Le det där leendet och jag är din för alltid

Vilken lugn och skön kväll detta blev, precis vad som behövdes känner jag. Men har varit ute på en promenad och nu sitter jag och ska kolla igenom matten lite tills imon som vi ska redovisa, kommer nog gå bra. Försöker också komma på lite låtar som jag vill ha på en skiva till bilen, haha nu måste det finnas bra musik när jag ska åka ;)

Sååå sugen på att festa imon med nu, först var jag det men sen nja då bestämde vi oss för att strunta i det men nu är jag jätte sugen! Men aja kanske tar en tur imon så får vi se vart man hamnar ;)



Några skedar av detta gottar jag mig med lite nu till pluggandet, mumma säger jag bara!


Jag saknar att ringa dig när livet är upp och ner

Trött men på ett väldigt bra humör :)
Körde till skolan idag med full bil och även hem haha, men så kul att äntligen kunna köra själv! Fick gå upp halv 7 trots att jag hade sovmorgon och köra mamma till jobbet så jag kunde ta bilen eftersom pappa hade den andra, men helt klart värt det trots sovmorgon. Fick sova lite till innan jag skulle till skolan, sen hem och hämta mamma igen så ja mycket körande idag men det gillar jag :D



Blommor som jag fick igår av mormor & morfar, fick även pengar, presentkort och lite annat smått och gott av familjen och så :D

körkort !!!



Fy satan så lycklig jag är nu!
Detta var precis vad jag behövde nu när det är så mycket runt omkring en men detta lyfte upp det hela :D
Men kändes konstigt när jag satte mig i bilen och åkte iväg själv till träningen eller ja halva sen fick jag upp kajsa i målilla ;) Men satan så skönt det är nu, om jag kunde skulle jag göra en bakåtvolt men det kan jag inte så skiter i det ;)

Men ett stort grattis till den andra Elin som också tog körkort idag :D

I'm about to lose control and I think I like it

Måndag och en mycket skön sådan!
En lektion och sedan eget arbete resten så ja väldigt skönt, hem och ta en sväng förbi farmor och där bjöds det på fika, mumma! Nu kom jag precis upp från ett varmt bad med musik spelandes i bakrunden tillsammans med lite ljus, ja såna stunder gillar jag och kände att jag behövde det.
Min hals känns också bättre idag som tur är men fortfarande inte bra men det går framåt vilket är skönt :)



Ge mig sommar nu ♥


Beställt från H&M


Beställde hem lite grejer från H&M, detta gillar jag!
Dessa bikinis fick det bli, kunde inte riktigt bestämma mig så ja det fick bli alla tre eller ja 2,5 ;)
Så nu väntar jag bara på att solen och värmen ska komma men får nog kanske vänta ett tag till men redo är jag nu iaf :D

vad är det då som gör att jag är kvar fast jag sagt att jag ska gå


Photo; weheartit

Dagen känns lite små seg sådär men har städat rummet iaf så nu kommer jag fram igen, underbart!
Men ja dagen känns så bra, lyssnat på massa musik som ger mig en sådan sommarkänsla och det gör att jag smider en massa planer inför sommaren med mina vänner hoho! Jag längtar verkligen till tusen nu!

Sugen på att ge mig ut och springa en runda, men icke måste sitta inne och vila halsen. Det är då typiskt när man känner det där suget så går det inte för det är inte så ofta jag känner mig sugen på att ge mig ut och springa får mer tvinga mig ut ;) Men får ta det senare i veckan och hoppas på att jag kan träna på tisdag!

