I was born this way




Måndag och ny vecka och den ser ut att bli fullspikad med plugg och UF-mässa. Det sista ser jag fram emot, ska bli riktigt kul och lite spännande faktiskt så det kan nog bli fin fint. Men nehe borde inte sitta här utan måste istället skriva på mitt svenska arbete som ska vara inne på torsdag så antar att det är lika bra att skriva på det och få det gjort ...

gör vad du vill på ditt eget sätt



En liten gruppbild på alla från igår och den är lånad av Elin!

Kvällen började igår hos Emmy för att fira henne och det bjöds på god mat med ett trevligt sällskap. Kvällen fortsatte på Chaplin där jag hade det helt okej, haft det roligare där men det var som sagt helt okej och det var tack vare ett fin fint sällskap!
Idag har jag varit riktigt seg, ja verkligen helt slut. Men en väldigt lugn dag så ligger bara och slöar framför tv:n nu som varje söndagskväll, gillar dessa kvällar.

här står jag igen, det är inte första gången



Har varit lite dålig uppdatering här nu de senaste dagarna men har mest legat i sängen/soffan och kollat på film och levt på panodil och halstabletter. Ne lovet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men mår bättre nu så jag hoppas på att jag kommer må ännu bättre imon så det kan bli lite party party med flickorna, ja hoppas hoppas!

Nehe ska fortsätta mitt lilla fredagsmys med familjen nu :)


Sjuk, igen ...

Okej vad är det med mig och min kropp just nu? Jag brukar inte bli sjuk särskilt ofta men nu vet jag inte vad som har hänt, för bara två veckor sedan låg jag hemma hela veckan i sängen och hade influensa och nu var det dags igen. Vaknade inatt med feber och frös så sjukt mycket och det slutade med att jag förutom sovtröjan fick ta på mig strumpor, byxor, en stor tjock kofta och en filt när jag sov. Var dock inte lika kul sen när tabletten började ge resultat och jag istället blev kokhet och då skulle av med allt detta .. Så har troligen fått influensa igen och denna gång har Emil med fått det så ligger hemma nu och bara tar det väldigt väldigt lugnt. Var tänkt att jag skulle jobba nu imon och på torsdag på banken men imon blir det inget jobb i alla fall får väll se hur det blir på torsdag. Åhh börjar bli så trött på detta ....


Take a bite of my heart tonight

Skönt väder idag så har passat på att vara ute en hel del, härligt! Efter backen blev det en promenad och en tur till farmor med familjen, ja tycker dagen har varit mer än bra! Nu väntas en bra söndagskväll i soffan framför tv:n, känns bra och humöret idag är mer än på topp. Gillar det verkligen!




Söndag //

Varit i backen idag med Kajsa, var ett bra tag sedan jag var där så det var riktigt kul att få åka lite idag. Backen var väldigt bra och solen sken med bara ett par minusgrader, perfekt! Okej Kajsa lyckas slå till mig två gånger med stavarna i mitt huvud för att hon ska skydda sig mot solen, hm ja gillar dej med du ... ;) 

 


somliga ljus brinner aldrig ut

Lov nu och det är så skönt! Har varit fullt upp sedan jag slutade igår då det blev jobb direkt efter skolan mellan 14:30-21:00 och idag blev det en tur till Växjö. Blev en del inköp idag som en kavaj, jeans, två linnen, leggings , tröja och fyra ringar (vet jag är ringtokig). Men en bra dag och kvällen blir lugn! :)





Stort grattis!



Idag fyller Emmy år, massa Grattis till dej! Hoppas att du får en fin fin dag fina vän! ♥


////////////




Väldigt trött just nu och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig redan nu men det går inte. Matteprov imon vilket innebär massa plugg, blir dock inte så mycket plugg just nu som det borde vara men får ta fram matteboken snart igen och kolla igenom allt.
Fick hem min studentmössa idag med, mer än härligt! Så kul att äntligen få se den och den satt som en smäck, ja riktigt nöjd. På torsdag är det exakt fyra månder kvar, verkligen ingenting och tiden fram till det kommer gå så extremt fort! Ja dagen som kändes så långt borta börjar verkligen närma sig nu.

Nehe då var det kanske dags för att plugga lite matte igen ...

Valentine's Day



Alla ♥ dag idag som nog de flesta vet. Vet inte om det känns sådär jätte speciellt men lite mys är det i alla fall och har haft en bra kväll. Även gått emot mitt lilla förbud mot onyttigheter, men hade ett litet undantag vid "speciella" tillfällen och tyckte att denna dag var lite speciell så fick bli lite choklad. Märktes dock att man inte ätit det på ett tag, lite smått illamående nu.

Nehe dags att skriva klart det sista på filosofin..

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd

Måste säga att jag verkligen gillar söndagskvällarna. Sitta i soffan framför en massa bra på tv och bara ta det lugnt, ja jag gillar det. Tråkigt nog är jag fortfarande inte riktigt frisk, har istället fått en riktigt jobbig förkylning nu. Blir i alla fall skola imon, behövligt för missade en del förra veckan så under denna vecka kommer det bli fullt upp. Men bara denna vecka kvar och sedan tar vi lite lov, mer än skönt.

