jag försöker men jag förlorar varje gång



Lite nytt till hösten!

Varit i Jönköping idag med familjen och sprungit lite i affärer. Fick med mig en spegel hem med som genast ska hängas upp i lägenheten, kommer bli så skönt att inte behöva bråka med den lilla badrumsspegeln något mer.

Ska försöka få lite gjort här hemma nu innan jag åker iväg till Richard för en myskväll!

19:39



Varm choklad och varma mackor, mums!

Har fått en hel del gjort idag vilket känns jätte skönt. Städat, handlat, pluggat med Frida och Johanna och nu ska jag strax bege mig till Jenny för idolmys med de andra flickorna. Börjar dock bli förkyld vilket inte är en lika stor hitt men får hoppas att det släpper. Nehe ett litet kort inlägg men nu måste jag hoppa i skorna och gå över till Jenny! :)

i heard that your dreams came true










Bilder från i onsdags då det blev utgång med några från klassen och kvällen blev kanon! Har haft en långhelg nu men imorgon åker jag tillbaka till Växjö för lite plugg med damerna!




///////////

Dags att uppdatera lite här för det har hänt en hel del den sista tiden. Jag trivs otroligt bra med det nya livet i Växjö, både programmet och den nya klassen är kanon så jag stormtrivs verkligen!

Lite bilder från nollningsveckan som bestod av information, lekar och fest, dock var jag väldigt dålig på att ta kort men ett par mobilbilder fick jag i alla fall! En grymt bra nollningsvecka!






RSS 2.0