Året som gick - höst

Blir inte lika mycket bilder nu men höstens äventyr var också väldigt bra. Speciellt resan till Cypern och Stockholm.

Gick ett par dagar i skolan sedan åkte jag ner till det varma Cypern med familjen. Saknar!





Hade en fin kräftskiva med vännerna




Var lite ego i höstvädret



Åkte till Stockholm med Kajsa och våra mammor!




Blev en del fest och denna kan nog beskriva det



Startade vårt UF-företag och befann oss på ALV



Firade Hanna som fyllde 18



Avslutning med flickorna



Backen öppnade



Hade en riktigt bra jul



Ja då har det blivit en del bilder som visar mitt år, ett riktigt bra år!


Året som gick - Sommar

Nu när man tänker tillbaka så var sommaren den period som helt klart var den bästa! Jobbade väldigt mycket, ja nästan hela sommaren men hann med otroligt många fina stunder med massor med bra folk.

Sommarlovet började med en kväll hos Michaela!



En bra och fin sommar!



Varmt och skönt, blev en hel del bad och solande och självklart var mina tidningar med.




Blev ännu fler stunder med Kajsa!



Mumsade på jordgubbar!



Många härliga sommarkvällar!



Hade en planerarkväll med ölandsflickorna som bjöd på många fina skratt och även lite nakenbad!




Sedan var det äntligen dags för Öland med flickorna för att se Winnerbäck. Sjukt bra helg!




Firade midsommar hos Jenny med god mat och lekar! Bra stund, inte lika bra avslut!





Hade en härlig spelkväll med kajsa!



Åkte och spelade minigolf en kväll med några flickor, blev sedan en sväng in till Vetlanda med.




Strosade runt väldigt mycket i slappa linnen, solglasögon och shorts.



Dags för en helg med marknad och vilken helg! Väldigt väldigt bra måste jag säga och lite galen!




Blev också GP i Målilla där kvällen började hos Elin för god mat och lite förfest. Kvällen på speedwaybanan hade jag så enormt kul men tror inte jag såg ett enda heat? Kvällen kan sammanfattas extremt rolig och gaaalen!






Ja och där var det en bit från sommarens äventyr! Sicken bra sommar nu när jag tänker tillbaka!

Året som gick - Vinter/Vår

Okej det får bli en liten sådan bildberättare om året som har varit. Har inte riktigt så bra ordning på mina bilder så vet inte riktigt när vilket hände men blir på ett ungefär iaf :)

Året började med nyårsfirande med flickorna hos svensson och sedan bar det iväg till vena.



Var väldigt mycket snö och det blev många dagar i backen.




En bild på mig som togs under denna tid och den för stå för att jag fyllde 18 och även tog ett mycket härligt körkort!



Blev ett par härliga bowlingkvällar med härliga människor!



Emmy och jag hade våran 18:års fest!



Metro en kväll tror jag men gick inte in utan brummade istället runt med bilen och fetstade på vårt egna lilla vis. En bra och rolig kväll med Lisa, Hanna och Julia.



Många promenader med Kajsa som verkligen tog evigheter haha! Kan bero på att vi alltid hade med den kära kameran!



Snön började försvinna allt mer vilket gillades och då blev det ännu mer turer för Kajsa och mig, bland annat till sjön.



Blev ett par fester hos Hanna! En ful pose på den första .. ;)




Åkte till Tyskland med tyskagruppen!




Lekte mycket med kameran, ja bilderna på blommorna blev många.



Det var också dags för balen och sprang och tog massor med kort på dessa två.



Emil konfirmerades



Antonia tog studenten!



Ja det var ett par bilder av det som hände under våren! :)

Som jag hade dig förut




Ska ta och lägga mig under täcket nu med denna fin fina bok i mina händer. Oj vad har hänt under detta år? En fin fin bok trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga eftersom jag inte är eller kanske var någon bok älskare direkt, ne mer tvärtom. Men tänk även jag kunde ändra mig en smula när det gällde böcker. Okej nu är det inte så att jag är galen i böcker, nej inte alls utan det måste verkligen vara en riktigt bra bok för att jag ska kunna orka läsa. Men läste elsas mode och ja jag gillade den väldigt mycket så nu ger vi fortsättningen ett försök ;)

Funderar med på om jag ska lägga upp lite bilder och sådär från året men har inte helt bestämt mig än. Vi fårse imorgon, det kanske dyker upp lite bilder eller kanske inte .. :)

would you like to go with me?