Finns inte så mycket mer att skriva, helgen har varit lugn som resten av veckan (därför en väldigt dålig uppdatering). Ska bli skönt att få komma ut lite imon och träffa lite folk igen, att gå hemma en vecka gör en verkligen rastlös ..


I know it's not much but it's the best I can do



Cypern - Längtar tillbaka ♥

Ligger fortfarande hemma och är sjuk och börjar bli väldigt trött på det. Har troligen fått någon influensa men febern är inte lika hög idag i alla fall så det är skönt men hoppas på att den är helt borta tills imorgon. Men har egentligen inget intressant att skriva för händer som sagt inte speciellt mycket nu om dagarna utan blir mest att ligga i sängen eller soffan och kolla på film. Låter ganska skönt att endast ligga och kolla på film men lovar, sååå tråkigt! Speciellt när man ena stunden fryser så man skakar och i nästa sekund svettas som bara den.. Men men känns som sagt bättre idag och det går mot rätt håll och det gillar vi!

Inget roligt inlägg men en liten uppdatering i alla fall .. :)

sjukling

Ingen skola idag utan stannade istället hemma i sängen och där har jag tillbringat den största delen av dagen med lite film och sovit en hel del. Är allt annat än pigg just nu, huvudet, öronen och halsen värker som bara den, verkligen ingen hitt. Ska snart gå och krypa ner i sängen igen och försöka sova och hoppas på att det är bättre imon. Har studiedag imorgon i alla fall vilket känns väldigt skönt.

Nehe dags att försöka få i mig lite mat innan det är sovdags.


Hur lämnar man den man älskar? Jag kommer aldrig att förstå



Ligger nerbäddad i soffan under en filt med en kopp varm choklad och kollar på oc, fint. Jobbat idag på förmiddagen, känns bra och kvällen ser ut att bli lugn. En bra och fin söndag helt enkelt!

Har inte så mycket att skriva om men dags att fortsätta på tyska arbetet, ingen hitt men måste göras.

Oskarshamn en fredagskväll





Blev en spontanresa till Oskarshamn igår med Lisa, sådana grejer måste man bara gilla. Åkte i alla fall och hejade på Jakob när Oskarshamn mötte Rögle, var en bra match och blev vinst för Oskarshamn med 5-1 med, så härligt! Tur att det var en bra match i alla fall med det inträdet, vi hade inte riktigt räknat med det priset fast kanske får skylla oss själva när vi valde de platserna men ibland måste man ju lyxa till det hehe. Personen som sålde biljetterna tyckte nog att jag var en aningens jobbig med då jag var lite väl petig med platserna hehe, men vad tusan måste ju sitta bra när man ska kolla ;)
Efter att ha traskat runt på Maxi för att låta tiden gå medans vi väntade på Jakob och med en hungrig Lisa som inte fick sin mat på sibylla som jag lite klantigt råkade ordna blev det i alla fall mc donalds och efter det bar det iväg till en pizzeria med Jakob och några vänner till han. Okej nu åt vi inte både pizza och mc donalds utan var bara med som sällskap ;)

Men en väldigt bra kväll måste jag säga! :)

väskan är redan packad Men jag vill inte gå



Har tillbringat en stor tid nu med mina tyskaböcker, ingen hitt men nu är översättningen äntligen klar, härligt! Men frågan är vad man ska hitta på nu? Ingen mer är hemma förutom jag och hunden som just nu kommer och bär på sin lilla nalle hehe, söt är hon ibland.


Onsdag 2/2

Trött som bara den är jag men kämpar med att hålla ögonen öppna för att översätta en tysk text, inget vidare när ögonen knappt håller sig öppna kan jag meddela. Såå sugen på lite choklad med, en kladdkaka skulle absolut inte sitta fel just nu, nej verkligen inte. Försöker istället få bort sötsuget genom att äta lite frukt men det fungerar verkligen inte bra, chokladsuget är fortfarande kvar precis lika mycket som innan .. Ikväll blir det lite träning i alla fall, verkligen skönt! Är verkligen sugen på ett jobbigt och svettigt boxercise pass, inte på mitt bästa humör just nu heller så kan vara bra med lite träning för att få "rensa ut" lite jobbiga saker och lite boxercise brukar vara en bra metod :)

Okej nu har jag försökt komma undan med denna tyskabok ett tag men nu är det dags att återgå till översättningen ..

When you try your best but you don't succeed



Första februari, redan? Ja tiden går verkligen fort. Bara 4 månader och 16 dagar kvar till studenten, ser fram emot det och tiden framöver för det kommer bli så grymt kul!
På tal om annat så är jag väldigt trött på denna snö just nu och jag längtar verkligen till våren och sommaren, vill ha sol och värme!

Nehe dags att sluta skriva och istället ska jag gå och lägga mig, godnatt ♥


RSS 2.0