Ne ska fortsätta med att göra lite nytta eller kanske bara slöa?
Hm ja det återstår att se hur det blir med det ;)



you make me wanna listen to music again

Denna dag känns väldigt bra på något sätt, sovit så jäkla bra i natt och vaknade med ett härligt humör haha! Fast halsen fortsätter att krångla så ingen match, så ja det är ett stort minus men säsongen har ju bara börjat fler matcher kommer men första matchen är ju alltid den första ;)

Men ja ska försöka att plugga lite idag trots att det tar emot något enormt men ja antar att jag är tvungen, men snart lov fy satan så skönt! Borde också försöka städa upp lite på rummet för ja det går knappt att komma fram, kläder överallt. Säger som Kajsa sa: Jaha det är såhär ditt rum ser ut egentligen. Hm japp och nu är det nog värre än den gången så borde kanske plocka i ordning lite ;)



Slänger in en bild på min fina vän (plugghästen) Lisa :D
Tycker allt att vi ska ha en sån där myskväll snart med massa trevligheter, måste planera in en dag på lovet nu alla :D

sick

Ingen rolig dag detta precis, min hals värker som bara den och huvudet tror jag sprängs snart. Inte sovit ett dugg i natt och har inte fått i mig någon mat sedan igår eftermiddag, hm bra detta!
Föröker ta lite halstabletter men det går knappt det heller och lite varm chokladmjölk men det går inte att svälja så den hinner kallna innan jag har fått i mig allt, haha vilka problem det finns.

Jag känner att matchen imon ligger risigt till, om det är såhär så kommer jag troligtvis inte kunna spela men jag ska vänta ett tag till och försöka friskna till :)
Nehe nu kommer mamma snart hem, kanske skulle man be om lite glass då eftersom det ska vara bra mot halsen! Det finns vissa fördelar med att ändå hehe.

Men nu blir det att hämta ännu ett glas med varm choklad, mumma!
Hoppas bara att den inte hinner kallna ;)

Maybe this is not the end

Dålig uppdatering men denna vecka har det varit mycket. Men idag hade vi inga lektioner så fick helg en dag tidigare, uppskattas verkligen!
Den lediga dagen slutade med att mamma och jag åkte in till Växjö och det blev en riktigt lyckad mor och dotter dag! Gå på stan i ett jätte härligt vårväder där de flesta gick runt i bara tröjor och åt mjukglass, ja det kändes verkligen bra bara av att se det haha! Nu är det vår wii!
Ne men hade en jätte bra dag, åt på kina och kom hem med lite nytt till garderoben men det orkar jag inte ta bild på denna gång.



Nehe kvällen blir nog lugn tror jag, ska lägga mig och kolla på tv eller kanske hitta på något med Emil. Mamma & pappa åkte iväg till puben med några så ja får tillbringa kvällen med bror men inte helt fel eller okej han är inte så rolig för han spelar bara tvspel men kan alltid försöka få han till något annat eller göra honom sällskap :)


Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick



Ne nu får det räcka för ikväll, pluggat en massa körkortsteori och läst lite engelska.
Nu längtar jag bara efter att få krypa ner i sängen och lägga huvudet på kudden och lyssna på lite bra musik innan man somnar, så skönt!

En nackdel med morgondagen är att jag inte har den första lektionen eftersom jag är klar med kursen men kan inte åka med nästa buss för då missar vi en annan lektion, lite små surt men här ska vi inte deppa.
Får hitta på något annat den stunden, tror den tiden kommer gå väldigt fort eftersom vi alltid har en massa att prata om mina små filurer och jag :D

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och med detta säger jag godnatt ♥

We might get a chance to talk and talk might lead to dancing


Photo: lelove

Sitter just nu insvept i mitt täcke med mjukiskläderna på och försöker få lite värme efter cykelturen hem i regnet. Men det får gärna regna hela kvällen så denna snö försvinner nu, invige cykeln idag så nu laddar jag inför våren men känner att det är pågång nu iaf ;) 
Men tanken var att jag skulle tränat ikväll men ja det sket sig, får försöka på torsdag. Detta är riktigt illa nu, är jätte sugen på att spela men ja tiden finns inte nu men snart så.

