Bra kväll






Kvällen igår blev väldigt lyckad.
Började kvällen hos Micha med goda drycker och vi satt även och kollade på handbollen och hejade för fullt, tyvärr blev det inte vinst men men. Trippen ut till banan blev också väldigt bra, ja bättre än förväntat. Dansade för fullt med trevliga människor så ett stort tack till alla för en bra kväll! ♥

Känner sig lite lagom sliten idag så dagen kommer bli lugn, ja väldigt lugn.

Leeedig idag



Som sagt hade inga lektioner idag så var ledig, inget man klagar på! Bilden visar rätt bra vad jag har gjort idag nämligen tittat på oc och pluggat språkhistoria. Det där med språkhistoria är absolut ingen hitt, ne så tråkigt och frågorna vill inte riktigt fastna i huvudet. Men får väll försöka plugga lite till sen .. Ikväll blir det att åka och hoppträna och jag är laddad till tusen men samtidigt lite smått nervös. Var mer än ett år sedan jag satt på hästryggen men nu är det äntligen dags igen, åhh vad jag ser fram emot att kliva in i stallet nu för att sedan hoppa upp i sadeln och skutta över alla hinder, lycka!

Nehe dags att gå och ta på sig de sista grejerna innan Jessica kommer och hämtar mig :)

Du lämnade mig ensam Och självklart blev jag rädd



Lugn, skön och bra helg, ja så tror jag vi sammanfattar denna helg! Känns lite sådär när helgen är över men denna vecka ser ut att bjuda på många trevligheter, gillar det verkligen! Okej kanske inte de två proven som vi har men annars ser det väldigt bra ut tycker jag, ja riktigt bra! :)

Sverige vann handbollen förut med, mer än härligt! Har tidigare inte tyckt att det har varit så kul att kolla på detta men sitter bänkad framför tv:n nu varje match och det är faktiskt väldigt roligt. Ja tur att man kan ändra uppfattning ;)

Funderar stark på att gå till köket och ta mig lite varm choklad (kan vara bland det bästa på vintern) och sedan ta och läsa lite naturkunskap innan det är dags för att sova, hm inget hitt med det där sista men måste tyvärr göras.


Körkorts damer




Två mycket fina vänner tog körkort idag! Massor med grattis till er två! :) ♥

Ge oss en chans, vi är äldre nu




Tisdag och kvällen är väldigt lugn. Ligger i soffan under en filt med vecko revyn i händerna och kollar även lite på handbollen, bra kväll! Borde egentligen plugga lite svenska men nej inte ikväll va? Ne det tar vi imorgon för ikväll har jag verkligen ingen motivation för det utan snart bli sängen för usch så seg och trött jag är ikväll ..


men det finns nåt där som bara måste bli sagt



Stor bildbrist så kör lite ego idag med ..

Då var man ett år äldre och jag hade en väldigt bra födelsedag igår! :)
Många fina gratulationer, paket och ett bra firande på kvällen med släkten och kajsa! Ja tack alla för det! 19 känns inte sådär jätte kul att fylla men bara ett år kvar till 20 som känns lite bättre, gäller att se det positivt :)





Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog



Uppdateringen här är återigen inte den bästa men min inspiration för att skriva är inte direkt på topp just nu.
Helg nu i alla fall vilket är bra och skönt! Bestämde mig för att inte åka upp till backen ikväll utan ska ha en lugn och skön kväll här hemma vilket kan vara skönt. Sitter just nu på rummet och tycker jag hör mamma slå in lite paket ute i köket, hm undra vem det kan vara till? Kanske till en tjej vid namn elin som råkar fylla år imon, hoho spännande ;) Ne men denna helg ser ut att bli väldigt bra tycker jag, gillar det skarpt!

nu kan det vara för sent att säga som det är



Då var man tillbaka i skolan idag och den sista terminen är påbörjad, lite blandade känslor där. Två lektioner idag och de var inte allt för krävande och imon kör vi vidare på en lektion, ja jag gillar denna start. Fick dock reda på att vi har ett prov nästa vecka, känns inte lika kul.
Nehe har inte så mycket intressant att skriva känner jag. Bild från stockholm, vill dit!


Backen med flickorna



Blev en tur till backen idag med dessa flickor, trevligt trevligt!
Är väldigt trött just nu så sängen lockar en hel del, dags att sova sova!
Kort och enkelt inlägg men får räcka för idag .. :)

now I try to tell you that I need you




Två bilder från igår och de är lånade av Elin Johansson

Igår blev det lite fest och kvällen blev bra tycker jag. Kvällen började hos Julia i hultsfred där ett par andra flickor var med och framåt 11 åkte vi till metro. Den största delen av kvällen spenderades inne på puben med fint folk, goda drinkar och dans, ja en bra kväll blev det!
Idag är jag väldigt väldigt seg och det är inte mycket som blir gjort här. Ne att lägga sig i soffan nu framför en film låter inte helt fel och det är nog så min kväll kommer att se ut .. :)

Nya skiiiiidor



Igår åkte jag in och köpte ett par nya skidor, ja härligt! Saknat det där med skidåkningen så nu får min lille snowboard lite sällskap. Åh vill ta på mig dem och susa nedför backen nu men det får vänta tills imon då det förhoppningsvis blir backen.
Men iaf en glad tjej just nu! :)

there's a place for us




Blev backen idag med denna kvinna så en bra dag! Fint väder, bra backe och många skratt, ja det är precis vad som behövs eller vi får inte glömma fikapauserna som också är väldigt viktiga .. ;)
Ikväll blev det lite firande hos den andra Bertilsson familjen då Daniel fyllde år idag så grattis till dej kusin. 

Nehe det var lite kort och enkel information om dagen som egentligen är helt ointressant men men. Nu är det däremot dags för att hoppa i säng för imon väntas jobb på banken så bäst att lägga sig så man är pigg.
Så nu säger jag godnatt ♥

2011-01-01

Jaha då var detta årets första inlägg, känns bra!
Gårdagens firande av det nya året blev riktigt bra! Kvällen började med att vi åkte några stycken till Anton och åt trerätters och runt 10 åkte vi in till Målilla där festen hade börjat. Kom mycket härligt folk så kvällen blev riktigt riktigt bra och det blev mycket dans, god dricka och härliga skratt! Ja kvällen blev mycket bättre än förväntat så en väldigt bra start på det nya året. Var hemma halv 4 i natt ungefär så idag är man väldigt trött och har i stort sett inte gjort något alls utan mest strosat runt.

Sitter just nu och kollar på tv med mamma, ja detta får bli en sån där myskväll! :)

RSS 2.0