Mitt hjärta blöder



Njuter av att inte ha något att plugga på så har bara tagit det väldigt lugnt ikväll. Nu är allt plugg i skolan över eller har bara en redovisning i tyska nästa vecka men det känns ändå helt okej. Har tagit helg nu och imon åker vi till Göteborg med skolan och sedan stannar jag kvar i Göteborg med Lisa, Julia och Hanna, kommer bli kanon! Dags att gå och kolla min packning igen och se så jag har fått med mig allt!


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.



Humöret är inte på topp idag och det blir inte bättre av att sitta och plugga ekonomi, provet imon kommer gå allt annat än bra men ska bara bli skönt att få det gjort. Har i alla fall skickat in mitt sista gymnasiearbete nu vilket känns väldigt skönt men nu är det dags att gå tillbaka till ekonomiboken och får hoppas på att något fastnar ..

Konfirmation




Uppdateringen här är sämre än någonsin men det kommer snart bli ändring på det när allt i skolan lugnar sig för har varit väldigt mycket plugg nu.

Helgen har varit väldigt bra i alla fall då jag träffade Richard i fredags, konfirmation igår och idag blir det middag hos mormor och morfar och sedan vidare till farmor. Ja det är fullt upp, frågan är bara när jag ska hinna börja plugga på ekonomin som vi har prov i på tisdag ...

/////////////////////////////////





Tog en paus från allt plugg igår kväll vilket var så himla skönt! Richard kom framåt kvällen och vi gick bort till Lovisa och Richard där vi grillade och spelade lite spel, ja det var en riktigt trevlig kväll. Richard åkte nyss hem och nu är det dags för att sätta sig med allt plugg igen ...


Plugg plugg och lite mer plugg ....



Hinner inte att uppdatera här nu då det är mängder i skolan som ska göras så det händer inte så mycket mer nu om dagarna än att man går i skolan, kommer hem, äter, pluggar och sover. Ja så ser mina dagar ut nu och kommer göra det ett tag framöver. Gjorde ett prov idag så en sak mindre, nu är det "bara" två prov, tre arbeten och två redovisningar kvar och detta ska göras på mindre än 2 veckor, hm kul. Sitter med ekonomin nu och är på den där härliga analysen och känns som jag inte kommer någonstans, vill ha den 31 maj nu för då är allt slut!

Söndag




Mår som en prinsessa, ja jäkla vad bra det är nu! Kvällen igår var kanon och fick vakna upp på ett mycket bra sätt med den fina pojken jämte mig, ja livet är mer än bra nu! Men dags för att försöka hitta motivationen till att plugga lite interntionell ekonomi ...


Du är början på nåt nytt och nånting underbart



Pluggat idag och det är ingen hitt en lördag men nu får det räcka. Sitter här nu och väntar på att Richard ska komma och hämta mig så åker vi till honom och tittar lite på gp och har det lite mys, perfekt lördagskväll!


Balen

Nu kommer det lite bilder från balen!



















En dag att minnas

Maybe i know, somewhere deep in my soul



Det är väldigt mycket som ska göras nu så därför är det väldigt dåligt med uppdatering här. Jag längtar tills den sista maj då allt verkligen är över men innan dess är det hur mycket som helst som ska göras och har noll motivation för det så det är ingen bra kombination. Men en positiv sak är detta väder, älskar det! Nehe tillbaka till plugget ...


////////////



Hade en helt underbar helg, har verkligen fått ett riktigt fint minne för livet. Balen kunde inte ha blivit bättre, hela dagen var helt kanon på alla sätt och vis så tack alla för en riktigt bra dag! Bilder kommer framåt veckan för hinner inte nu men det kommer!


We say goodbye but never let go




Har varit fullt upp idag med att fixa det sista men nu är jag redo för morgondagen, ska verkligen bli så kul! Klockan ringer runt sju imorgon och då börjar den långa men grymt roliga och spännande dagen, ja det kommer absolut bli ett minne för livet. Men nu ska jag fortsätta att kolla på twilight, fin kväll!


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting



Lugn dag och det behövdes verkligen. Har fått den där härliga magkatarren igen så blev att vara hemma från skolan idag och bara vila. Ja det är lite mycket nu så då kommer den, men blev som tur var bättre under dagen eller ja har fortfarande väldigt ont men det funkar nu i alla fall. Nehe ska gå och lägga mig nu, är väldigt trött så jag säger godnatt!


som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull




Sitter och kollar ut genom fönstret nu och det är ingen vacker syn, massa snö ...  Snö i maj, vad är detta? Bara det är fint väder på lördag i alla fall då det är dags för balen, längtar massor nu och börjar även nästan bli liiiite nervös. Mycket att fixa denna vecka och igår ringde de även och sa att jag skulle få vara  med i "modell för en dag" i Oskarshamn i helgen så ska försöka få in det också, mycket nu men roliga saker så jag gillar det!


RSS 2.0