Varit i Växjö idag med familjen + Kajsa, ja en trevlig liten tur. Sprungit runt i tre olika butiker med balklänningar för att försöka hitta den perfekta och hittade en jag blev riktigt nöjd med, härligt!
Blev en tur på stan med men denna rea får mig att tappa suget, mycket ligger bara huller om buller och knuffar hit och dit. Nja det är ingen hitt, får ta en shoppingtur när det har lugnat sig ;)

Det mesta har löst sig inför morgondagen med nu, också väldigt härligt! Detta nyår kan nog bli väldigt bra tror jag, nu ser jag fram emot det :)



Du finns i varje steg, i varje andetag




Ätit en god frukost men nu ligger jag återigen under täcket och kollar lite på tv. Kroppen är inte i sin bästa form idag så blir att bara vila och ta det lugnt nu och sedan är det dags för jobb mellan 14:45 - 21:30, ja det låter bra! Hade gärna rullat iväg med bilen till Oskarshamn ikväll för att se på lite hockey men det får vi ta en annan dag! 

Nehe har nog inte så mycket mer att säga, det mesta flyter på så vi sätter punkt här nu tror jag. :)  

Bra julhelg

Då var allt julfirande över och jag har haft en riktigt bra jul med mina nära och kära! God mat har det blivit hela helgen men nu är jag rätt så lagom trött på den där julmaten, skönt med vanlig mat nu igen ;) Många bra paket blev det också som jag verkligen är nöjd med, ja det finns inget att klaga på under denna helg!

Lite bilder från helgens firande! :)






Så inte speciellt många bilder men några iaf :)

God jul




Vi ger våra hjärtan som klappar




Nu har även jag fått jullov, känns så bra! Okej fick det egentligen igår men direkt när jag kom hem från skolan så åkte jag och jobbade i stenberga hos de gamla och idag jobbade jag på banken. Så det har varit fullt upp men nu sitter jag i soffan och har ätit lite julmat med familjen. Ja en riktig myskväll med lite tv tittande och julstämning är på topp, gillar det! :)

Nehe nu ska jag inte sitta här mer utan tillbaka till myskvällen! :)

I wonder where you are tonight






En glad tjej sitter här nu, min feber är borta!!! Det innebär att det blir volleyboll imon och jag är taggad! Har fortfarande en hel del huvudvärk men får käka tabletter så får jag hoppas på det bästa helt enkelt.
Ja bilderna visar min dag rätt bra tycker jag. Legat i sängen i myskläder med lite varm choklad och även lite film, ja mer har jag inte haft krafter till. Men vilan gav resultat, så nöjd flicka! :)

Nehe dags att stänga ner denna data och skutta till sängs så jag är pigg tills imon :) Natti natti gott folk!

Stockholm del 2

Andra dagen var det storshopping på schemat och vi besökte även en mysig julmarknad i gamla stan. Söndagen var det dags för hemfärd men innan tåget gick hemåt så hann vi återigen med lite shopping. Att åka dit med Kajsa och våra mammor var en riktigt bra idé som jag tycker att vi ska göra om. Som sagt en jätte rolig och mysig helg med massor med skratt och pinsamheter haha, men det är så det ska vara! ;)

Lite bilder från de resterande dagarna :)















Stockholm del 1

Kom på att det kanske är dags för att lägga upp lite bilder sen Stockholm, ja bättre sent än aldrig .. ;) Åkte dit iaf med Kajsa och våra små rara mammor för en lugn och härlig tjejhelg, ja det kunde inte ha blivit bättre! Första dagen åkte vi till Skansen och kollade runt lite där och på kvällen åkte vi till globen och shoppade och sedan gick vi ut och åt väldigt god mat! :)

Bilder från Skansen kommer här, tog inga mer sen under kvällen.




















En jätte bra och mysig dag, och många många skratt under dagen! ;)


Sjuuuk ..

