Kan inte tänka, jag står bara här och ler



Valborg idag och många som ska festa nu ikväll och även dra till Skirö men inte jag, nej det blir en myskväll istället men låter så mycket bättre enligt mig just nu. Inte alls festsugen så blir bättre att bara ta det lugnt men hoppas att ni alla som ska ut får det riktigt kul och Kajsa glöm inte hamburgaren .. ;)

Vi kommer alltid ha paris



Var på företagsgala igår med företaget så var fullt upp hela dagen med att först få upp montern och sedan var det gala på kvällen, trevligt måste jag säga och grattis till datorhjälpen som tog hem vinsten.

Varit en sväng i Vetlanda idag och fick med mig en tröja och ett par jeans hem, finemang. Men annars har dagen bestått av att fira pappa så har ätit gott och haft det väldigt bra och mysigt med familjen, sånt gillas.


Grattis



Idag fyller min fina pappa år så ett stort Grattis på födelsedagen!
Älskar dej!

Du undrar vem, Vem om inte du



Då var det sista boxersicepasset gjort, känns väldigt tråkigt för det är en sak som jag tycker är väldigt roligt men får försöka hitta något annat nu. Men jobbigt pass ikväll (som vanligt) så sitter i soffan nu och tar det väldigt lugnt framför tv, lite massage hade absolut inte suttit fel just nu känner jag..


Myskväll i lisas sommarstuga












För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva




Tre små bilder från de två senaste dagarna!
Bilderna visar vad som har hänt så behöver egentligen inte säga så mycket mer om det men blev en vinst i seriepremiären mot Rödsle, härligt tjejer! Åkte iväg till frisören igår med och färgade om håret vilket verkligen behövdes så nu känns det finemang igen så nu är jag helt redo inför balen, eller nja nästan i alla fall.

You promised me




Två bilder från igår när vi spelade lite fotboll.

Helgen har varit helt kanon på alla sätt och vis så fick en riktigt bra start på detta lov. Ska alldeles strax hoppa in i duschen för idag väntas det seriepremiär i rosenfors och det ska bli riktigt kul att se, kom igen nu tjejer!


En kyss att bygga en dröm på



Har haft en väldigt fin dag ute i solen idag med, tokälskar detta väder! Ikväll får vi lite gäster så grillningen är på gång och hungrig som bara den är jag men snart så är maten klar, finemang!

Glad påsk



Fick ett litet påskägg i år med, ja man blir aldrig för gammal för det. Men glad påsk allesammans! Nu ska jag öppna locket på det lilla ägget och mumsa i mig lite härligt godis.

Gårdagen




Bilder lånade av Elin!

Fick påsklov igår och det firades med lite festligheter på metropol med fina vänner. Började kvällen i Hultsfred hos Julia med fint folk där det var riktigt trevligt och resten av kvällen på metropol var sådär men helt okej så en bra start på lovet.

Grymt härligt väder idag så har legat ute i solen nu ett bra tag och bara slöat, älskar lov!


Studentklänning



Klickat hem en studentklänning nu så jag hoppas att denna blir bra!

talking to the moon




Två bilder från en superhärlig måndag!

Kunde lägga mig en sväng ute i solen i eftermiddags och det var riktigt skönt och det bästa är att det ska fortsätta så resten av veckan med. Körde sedan Kajsa till fotbollsträningen och man blir verkligen sugen på att ta på sig fotbollsskorna igen och spela lite när man sitter där och kollar och speciellt ikväll när vädret var kanon!



/////////////

Hemma från skolan och hade endast en lektion idag, väldigt fint! Blev inte så mycket uppdaterat i helgen då dagarna blev lite mer uppbokade än vad jag hade trott. Igår blev det bland annat en spontan utflykt till Linköping som blev riktigt bra så ett stort plus till denna helg! Humöret är mer än på topp just nu så denna vecka känns väldigt bra och bara tre dagar kvar sedan är det lov, ja det är väldigt bra nu.

Nehe jätte fint och härligt väder så ska ge mig ut i solen nu :)

Fin lördag




Varit i Växjö idag och hämtat balklänningen och fixat det sista inför balen som är om exakt tre veckor idag, spännande. Hann även med att springa en sväng på stan och blev lite inköp även där och fick även med mig en iPhone hem efter mycket velande men är verkligen nöjd nu. Så en väldigt bra dag i Växjö och kvällen kommer fortsätta lika bra med lite grillat och andra trevliga saker, en väldigt fin och bra dag!

Just say everything is alright




Bra dag och blev visst ledig idag, fint! Skippade min långa sovmorgon som jag skulle kunnat ha haft idag och gav mig istället ut på en powerwalk i solen vid halv nio vilket var riktigt skönt! Åkte sedan in med bussen för att gå på min enda lektion men när jag närmar mig Järnforsen så får jag ett sms av Lisa om att lektionen har blivit inställd, så var bara att hoppa av så fick mamma komma och hämta mig. Var efter det uppe och hälsade på mormor och morfar en sväng, trevligt trevligt. Dagen har alltså varit väldigt bra än så länge och hoppas och tror att kvällen blir det med!

nu är det gjort ..

