om sanningen ska fram ///

Har haft några dagar ledigt nu och jag njuter verkligen varje minut. Dagen igår var toppen på alla sätt och vis, ja det var en riktig sommardag. Mamma och jag åkte först iväg på dagen och badade och solade och hade det jätte mysigt och på kvällen blev det fotboll och ett dopp i solnedgången med Kajsa, fin dag!





Midsommar del 2




















Midsommar del 1

Nu ska jag äntligen försöka uppdatera lite här och lägga upp bilder från midsommar. Hade en väldigt bra helg på öland tillsammans med ett mycket bra sällskap, ja det var toppen så tack alla!

Bilder från första dagen!




















Remember that we had fun together




Har börjat mitt sommarlov med feber och en jäkla förkylning, inte alls kul .. Skulle ha jobbat idag men blev inget med det och blir troligen inget jobb imorgon heller. För att lätta upp stämningen lite här nu ikväll skickade jag hem två klänningar och hoppas att de kommer hem innan fredag då det bär av till Öland för att fira midsommar!

Den stora dagen!






























Studentveckan del 2

Bilder från tisdag och torsdag!

















Studentveckan del 1

Tog inte bilder varje dag men dessa är från den första kvällen i hesjön!



















Det är över nu ...



Min studentvecka kunde inte ha blivit bättre så tack SPEI08 och alla andra fina personer som har varit med och gjort denna vecka till något alldeles extra, denna vecka kommer jag aldrig glömma ♥

Bilder från veckan och den stora dagen kommer senare!

Jakobs student

I fredags åkte jag till Oskarshamn för att fira Jakob som tog studenten, stort grattis igen! Efter en hel del firande med god mat och en massa paket åkte vi sedan tillbaka till Oskarshamn och där blev det utgång på la scala. En bra dag och längtar väldigt mycket till min student nu!





Bilder från onsdagen!

















ljudet av ett annat hjärta




Livet är bra härligt just nu! Ikväll åker jag ut med ölandsgänget till Lisas stuga för att grilla och prata om midsommar, perfekt!


/////////////////////////////



Har haft en jätte bra dag även idag. Richard kom på förmiddagen och vi har mest legat ute i solen vilket har varit riktigt skönt. Dags för skola imon, sista veckan innan studentveckan och det känns verkligen sjukt men nu ska vi ha det riktigt kul de två sista veckorna!

Solen i ögonen





Kajsa har kommit hem igen och jag är mer än glad! Varit nere hos henne och Simon idag och solat, grillat och spelat kubb. Det sistnämda gick inget vidare för mig och Kajsa men roligt hade vi i alla fall och skönt att ha dej hemma igen din lille skit!

Fina dagar





Dagarna nu har varit väldigt bra då jag har tillbringat mycket tid med pojken min och det har även blivit en hel del shopping. I fredags bar det iväg till Växjö med mamma och farmor och på kvällen åkte jag till Richard där vi grillade och bara tog det lugnt vilket var väldigt skönt. Vi åkte sedan in till Linköping på lördagen med Philip och Sandra och på kvällen blev det återigen grillning med Richard men då hemma hos mig, stor tumme upp på dessa dagar!


Göteborg

Nu kommer det en stor bildbomd från dagarna i Göteborg. Åkte dit med skolan och vi gick på naturhistoriska museet och universeum. Stannade sedan kvar med Lisa, Hanna och Julia och vi gick på Liseberg och shoppade, hade alltså två väldigt bra dagar i Göteborg med tre riktigt fina vänner!



























RSS 2.0