Okej det där med att gå och lägga sig och hoppas på att förkylningen skulle bli bättre tills idag blev inte riktigt som jag ville. Sovit jätte dåligt i natt och vaknade idag med feber vilket betydde att det inte blev någon skola idag. Missar också provet som vi har idag vilket inte är speciellt kul för nu får jag göra det efter lovet istället, hade helst velat ha det gjort men men det får helt enkelt vänta ett tag.
Ligger just nu i sängen och bara tar det väldigt väldigt lugnt och kollar lite på tv. Febern måste verkligen släppa så jag kan gå till skolan imon för då är det som sagt volleybolldturnering och den vill jag verkligen inte missa! :)




Fjärde advent

Nu får det räcka med allt filosofiplugg för ikväll, känns som det mesta sitter ganska bra nu så får hoppas på det bästa imon på provet.

En nackdel eller ja en väldigt stor nackdel är att jag håller på att bli sjuk vilket inte är bra eftersom volleybolldagen är på tisdag .. Har huvudvärk och fryser hela tiden så det får bli att gå och lägga sig nu och hoppas på att det släpper och att det blir bättre tills imon.

Godnatt ♥


Backen, igen






Blev backen en stund idag med och denna gång med Josefine och Emil. Josefine ska nämligen lära sig att åka snowboard och det gick väldigt bra men samtidigt många härliga skratt haha!

En bra dag!

Premiär i backen



Dåligt med bilder så jag lånar en från Sandra som togs idag .. ;)

Okej uddateringen blir visst inte bättre här men det händer inte så mycket om dagarna nu. Man går till skolan och när man kommer hem är det dags för en massa plugg, ja inget roligt att skriva om direkt. Men idag öppnade äntligen backen så Emil och jag susade upp för att ta några åk, så sjukt härligt! Imon blir det backen igen och kan tänka mig att morgondagen kommer bli väldigt händelserik haha!

Minns varje ord varje rad jag skrivit



Sugen på att ta och beställa en resa? Ja om jag är!
Komma bort från allt ett tag för lite mycket just nu tycker jag och det tar på krafterna. Men som sagt snart jullov och som jag längtar! Backen öppnar i helgen med och det ger vi en massa plusspoäng till. Frågan är väll bara hur mycket jag kommer hinna åka däruppe för det är en hel del annat som måste göras nu i helgen men en dag måste det bli! :)

Nehe nu är det dags för att försöka sova, natti natti!

Grattis Liiiren!



Idag är det ingen vanlig dag för det är Lirens 18 års dag, HURRA HURRA HURRA!!!
Ett stort grattis till dej min fin fina vän, hoppas att du har haft en toppen dag! ♥

we'll never be wrong together



Kvällen igår blev riktigt riktigt bra! Det slutade tillsut med att det blev fest för min del och kvällen började hos Johanna för att fira henne och Jenny och sedan vidare mot pumpen. Ja en väldigt bra kväll med en massa dans med härligt folk!
Dagens ämne har däremot inte varit lika kul utan det har varit plugg nästan hela dagen. Denna vecka kommer bli jobbig men när den är över så kommer det vara så skönt!
Men nu lägger vi allt plugg åt sidan och istället blir det att kolla på Beck, bra bra!

Bra fredag, fullspikad lördag

Oj nu är dagarna uppbokade här. Igår blev det en heldag i Växjö med mamma för att köpa lite mer julklappar och även för att hämta mina skidkläder som jag äntligen har kunnat bestämma mig om. Hittade även en nyårsklänning och lite andra kläder som ska användas inför festligheterna framöver, ja nöjd tjej!

Kvällen spenderades framför idol och att Jay vann är det nog ingen som har missat, men jag tycker det var rätt vinnare så jag är nöjd även där ;)

Idag är det mycket på schemat. Ska först försöka fixa i ordning lite här och sedan blir det svenskaplugg, inget roligt en lördag. Ikväll blir det troligtvis lite fest, vet dock inte riktigt hur mycket det blir för min del utan vi får väll se när det börjar närma sig hur jag gör med allt! :)

Nehe dags för att sätta fart så jag hinner med allt ..


when you get what you want but not what you need



ph; me♥it

Onsdag och det innebär att jag sitter bänkad framför TV:n och kollar på bonde söker fru nu med en liten kopp varm choklad, man kan inte annat än att gilla dessa kvällar.
Matteprovet är också gjort idag så behöver inte tänka mer på det nu, skönt! Har inte en aning om hur det gick men får hoppas på det bästa helt enkelt.