Har skickat in min ansökan till högskolan nu och vilken lättnad. Nöjd över mina val och på plats ett blev det tillslut personal och arbetsliv i Växjö och det känns väldigt bra. Får se hur det blir till hösten om jag pluggar vidare direkt eller inte men nu har jag i alla fall sökt ett par olika program. Tror det blev sex olika och de flesta blev i Växjö men sökte också till Kalmar, Jönköping och Linköping så nu känns det väldigt skönt!


It's time you had the talk



Varit ute på en powerwalk i solen och det var riktigt härligt! Har också sett årets första orm för min del och inte nog med det, jag höll också på att kliva på den. Ja ni kan väll gissa hur det hela slutade, flög upp i luften, skrek och sprang iväg med full fart, hm tur att ingen såg mig .. Mötte också doften av grillat ett par gånger och såg även flera barn springa runt med glass i handen, hm det är sånt som man inte vill ta del av när man är ute och går och försöker vara duktig. Det hela blir så mycket jobbigare då .. Men ja förutom orm, doft av grillat och glassar överallt så tycker jag promenaden var härlig ;)

i wake up in a dream




Kunde ta bussen hem vid 13:00 idag och vädret är kanon, sicken toppendag! Filosofiprovet är också gjort och ja det var ganska konstigt (som vanligt) men får hoppas på det bästa, skönt att ha det gjort nu. Har suttit ute i solen och pluggat lite smått och ska nu ge mig ut i solen igen, älskar våren!

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän

Mår väldigt väldigt fint! Dagen igår blev mer än bra och kvällen kunde inte ha blivit bättre så en väldigt bra lördag. Många har sökt in till högskolan nu i helgen, måste med göra det nu en dag. Måste bara komma på i vilken ordning jag ska söka allt i men blir antingen att jag söker imon eller på tisdag så måste ta mig en funderare..

Dags att börja plugga lite på filosofin nu så jag kan åka och kolla på lite fotboll sen i eftermiddag med Kajsa.

solen i ögonen




Hm, håret ser lite rött ut på den första bilden men aja.

Härlig dag! Suttit ute i solen nu och pluggat lite på filosofin, älskar detta väder och att våren äntligen är på gång på riktigt nu! Detta kommer att bli en riktigt fin lördag, ska ner till farmor om en timme och fira henne lite då hon fyllde år i veckan och det betyder väldigt god mat och lite tid med släkten.

Ska plugga lite till på filosofin nu för kommer inte hinna med något mer plugg idag.

Myskväll



En lugn och skön fredagskväll eller ja hela dagen har varit ganska lugn men kände att det var behövligt. Tog en lång och härlig sovmorgon, storstädat rummet och skrivit ner anteckningar till filosofiprovet så har gjort lite nytta med. Humöret är på topp nu och helgen kommer att bli mer än bra, ja väldigt bra!

Nehe ska fortsätta kvällen nu med lite film med Emil, fint!


But the secret is still my own



Trött i kroppen nu men det känns bara skönt för man vet att man gjort något bra. Lite sliten i kroppen sedan boxersicen igår som man alltid är dagen efter och idag var Lisa och jag och simmade efter skolan och det slutade med två kilometer. Borde försöka simma oftare för jag gillar det verkligen. Det är skönt och ger en väldigt bra träning också, dock lite långtråkigt ibland när det bara är fram och tillbaka men antar att man får stå ut med det.

En väldigt härlig sak är att jag tar helg redan nu, mer än bra!

You know how the time flies



Sitter och övar på mitt tal i svenska c som jag ska ha imorgon, kan det ganska bra nu men kommer att få öva lite till nu ikväll så det verkligen sitter. Ska snart ner och träna boxersice med Lisa, sugen på att träna nu ikväll känner jag och hoppas på ett riktigt roligt pass! Nehe dags att byta om nu och kanske försöka hinna öva på svenskan en gång till.

Someone like you



Mitt H&M paket som hade kommit hem idag gjorde min dag så mycket bättre. Ska nog skicka tillbaka ett par skor som inte satt så jätte bra men annars var allt perfekt så vill bara kunna använda det nu snart! Blev i alla fall en jumpsuit och två bikiniöverdelar, ja blev inte jätte mycket men är nöjd. Men ingen toppen dag idag, nej trött tjej som sitter här men myskläderna är på och det blir en lugn kväll med lite plugg.

Söndagsmys



Krypit ner under täcket, tänt ljus och ska nu se på film. Jag gillar dessa söndagskvällar!

in your head



Jag erkänner, jag är väldigt dålig på att skriva här nu och det är dåligt med nya bilder med..

Skrev högskoleprovet igår vilket verkligen inte är någon hitt men nu är det gjort iaf och jag hoppas att jag slipper göra det nu på ett tag. Ska om en stund iväg till mörlunda för att kolla på fotboll med Kajsa, ska bli riktigt kul! Om jag ska vara ärlig så saknar jag fotbollen lite ändå nu, hm kanske skulle börja igen .. Ne men saknar stämningen i laget och alla fin fina flickor, men ja vi får väll se hur det blir med spelandet i år. Ska i alla fall åka och heja på dem nu och jag håller tummarna för en härlig seger!

RSS 2.0