Nehe ska försöka göra lite engelska och även körkortsteori, tumme ner!
Jag vill hellre gå och lägga mig i ett varmt bad just nu men tända ljus och bra musik, åh det låter toppen men not today.



promenix med kajsa

Idag är det en riktig slappdag för mig, strosat runt i mjukiskläder hela tiden och bara legat och latat. Men ja har pluggat med så lite nytta har jag gjort, sedan gick jag ut och gick en sväng med Kajsa.
Förstår inte att våra promenader tar en sån tid jämt haha, eller jo kanske. Jämt en massa att prata om och det är allt mellan himmel och jord och sedan blir det en jäkla massa annat som dyker upp på vägen speciellt när kameran är med som den var denna gång ;)





Ja har en massa fina bilder med en massa fina miner och Kajsas öppna mun ;)
Du är bra du min vän ♥

DEN DÄR BLICKEN SOM FÅR MIG UR BALANS

Lugn lördagskväll, så skönt!
Jobbet gick bra och tiden gick väldigt snabbt så skönt det, men ja inte för att jag otrivs för det gör jag inte. Tycker det är väldigt kul, man känner att man gör något bra genom att man får hjälpa andra :)
Men nu är mjukiskläderna på och ligger i sängen och har kollat på män som hatar kvinnor som gick på tv nu ikväll, åh dom filmerna är så bra!




Happy Girl

Skrev inget igår men hade fullt upp hela dagen. Var och gjorde halkan i Eksjö och satan så kul det var, finns en liten rallybrud där inne långt långt inne haha! Så nu är jag klar med allt, eller ja uppskrivningen och uppkörningen är kvar men det är nära nu :D

Kvällen fortsatte sedan med teaterpremiär och ni var riktigt duktiga alla, det var riktigt bra! Och attans jag lyckades inte psyka dej kajsa, hm jag lyckas en annan gång ;)
När det var slut var det bara att åka hem och byta om så kom Jakob & Johanna och hämtade mig så åkte vi till Målilla för att fira Martin och Markus som fyllt 18. Hade en trevlig kväll/natt men ja idag är jag helt slut efter veckan så ska bara ta det lugnt fast ska jobba ett par timmar ikväll dock men det går nog bra :)

Förövrigt så mår jag jäkligt bra idag trots att man är lite sliten men ja nu känns det förjäkla bra måste jag säga så tummen upp på det :D



Såhär tillbringar jag min eftermiddag just nu, en riktigt bra en :D


Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid

Helt slut just nu, suttit och pluggat teori hela dagen men är klar nu iaf så skönt det.
Imon blir det även sovmorgon och sen ska jag köra halkan, kommer nog bli riktigt kul :)

Nu ligger jag bara i sängen, mjukiskläderna är på, musik spelas och jag har det bara jäkligt skönt men känner att det får bli sängen tidigt ikväll eller ja kan ju försöka iaf.
Sugen på att ändra bloggen med, men ja jag ska klura lite till sen överlämnar jag det till någon annan för jag förstår mig inte riktigt på sånt där eller ja jag har inte orken till att försöka förstå ;)



Bjuder på denna, tror det är ifrån någon av Biffens partyn men vet inte riktigt.
Men känner mig lite som på bilden, lite knas trots att jag är trött som ja jag vet inte vad :D
Och på tal om partyn, jag är sugen! Fårse om det blir lite nu i helgen, det återstår att se :) Ne nu ska jag ta mig något att äta, magen börjar protestera lite nu, så bäst att lyda!

Please let me know

Jag är verkligen helt slut nu när jag kommer hem om dagarna men kanske inte så konstigt. Intensivkursen är verkligen jätte bra, lite tråkigt bara att jag är själv för den andra hade hoppat av så ja, tanken var att jag skulle bo där i veckan men nu kommer mamma och pappa och hämtar mig istället :) 
Annars flera körlektioner varje dag och en massa teori men klar med körningen för veckan nu så imon blir det bara teori och på fredag halkan.

Men jag fasar för allt plugg som jag måste ta igen men ja det är väll bara att försöka antar jag och göra det bästa :)
Vill träna med, vill spela fotboll! Men jag hinner inte och är rädd för att jag inte gör det nästa vecka heller för allt plugg men ja det återstår att se.



