n som de flesta söndagskvällar, gillar det!




Spelar inte längre någon roll



Har redan tagit helg och det känns hur bra som helst, eller ja tog det visst redan i onsdags utan att jag visste om det. Jobbade nämligen hela dagen igår så blev ingen skola och idag var vi lediga, fint! Har hunnit med en långpromenad idag, väldigt skönt måste jag säga! Nu ska jag försöka börja på mitt svenska arbete och samtidigt försöka bestämma mig för hur jag ska göra ikväll, metro eller inte är den stora frågan ..


No easy way to say this



Satt och kollade bland lite bilder och då dök denna upp. Denna ger mig fina minnen från en väldigt bra kväll i skirö och den får mig också att längta ännu mer till våren och värmen!

Har varit och tränat boxersice ikväll med Lisa och hej träningsvärk imon. Jobbigt pass men det känns så skönt nu efter, ja jag kommer sova riktigt gott i natt!

Men jag vet att jag döljer en sanning



Bra dag och sitter under filten i soffan nu och bara myser, skön tisdagskväll! Kollat på lite utbildningar till hösten men det är inte lätt för det finns määängder med olika utbildningar att välja mellan, vet på ett ungefär i alla fall så det är skönt. Har varit fin fint väder idag med och jag bara längtar till att snart få plocka fram skinnjackan, bort med all snö och lite mera värme så är jag väldigt nöjd!

Svara rakt från hjärtat nu



Ny vecka och denna ser ut att bli väldigt bra!
Humöret är på topp idag eller det sjönk lite när jag fick se att tove inte kommer på fredag som nog ingen har missat då det skrivs för fullt på facebook nu. Men äsch blir bara att planera om helgen lite och så satsar vi på en riktigt bra helg! Förövrigt så njuter jag av att inte ha några måsten till att plugga denna vecka, borde dock börja med något arbete så jag inte får allt på samma gång sen men det får vänta liiite. Nu blir det istället att sätta sig på spinningcykeln och köra ett härligt pass :)

we try too hard



we♥it

Helgen har varit mer än bra! Inget plugg, strålande sol, flera promenader, kvällsmys och teater, ja så kan vi kort sammanfatta denna helg. Veckan ser också ut att fortsätta lika bra, ja det känns väldigt bra nu!

Nu blir det snart att inta soffan för en härlig söndagskväll med solsidan, time out och wallander. Perfekt avslutning på veckan!

+++++

Trött tjej idag och det beror på UF-Mässan som var igår i Oskarshamn. Var en väldigt lång dag men kul hade vi och det kan ni läsa mer om här.

Annars en lugn fredag med endast en lektion och till nästa vecka har vi inget plugg alls så i helgen ska jag njuta! 

En bild från igår på vår monter!

 


RSS 2.0