FÖRSTA ADVENT




Har haft en bra första advent med julskyltning, lussekatter och glögg. Fortsätter nu denna söndag med en myskväll med familjen och Richard, life's good!


24 NOVEMBER



En månad kvar till julafton idag och måste säga att jag har börjat längta nu. Var och köpte en liten julstjärna till lägenheten idag och nu har jag tänt upp ljus samtidigt som jullotta på Liseberg visas på tv, ja julstämningen var det ja! Saknar dock snön som många andra men håller tummarna för att även den ska komma snart!


BOWLING




Två bilder från i fredags när jag var och bowlade i Vetlanda med Richard, Adam och Elin. Bowlingen gick väll sådär men roligt hade vi och får även tacka personerna som var jämte oss för ett par härliga skratt då de mest liknade bambi på hal is. En väldigt bra kväll som också bjöd på en smarrig middag, kinamat in my heart!

...










En hög med bilder från förra helgen då Kajsa och Amanda kom till Växjö för lite besök. Hade en otroligt bra kväll och är lyckligt lottad som har dessa fina vänner, detta måste göras om!


HÖST PÅ MIN PLANET



Familjen besökte Växjö ikväll och snälla som de är så stannade de till hos mig en sväng för lite fika, mys!
Har varit ledig idag och är det även imorgon vilket är skönt men hade helst velat njuta av dessa lediga dagar men icke, plugg står på schemat ..

LÖRDAG






Solen skiner i Växjö även idag, vad händer?
Richard åkte nyss hem efter att vi har haft en jätte mysig kväll och morgon tillsammans och idag har vi 6 månader, älskar dej! Sitter just nu och väntar på att Kajsa ska komma så vi kan åka ner till stan för lite shopping. Lite senare kommer även Amanda hit och till kvällen blir det party med flickorna, ja dagen ser ut att bli riktigt bra!


GRATTIS!!!



Jag älskar bilden!

Idag fyller denna fina människa 18 år och som jag har väntat på denna dag och i helgen ska vi fira det. Hoppas att du har haft en väldigt bra dag min vän och ett stort grattis till dej! HURRA HURRA HURRA! ♥

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN










Bilder från en väldigt bra fredag med fina vänner!

///



Laddar för en toppenkväll med fina vänner då middag och party står på kvällens schema!


TORSDAG





Tre bilder från myskvällen hos Hanna!

Sitter här nu med en grym träningsvärk och det blir bara värre och värre, en skön känsla samtidigt som det är sjukt jobbigt. Har i alla fall haft en väldigt mysig dag då mamma och Emil kom på besök. Har varit nere på stan och sprungit i affärer och ätit gott så jag är väldigt nöjd med denna dag!

SET FIRE TO THE RAIN




Detta har varit en väldigt lång dag och det känns som det mest bara har varit motgångar men vi blev tillslut klara med en av examinationsuppgifterna så nu är den inskickad i alla fall. Ska om en stund bege mig bort till gymmet och det ska bli så skönt att få träna nu ikväll efter denna dag, ja lycka på det!

RSS 2.0