Bild från i somras (digitalkameran) så kanske inte den bästa men ja det duger
Ge mig sommar nu!
Vill inte ha denna snö mer nu utan sommaren 2010, känner att denna kan bli riktigt bra men ja det säger man kanske varje år. Men ja denna kommer bli det, körkortet och 18 ja mycket bättre :D

Haha min solstråle


Jag har ont i magen av skratt!
Såna här fina bilder får en på topphumör men jag vet att jag kommer få igen detta men det struntar jag i ;)
Det är ju inte konstigt att man tok gillar denna flicka, eller kanske det de är? Haha
Många säger att vi är lika, min lilla tvilling men ja ibland önskar jag kanske inte att vi var det om vi kollar på dessa bilder haha skojar Kajsa!
Längtar till sommaren då alla våra äventyr börjar igen och i år blir det ännu fler, då kan vi sticka iväg vart vi vill :D

it’s just hurting me so

Denna dag har varit helt fullspikad.
Åkte först in till Vetlanda och körde en massa med pappa, sedan hem och plugga teori, packa och ja allt sånt där. För det är nämligen dags för intensivkursen till körkortet imon så inga studiedagar för mig inte utan blir en massa körning och teori plugg. Är lite nervös nu måste jag erkänna men det kommer nog gå bra :D

För övrigt så är det en hel del tankar och funderingar just nu ..
Men ja får försöka att koppla bort det denna vecka, men känner att jag mest hade varit hemma nu men ja kanske får lite annat att tänka på med nu när jag kommer bort :)



Känner ett litet sug efter att dansa loss lite och vad passar då inte bättre än en bild från förfesten hos Emmy! Får hoppas på lite party till helgen :)


Myskväll

Min lördagskväll blev riktigt bra tycker jag.
Har strosat omkring i mjukiskläder hela dagen, så skönt! Tog sedan ett varmt bad ikväll med bra musik som sällskap och sedan kollade jag på melodifestivalen med mamma och pappa med god mat tycker också att vi fick en bra vinnare :)
Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på mamma mia, att jag aldrig får nog av den filmen. Men jag är på ett sådant filmhumör ikväll, en mysfilm helt enkelt. Tänt massa ljus på rummet nu med så ja jag trivs som fisken i vattnet nu.





Bowling - Vetlanda

Dålig uppdatering här som sjutton nu!
Men tiden har inte funnits denna vecka men igår åkte jag med ett stort härligt gäng till Vetlanda och bowlade, åt medelhavsbuffé, lite dricka på det och mc donals ;) Ja en jäkligt bra kväll var det och jag hade så jäkla kul, detta måste vi göra om!
Men istället för att skriva om kvällen så kommer en massa bilder istället :D













Detta får räcka, fick mängder av bilder men ja nu får det vara bra ;)
Men tack alla för en otroligt bra kväll, jag hade så jäkla kul!
Så glad att jag har er alla, och detta måste vi göra om ♥

In my head

Värsta dagen är över i skolan och också provet i psykologi, nu kan man iaf stryka en sak ur listan men det är mängder med saker kvar.
Det är dålig uppdatering här nu men det beror på att det är så mycket nu, massor i skolan och plus körkortet med så ja jag orkar inte skriva en massa.

Men ett stort GRATTIS till Jakob som tog körkort idag, du lurade mig riktigt bra där du ;) Tog en tur med han idag och ja det kändes lite konstigt att åka med sin kusin själv i en bil haha! Men snart gör jag dej sällskap och då jäklar ska vi köra!



En bild på mig och min fina vän :)


Here I stand again, wondering what to do

Dålig uppdatering i helgen men har inte haft tid och inte orkat heller om jag ska vara ärlig.
Igår blev det att ta en fikasväng till backen med Kajsa, trevligt som alltid. Sedan tillbringade jag min eftermiddag hos mormor och morfar, de bjöd på mat och lite och ja en hel del musik haha fullt ös var det ;)
Kvällen var emil och jag ensamma hemma eftersom mamma och pappa har varit i göteborg i helgen så fick bli en mysig syskonkväll med matlagning och lite, det gillar jag.
Ja dock slutade kvällen/natten inte på det sättet jag hade hoppats på men antar att det inte alltid blir som man vill, men ja även det löste väll sig :)

Idag sovit sovit eftersom natten inte gav så mycket sömn, sedan pluggat, övningskört och kvällen ska jag tillbringa framför min tv och kolla på wallander :)
Ja så en helg med både plus och minus, men den har varit bra ändå.