Bra kväll tycker jag, glad tjej .. :)

All i need is you



En helt okej tisdag tycker jag fast en väldigt lång dag i skolan. Har egentligen sovmorgon på tisdagar eftersom jag inte börjar förens halv 1 men idag jag åkte in med den vanliga bussen för att plugga matte. Ja ni hör ju bara där, inget roligt direkt .. Men fick en hel del gjort och det jag inte förstod innan förstår jag nu så det är bra hehe! Kanske går något bättre på provet imon nu får man hoppas, men längtar tills att det är över så man kan stryka en sak ur listan på alla skolarbeten som ska vara klara innan jul.
En annan bra sak med dagen var att de två filurerna Lisa och Hanna var tillbaka, ja riktigt bra tycker jag!

Ne nu får det bli att kolla lite på TV innan det är dags för att sova. :)

Godnatt



Matte C i högsta hugg ..



Jaha det är väll såhär det ser ut hemma hos mig idag, matten i högsta hugg. Inte kul alls .. Prov på onsdag och vill bara ha det gjort nu så jag slipper det.
Ska iväg med klassen sen ikväll till Oskarshamn för att se på en teater som vi sedan ska skriva ett litet arbete om. Måste nog hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning för Hanna kommer om 1 timme ungefär och jag ska hinna äta med så jag måste snabba på nu! :)

Andra advent

En ganska bra söndag tycker jag allt och redan andra advent, oj oj snart jul och lov. Pluggat en del matte som inte riktigt går som jag vill, ne derivata är inte min starka sida direkt. Småfixat lite hit och dit och även lyckats skrämma Emil lite för mycket som slutade med att han råkade knuffa till mig lite väl hårt så jag ramlar iväg och glider på magen genom hallen .. Ja det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå lika kul att se ansiktsuttrycken hehe! Kvällen tillbringades med Johannes, trevligt trevligt. Slog han på en TV-spels match i fotboll, detta kommer jag leva på länge bara så du vet .. ;)

Ne men som sagt en bra söndag och en bra helg och nu har vi en trött tjej här. Kollar på Beck nu men det kommer nog bli som alla andra söndagar då jag aldrig orkar se klart hela ..

Things will get better if you just hold my hand



Varit i Jönköping idag och handlat lite julklappar så nu är några i alla fall köpta vilket är så skönt! Men att gå i affärer just nu är ingen hitt, mängder med folk överallt och köerna ska vi inte tala om. Bara av att se dem får en att tappa lusten till att köpa något. Kollade lite efter jul och nyårs kläder men nja hittade inget men blev ett par byxor istället till vardagen. Hittade två skidjackor som jag skulle vilja ha men kunde dock inte bestämma vilken jag HELST ville ha så måste fundera lite här hemma nu och sen ta och beställa den istället.

Men nehe vad händer nu ikväll? Ne inte alls mycket tycker jag men är väldigt trött efter dagen så får mest bli att ta det väldigt lugnt.

Tredje december





Bilder från de senaste dagarna

Okej uppdateringen blev inte bättre men det tog lite längre tid med datorn än vad som var tänkt men nu är den tillbaka så nu ska det bli bättre här.

En lugn och skön fredagskväll i soffan och lite idol, ja väldigt skönt måste jag säga. Men annars har veckan varit väldigt bra tycker jag! Fått öppna min älskade lilla chokladkalender, ja vad vore december utan den? Men det bästa av allt med denna vecka är att de har börjat spruta snö i backen, åhhh vilken lycka! Kan inte låta bli att titta upp mot backen varje gång jag går förbi köksfönstret, såhär mycket har jag nog aldrig längtat till att backen ska öppna. Får dock vänta ett litet tag till men sen blir det full fart uppe i backen, kul kul!

Nehe inget mer att säga utan tillbaka till idol

RSS 2.0