HÖSTMARKNAD




Söndag igen och jag har haft en jätte mysig helg. Varit med Richard och i lördags fick jag med mig han till Astrid Lindgrens Värld för höstmarknad och fick med mig två flaskor med god glögg hem, mums!

.....






Några bilder från en bra kväll med flickorna!

Städat och skrivit på ett arbete ikväll så nu är jag ganska så trött och känner mig helt slut i kroppen efter dagens träningspass, kommer sova väldigt skönt. Godnatt ♥

UNDER LÖVEN





Är tillbaka i Växjö nu efter en riktigt bra helg på hemmaplan men det känns ändå väldigt skönt att vara tillbaka här igen. Känns som den här dagen är ganska så fullspikad, måste fixa lite här hemma nu och laga mat innan det är dags för föreläsning mellan 13:00-16:00 och sedan är det träning som gäller, cirkelfys står på schemat idag. Måste också försöka skriva lite på mitt arbete med men det får vi nog spara till kvällen, men nehe dags att sätta fart nu!

TJUGOTREDJE OKTOBER //



Älskade mobilbilder från de senaste veckorna!

Har inte skrivit här på väldigt länge, har haft en så kallad bloggpaus men tanken är att det ska bli ändring på detta nu. Har fått dit en ny design med hjälp av Sandra, tack så jätte mycket!


RSS 2.0