Nu säger jag som Kajsa, ett helt onödigt inlägg som bara säger vad jag har gjort och vem bryr sig om det egentligen men aja nu har jag uppdaterat iaf ;)


Love is a magic word

Ingen skola idag, magkatarren fortsätter att krångla men nu har jag fått andra tabletter så det gör inte lika ont nu som tur är.
Men ja tog en lång sovmorgon eftersom jag sovit riktit dåligt i natt sen kom mamma hem från jobbet och skulle åka till växjö för hon behövde kläder och ja jag hängde på trots att jag hade ont, inget stoppar mig från att åka till växjö ;) Åkte ungefär vid 2 med mamma och pappa och jag körde in, gick super! :D
Tanken var att jag skulle hänga med för att få köra eftersom jag behöver träna nu innan jag ska iväg men ja kom hem med ett par påsar ändå och det kunde blivit mycket mer kände jag, hittade mycket fint :)



Detta blev iaf mina inköp, vårkläder mumma :)

* En skjorta
* Jeans
* Två linnen
* Väska
* Jeans jacka
* Två nitarmband
* Öronhänge

Ja jag tror att detta var den bästa medicinen jag kunde få, hehe ne kanske inte men det känns bättre nu iaf inte lika ont ;)
Men nu väntas en lugn hemmakväll, ska upp och hämta Emil & Daniel vid backen nu sen blir det god mat och mys framför tv :)

Torsdag

Torsdag och det innebär att det bara är en dag kvar sen helg, så skönt!
Denna vecka har verkligen gått fort måste jag säga och inget jag klagar över, jag bara bugar och bockar :)
Men min magkatarr vill inte släppa, just nu gör det så satans ont så vet inte vad jag gör snart. Men får väll bara försöka bita i och hoppas på att tabletten hjälper snart, finns inte så mycket mer att göra tyvärr.



Jag vet snygg bild, tror det var emil som var framme med kameran och är ju bara tvungen att fula mig lite men sådär vill jag göra nu. Bara krypa ner under täcket och gömma mig, men måste skriva klart engelskan tills imon först .. Men snart klar nu som tur är :)




Walking on sunshine

Hemkommen från backen nu och jag är helt slut, men hade det väldigt kul med trevliga små prickar.
Har egentligen inget roligt att skriva ..
Jag är för trött just nu så det får bli att krypa till sängs för fryser gör jag som sjutton, så ska bli skönt att krypa ner i en varm säng. Tumme upp på det!


Slänger in en liten ego bild såhär på onsdagskvällen ;)
Jag har verkligen bildbrist!
Men nu ska jag inte sitta här mer utan nu ska jag krypa till sängs :)


Baby it’s now or never

Första dagen i skolan och jag är helt slut efter bara en halv skoldag, detta är illa. Fått magkatarr nu igen jippi på det, spydde i skolan så det blev ingen engelska för mig men mår bättre nu iaf har tagit den äckliga tabletten uscha! Men det var rätt väntat att jag skulle få detta nu, stressigt nu med mängder med saker som ska göras och jag kan inte riktigt slappna av någon gång. Jag skulle verkligen bara behöva komma bort från allt ett tag nu och ladda om batterierna, men ja jag antar att det bara är att kämpa vidare för detta fixar vi! ;)

En positiv sak som jag glömt att säga är att jag fått sommarjobb så i sommar kommer ni att hitta mig på banken men kommer också att hoppa in där jag är nu kvällar/helger och när det behövs så ja detta är jag verkligen super glad för :D








Summer summer











Ni kanske förstår att jag längtar till sommaren och dessa bilder gör saknaden ännu större.
Denna sommar ska bli super ♥

RSS 2.0